homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diversificarea-2-26

#476 2011-05-26 12:11:49

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Diversificarea-2

Ally eu i-am dat capsuni- una doua. si nu a avut nik. nu cred ac pateste ceva de la cateva. eu i-am dat si acu doua zile, i-am dat si azi. combina-le daca vrei cu un alt fruct, sau pune putina smantanica pe ele, sau fa-le cu iaurt.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2011-05-26 12:12:15)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#477 2011-05-26 15:29:31

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

deci papa pt natalia este joaca..si ceva de bagt mana in ea si de scuipat afara..si ce ne sta un pic pe gat inghitim....ceva tot inghitea cum am tot manjito..nu stiu daca asta e drumul cel bun sau nu..dar sapt viitoare cred ca bag fructele...intrebare...cum ii dau fructele..ca habar nu am ce tre sa fac cum sa fac cu el

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#478 2011-05-26 16:18:16

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

raportam si noi: la 10 mar cu biscuite, la 13 peste cu cartof si morcov si acum la 17 mi-a mai ramas cartof si morcov, ca tati a uitat sa cumpere iaurtel
al meu a inceput sa pape fff bine si mai nou imi doarme cate doua reprize de cate 2 ore si ceva , pana cand o sa tina asa nu stiu, dar ma bucur din plin de  ele lol

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#479 2011-05-26 17:10:56

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

fetelor cu capsuni nu mai fugiti de ele asa, eu peste 1 luna cand o sa apara si la mine in gradina intentionez sa-i dau chiar daca nu are inca 1 an, va avea 11 luni, am tot citit despre ele si nu dau neaparat alergii, mai mult mamicile sunt speriate, importan e sa nu le dati smaburi aia de deasupra, ii indepartezi frumos cu un cutitas subtire si ii dai copilul miezul .....

in alta ordine de idei, voi de unde si ce mere luati? eu am mai gasit la tarani acum 1 sapt unele romanesti (erau mici, sbarcite , incretite, dar bune) acum nenea ala nu mai vine, nu am luat multe atunci si mi s-au terminat, intre timp in piata au aparut numai din astea de import, azi am intrebat pe cineva pe strada care vindea si  legume si mi-a zis ca nu sunt romanesti , ca cine imi zice ca sunt romanesti de fapt ma minte, apoi am mers in alta piata si acolo imi zice nenea ca sunt ionatan de voinesti, nu sunt nici mari si luciase, dar nici mici , sunt potrivite si totusi eu nuc red ca sunt romanesti....voi ce fructe le dati copiilor acum

offtopic mi se pare super acum sa nasti toamna sau iarna, incepi diversificare vara in plin sezon de fructe, asa , eu am incept diversificare in decembrie, deja mi s-a luat mie de mere si portocale, si putine pere la inceput

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2011-05-26 17:14:50)

9 ani de copilarie ....

#480 2011-05-26 18:32:03

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Adina, nici eu nu gasesc mere romanesti si ii dau de import ca n-am ce face. Eu ii mai dau banane, pere dar normal ca si astea sunt importate.

Publicitate

loading...

#481 2011-05-26 18:34:43

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

adinagrig a scris:

offtopic mi se pare super acum sa nasti toamna sau iarna, incepi diversificare vara in plin sezon de fructe,

daaa big_smile asa-i big_smile

si eu iau ce apuc in domeniu de mere... n-am de ales sad si da, sunt de acord cu tine, si eu am luat aziprimii capsuni, din care s-a bucurat si dumnealui smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#482 2011-05-26 21:11:11

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

mamici.. sunt de-a dreptul data peste cap de o discutie avut cu o fosta colega de servici care e si ea acasa cu bebe care are vreo 6 luni... asta apropo de link-ul postat de kata.. se poate si mai rau. azi imi spunea cand am intrebat-o cum papa micuta.. ca de cand a trecut-o pe lapte de vaca foarte bine mananca lapte!!!! yikes am ramas.. fara replica.. am intrebat-o ca de ce i l-a schimbat.. cica nu mai manca praf si oricum ei ii convine cu laptele de vaca ca ii trimite soacra-sa de la tara  wow  bang  bang  bang i-am zis ca totusi lp e mai potrivit contine fier, vitamine.. la care ea.. aaa pai a vb cu nu stiu ce mamica si de luna viitoare ii face cate o cura de nu stiu cate zile pe luna cu galbenus crud de ou de prepelita bagat in lapte ca ala ar contine ff multe vitamine  bang  bang  bang fetelor asta se intampla in ditamai orasul.. nici nu ma mir ce e la tara..

