Diversificarea-2-2
Pagini: 1 2 3 4 … 158
Subiect inchis
- cocof
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-22
Re: Diversificarea-2
Eu ma tot pregatesc psihic pentru diversificare, ca acum ne vine si noua randul. Eu am inceput sa-i dau sporadic suc de morcov si mar pe care il serveste cu lingurita. Peste trei saptamani ma pregatesc sa introduc alimente solide si, in ciuda faptului ca am de la dr. o schema clara (cea pe care am avut-o si la Sara) as vrea sa incerc altceva totusi. A incercat cineva autodiversificarea ? Tot ma documentez de ceva timp despre ea si ma cam tenteaza . Inca nu am luat o decizie, trebuie sa vad si cum va reactiona MAtei, dar m-ar interesa pareri de la voi daca si care ati incercat asa.
- dana_alina
- Full member
- De la: braila
- Inregistrat: 2009-01-14
azi dimineata:-1 ou cu sunca de pui si o cescuta suc de mere si morcov la 12:- ciorba de vita cu ficat +o felie de chec la 16:-cartofi la cuptor cu peste + jumatate de piersica mai pe seara ii fac gris cu lapte
- geasiemi06
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-21
azi dim banana jumatate,suc de furcte(mar,para,portocala),a iesit cam 70 gr pranz ficatel cu legume si avocado 180,190 gr diseara cereale cu lapte si tatza la greu
Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-04-14 17:06:34)
Alexia-Ioana 25 august 2010
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
la ce se refera autodiversificarea? nu am apucat sa citesc nimic despre ea...
noi azi :
dimineata : nectar de pere cu cereale-lins tot , apoi am fost nevoita sa-i mai fac niste cereale cu apa ca nectar nu mai aveam
pranz: piure de legume cu putin putin bors + carnita de pui: mancat relativ putin
seara: ce a ramas de la pranz +1/2 de iaurt de 150 gr....
nu e mult cat mananca , dar bine ca mananca si atat...de supt in cursul zilei nu mai suge deloc, doar noaptea de 2 ori si dimineata, seara in schimb bea 210 ml de lapte praf (seara nici nu mai vrea sa puna gura pe tatza)
9 ani de copilarie ....
- cocof
- Insomniac member
pricipiul pe foarte scurt este cam urmatorul : sa laci bebelul sa aleaga ce si cat si cum mananca , lasandu-l sa exploreze ce manaca , adica servindu-i mancarea astfel incat el sa o poata apuca si sa poata manca singur - bucatele nu piureuri. Cica la varsta asta bebelusii sunt mai motivati de curiozitate decat de foame, ei descoperind pe langa gustul alimentului in sine si texturi, forme, culori etc.
Ultima oara a fost editat de cocof (2011-04-14 22:46:19)
- adinagrig
- Insomniac member
bun,ma gandeam ca e ceva de genul asta, dar ce faci, ii dai tot? daca e alergic la ceva, de unde stii la ce....e cam riscant sa zic asa dar na poate asa ar manca, eu pe a mea insa nu o vad mancand mai nimic asa, clar ....si mai e problema cu inecatul, ca na totusi sunt bucatele nu mixat....
9 ani de copilarie ....
- cocof
- Insomniac member
PAi cu atat mai mult vezi la ce ar fi alergic ca stii bine ce mananca si ca ii servesti pe tava . Sa nu crezi ca ii dai sarmale si carnati, alimentele sunt cele permise varstei. Iar cu inecatul cica este exact pe dos, adica bebelusii se ineaca mult mai rar daca se hranesc singuri, chit sa "mesteca" bucatele si nu pasat pentru ca atunci ei se hranesc in ritmul lor si iau in gurita bucata potrivita.
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
sunt de acord cu tine cocof, al meu baiat papa singur pufuleti, biscuiti si chiar si paine , si nu s-a inecat niciodata, bea singur din cana cu cioc, cred ca de 2luni jumate
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
ieri am papat
la 10- cereale
la 12- un bibe lp
la 15- paste cu legume
spre seara niste legume ramase de la pranz
intre- tzitzi, biscuiti, mar
eu nu ii mai mixez si vad ca papa si asa sfarmat putin cu furculita. ba chiar ii place mai mult sa mestece ea sg chiar sa muste din alimente. si nu se ineaca
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Azi i-am facut sfecla copata cu ficatel si a papat destul de bine
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- dana_alina
- Full member
- De la: braila
- Inregistrat: 2009-01-14
azi dimeata:-cereale cu lapte la 12:-supa crema de brocoli+o prajiturica la 16:-ghiveci de legume cu piept de pui acum fidea cu lapte
- adinagrig
- Insomniac member
andreea ai mai pus si alte legume pe langa sfecla? maine am si eu ficatel in plan si mi-ai dat o idee cu sfecla..