aaa si imi zicea ca si a ei isi face greata si ma sfatuia si pe mine sa aplic metoda care la ea functioneaza. cand vede ca vrea sa isi faca greata cica o prinde de nas si striga pe ea  bang  bang  bang cand am auzit i-am retezat-o scurt ca eu asa ceva dariei nu ii fac si nu o sa o fortez niciodata sa manance ceva ce nu vrea. atunci a zis ca na.. metoda e cam ciudata ca recunoaste ca a si lovit-o de cateva ori peste fata insa acum fetita cand vrea sa isi faca greata se uita la ea ca si cum isi cere voie si ea ii spune nu si fata mananca in continuare. imi venea sa inchid tel si sa sun la protectia copilului  grater

legat fructe si eu ii cumpar si de import. nu am ce face. azi in schimb am papat cirese de la bunicu din gradina cu banana. tare mult i-au placut

Ultima oara a fost editat de sanca (2011-05-26 21:26:00)

Daria Ioana - 06.08.2010

#483 2011-05-26 21:41:17

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Sanca, wow

Azi pe seara i-am facut cerealele cu laptele meu si parca le-a mancat mai bine, o sa ii mai fac asa, rau nu are ce sa ii faca.
Multumesc celor care mi-au raspuns! puss

#484 2011-05-26 21:48:57

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

si noi tot de import papam, doar capsuni si ciresele au fost romanesti
nu va mai mirati de astia de la tara, ca eu stau printre ei si baiatul meu sta in maneca scurta si pantaloni scurti, capul gol si ai lor sunt infofoliti si stiti ce imi spun "pai da, ca tu l-ai calit pe al tau" si cand le spuneam asta iarna sa scoata copii afara imi spuneau ca raceste.
am o vecina cu doi gemeni 1 an si 3 luni si acum sunt raciti , nu se duc la gr alex ca cica nu vrea barbasu ca a auzit nu stiu ce de ei, se duc pe la pitesti si mai stiu eu pe unde, si nu i-am vazut o data sanatosi de cand ia adus acasa.
intr-o zi se mandrea ca le-a dat cartofi prajiti cu branza sau ca bea tedy, imi zice mie ca da tu ai net si ii cauti retete, dar de intebat n-ar intreba unu ceva, la prima raceala rpd un antibiotic de au facut bieti stomatita.
m-am ingrozit de ce am vazut aici si eu care credeam ca astia de la tara sunt mai sanatosi ca aia de la oras, nu vor sa fie informati, ca informatie exista slava domnului pe toate drumurile, sa vrei

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#485 2011-05-26 22:49:38

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Adina,sa stii ca e f.posibil ca merele de care ziceai sa fie de la Voinesti;acolo sunt mari depozite si tin si pana acum,dar sunt stropiteeee cu fel si fel,insa nici cu cele de import...care n-au niciun gust.
Fetele,sa va zic si despre noi,Serban e un mare mancacios,oricat ii fac,el plange cand se termina,dar ce vroiam sa va intreb:copilasii vostri mai VARSA dupa mese?La noi inca se intampla,in special dupa masa de legume.
Ce-am mai experimentat si nu i-a placut:paste la cuptor cu putina telemea si lapte,usturoiul in spanac si perisoare in care am pus o frunza de leustean.Maine ii dau pt.prima data peste,am gasit salau proaspat,sper sa-i placa.

Alyi,multumesc pt ideea cu iaurtul Campina;il adora;i l-am dat cu banana si maine vreau cu cirese din compot.Eu inca mai am compoturi si,desi au zahar,sunt cu fructe din gradina si le prefer celor de import.
Am facut si paine in casa si mananca de zor.