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- Site
Adina, am pus foarte putin cartofi...baza a fost sfecla
- Andreed
- Addicted member
- Site
Eu nu mai stiu ce sa ii fac Mariei la pranz, mai scrieti aici ce dati voi sa ma inspir si eu
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
De la cate luni se da sfecla?
Mamica de Eric Andrei
- geasiemi06
- Full member
azi i-am cumparat si brocoli,spanac,mazare,as putea sa-i dau ceva dintre astea? nici eu nu stiu ce sa-i mai dau azi i-am dat ou cu legume si piept de gaina
Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-04-16 16:54:35)
- adinagrig
- Insomniac member
nici eu nu mai stiu ce sa-i dau ca sa manance si ea mai bine
ieri: dimineata : borcanel de la Hipp cu mar si morcov -125 gr-lins, apoi i-am mai facut niste cereale de la humana cu piersici si ovaz pranz: sfecla + cartof la cuptor-adica coapte in coaja, am psu si un morcov care s-a deshidrat tot abia am mai scos ceva din el + ficatel fiert...era asa de bun, cred ca a iesit in jur de 200gr ...ana a mancat doar 100 gr la pranz
seara : restl ramas de la pranz +1/2 de iaurtel de 150 gr....
si astea mentionez mancate cam cu cantec, adica na in prima faza mananca vreo 5-10 lingurite, dupa aia incep mofturile si trebuie sa pun in aplicare una -alta ca sa o mai fac sa manance
azi: dimineata: o mandarina mare blenduita + cereale: nu a mancat-o pe toata adica a mai ramas ceva+ un biscuit dar in mana, pe care l-a molfoit si mancat (e din ala care se sfarma repede-desi s-a inecat de 2 ori l-a devorat in final)
pranz: am legume la cuptor (morcov, cartof, pastranac, ceapa verde, telina) + carnita la fiert...o sa le mixez cu iaurt ca sa nu fie prea vartoase, caci la cuptor vreau sa le fac mai scazute..... seara : iaurtel...
eu nu stiu ce fructe sa-i mai dau in afara de mere, portocale si mandarine....de aia i-am mai dat din cand in cand cate un borcanel de la hipp sa mai variez- de obicei cu caise sau piersici....
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- Site
Astazi ii fac paste cu carne de curcan si un sos. M-am gandit sa calesc putina ceapa verde, sa audaug morcov, ardei kapia fasii si carnita fiarta in prealabil.
- geasiemi06
- Full member
adinagrig a scris:nici eu nu mai stiu ce sa-i dau ca sa manance si ea mai bine
ieri: dimineata : borcanel de la Hipp cu mar si morcov -125 gr-lins, apoi i-am mai facut niste cereale de la humana cu piersici si ovaz pranz: sfecla + cartof la cuptor-adica coapte in coaja, am psu si un morcov care s-a deshidrat tot abia am mai scos ceva din el + ficatel fiert...era asa de bun, cred ca a iesit in jur de 200gr ...ana a mancat doar 100 gr la pranz
seara : restl ramas de la pranz +1/2 de iaurtel de 150 gr....
si astea mentionez mancate cam cu cantec, adica na in prima faza mananca vreo 5-10 lingurite, dupa aia incep mofturile si trebuie sa pun in aplicare una -alta ca sa o mai fac sa manance
azi: dimineata: o mandarina mare blenduita + cereale: nu a mancat-o pe toata adica a mai ramas ceva+ un biscuit dar in mana, pe care l-a molfoit si mancat (e din ala care se sfarma repede-desi s-a inecat de 2 ori l-a devorat in final)
pranz: am legume la cuptor (morcov, cartof, pastranac, ceapa verde, telina) + carnita la fiert...o sa le mixez cu iaurt ca sa nu fie prea vartoase, caci la cuptor vreau sa le fac mai scazute..... seara : iaurtel...
eu nu stiu ce fructe sa-i mai dau in afara de mere, portocale si mandarine....de aia i-am mai dat din cand in cand cate un borcanel de la hipp sa mai variez- de obicei cu caise sau piersici....
eu ca fructe i-am dat mar,para,portocala,banana si avocado(uneori il bag in legume alteori il amestec cu celelalte fructe) azi dim i-am facut compot de mar,para si cereale pranz legume,piept de gaina si iaurt
Subiect inchis
Pagini: 1 2 3 4 … 158
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|