Eu,in lipsa de inspiratie la a3-a masa ii fac cereale cu lapte,asa mai grosute,d-al;ea cu fructe de la milupa.E gresit?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#486 2011-05-26 23:03:36

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

sanca grater  grater  grater  grater

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#487 2011-05-26 23:11:25

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

a mea nu mai vomita, decat super super super rar, cred ca de cand suntem cu mancarica toata ziua, a vomitat de 2-3 ori....

a mea din contra cand ii pun usturoi ii place mai mult, il pun spre final dar il alsa sa dea un clocot

la cuptor eu ii fac paste cu branzica facuta de mine si rad un mar ...se indulceste si e super bun....

offf, abia astept sa apara caisele, piersicile, pepeni, sa -i dau din toate si suc si cu pulpa....

9 ani de copilarie ....

#488 2011-05-27 08:44:04

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

ms rux..deci papa suficiente legume

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#489 2011-05-27 08:50:39

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Lili, nu e gresit. La a treia masa a mai scris Ruxy pe aici, poti sa ii dai iaurt cu cereale, mamaliga cu branzica, gris cu lapte.

Nici Maria nu e fan paste cu branzica la cuptor, ea le papa mai mult cu sos de legume.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#490 2011-05-27 10:11:09

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Eu am avut intentia aseara sa-i fac biscuiti. - esec total  lol .Am incercat sa combin dupa ureche si nu au iesit cum vroiam eu  nustiu Eu ar trebui sa precizez ca sunt antitalent la prajituri sau tot ce inseamna dulce, asa ca nici nu ma asteptam sa-mi iasa bine biscuitii , mai ales ca am incercat  o inventie de reteta. Am pus faina de orez integrala, cereale de-ale lui cu morcov, apa si suc de la 2 portocale si putin unt topit - au iesit inecaciosi, nu se topesc in gura  grater  Cine are experient, spunteti-mi si mie , ce trebuie sa fac sa-mi iasa fragezi si "sfaramiciosi-topitori" - usor de mancat cu gingiutele.
Al meu a inceput sa manance ffff. bine si  fructele cu branzica de dimineata si legumele de pranz la care de ieri am adaugat si carnita - peste 200gr, fiecare. ( sa ma bat peste gura sau in lemn - sa nu se schimba cumva  signof10 ) Nu pot spune ce mult ma bucur ca masa nu dureaza mai mult de 10 minute si ca puiul papa tot cu o mare placere, nu de alta dar stiu bine de la Sara ce inseamna mese chinuite, cu program artistic si jumatate si mancare risipita, dureri de cap si emotii inainte de fiecare masa .
noi avem asa in meniu azi :
para 1 buc+ banana 1/2 buc+ biscuite 2 buc + suc de portocala 1 buc + branzica homemade
si
dovlecel + ardei gras rosu fara coaja + rosie fara semnite si coaja + morcovel + carnita

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#491 2011-05-27 10:42:55

Alina Elena
Insomniac member

Vai Sanca wow  wow  wow te ingrozesti.

si noi papam fructe din import. ce sa ii facem. sunt si alea bune. abia astept sa apara pe piata alte fructe, de ale noastre. si mai ales astept sa apara pepeni, ca sa ii fac suc cu pulpa. la blender. pun pepene, ca are multa zeama, si mai adaug si alte fructe.

#492 2011-05-27 10:50:01

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Vai Sanca  supa

Eu astept pepenii galbeni smile I-am luat mai demult lui Vlad din supermarket si s-a lins pe botic, asa ca abia ii astept sa apara pe piata.

#493 2011-05-27 10:57:12

Alina Elena
Insomniac member

rruxxy a scris:

Vai Sanca  supa

Eu astept pepenii galbeni smile I-am luat mai demult lui Vlad din supermarket si s-a lins pe botic, asa ca abia ii astept sa apara pe piata.

si noi si noi drool abia astept dance

#494 2011-05-27 11:39:55

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ca sa va bine-dispuneti, iete bot de copil morcovit:  rotfl2  (zici ca si le-a facut singur, ca sa le puna pe facebook)

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/3029_majus_davidka_elso_095.jpg  http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/3029_majus_davidka_elso_096.jpg

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.