|
Nu esti logat.
Ajutor!Nedreptate la facultate#1 2011-04-12 19:31:46
Ajutor!Nedreptate la facultateAm sa incep sa va spun ce s-a intamplat si as vrea daca stie cineva sa ma ajute cu un sfat sau o parere.Sunt anul 1 la facultate de litere,la romana-engleza,iar in urma sesiunii de iarna am fost foarte dezamagita deoarece am luat toate examenele mai putin unul la teoria literaturii unde desi invatasem si eram destul de sigura ca il voi lua cu o nota bunicica,l-am picat fiind acuzata pe nedrept ca as fi copiat. Tin sa precizez ca pe mine nu m-a prins nimeni in timpul examenului copiind si nici nu mi s-a atras atentia,totul a decurs normal.Am incercat sa discut cu profesoara sa inteleg ce dovezi are ca am copiat,insa nu m-a lasat sa-i spun absolut nimic,ba chiar mi-a intors spatele si m-a lasat "vorbind singura". Astazi insa am intrat din intamplare pe site-ul facultatii unde am gasit o lista cu taxe,printre care scria: "taxa examinare pentru elevii care au fost prinsi copiind la examen:500 lei"... Ce credeti ca este de facut in situatia asta?Mi se pare nedrept sa platesc banii astia atat timp cat nu am copiat. Offline #2 2011-04-12 19:47:04
Re: Ajutor!Nedreptate la facultateCu mintea de acum (si cu experienta unei facultati terminate de ceva ani) eu te-as sfatui sa faci o plangere la forurile superioare (intai la catedra, apoi la decanat) in care sa scrii ca atata timp cat nu ai fost prinsa copiind in timpul examenului si nu exista dovezi, consideri ca este nedrept sa platesti aceasta taxa. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #3 2011-04-12 19:48:20Re: Ajutor!Nedreptate la facultateNu aveti o asociatie de studenti sau ceva de la care poti cere o parere mai informata? Sunt sigura ca la fiecar efacultate e diferit. Oricum eu in locul tau nu as accepta sa platesc. Cere reexaminare, dar nu plati pentru nimic. Oricum in principiu hotul deprins e negustor cinstit, asa ca nah Offline #4 2011-04-12 19:57:07
Re: Ajutor!Nedreptate la facultate
De acord cu kath! Oricum, din cate stiu eu, daca esti prins copiind ti se pune nota 1 pe loc si esti dat afara din sala (asta s-a intamplat in cazul unor colegi de-ai mei). Ori incerci sa vorbi din nou cu profesoara respectiva si ii ceri sa iti demonstreze ca ai copiat, ori te duci direct la decanat. [Ma gadesc ca e posibil sa faca faza asta tocmai datorita acestei taxe, desi eu una nu am mai auzit pana acum de asa ceva ...] Offline #5 2011-04-12 19:59:07
Re: Ajutor!Nedreptate la facultatede acord cu fetele, nu plati nimic. Nu are nicio dovada ca ai copiat, pt ce te acuza? fa o contestatie la decanat. Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-12 20:25:23
Re: Ajutor!Nedreptate la facultatedaca te-ar fi prins copiind trebuia sa intocmesca un fel proces verbal la decan, si daca dovada copierii (fituica) ar fi putut fi atasata la lucrare sa fie atasata. Offline #7 2011-04-12 20:34:50
Re: Ajutor!Nedreptate la facultateO sa vorbesc luni cu o profesoara sa-mi spuna ce crede ca ar fi bine sa fac.Sunt uimita de nedreptatile care se fac si cred ca in modul acesta se incurajeaza copiatul si nu invatatul... Offline #8 2011-04-12 20:56:29
Re: Ajutor!Nedreptate la facultatenu te lasa, mergi pana in panzele albe nue vorba atat de bani cat de principii; mai nou suntem calcati in picioare la tot pasul. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2011-04-12 20:57:58
pai asta deja se practica intr-o anumita universitate privata din bucuresti , cica profi ar avea procent la restante Offline #10 2011-04-12 21:11:55
Re: Ajutor!Nedreptate la facultateeheeee si inca cat nedreptati se mai tot fac si nu le patim noi pe toate. stai linistita ca sunt multe cazuri. mai bine vorbesti cu decanul, faci plangere, decat sa mai incerci cu profesoara, daca zici ca s-a comportat urat. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #11 2011-04-12 21:12:12
Re: Ajutor!Nedreptate la facultateoare de ce nu ma mira? pica exact atatia stundenti incat sa nu bata la ochi si sa-si ridice comisii in cap, dar indeajuns incat sa mai incaseze si ei un plus la salariile "mizerabile" pe care le au. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2011-04-12 21:15:35
Upg-Ploiesti Offline #13 2011-04-12 21:18:36
Re: Ajutor!Nedreptate la facultatecat aud aseamenea cazuri ma apuca niste draci formidabili Ultima oara a fost editat de pink_pop (2011-04-12 21:36:45) viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #14 2011-04-12 21:27:31
Re: Ajutor!Nedreptate la facultateScuzati-mi "ignoranta" dar asa generatii eminente avem incat nu pica suficienti studenti care sa acopere acel deficit? Trebuie picati studentii pe nemerit? Nu pica suficienti din proprie initiativa? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #15 2011-04-13 09:17:13
Re: Ajutor!Nedreptate la facultateSe pare ca nu sunt de ajuns acei elevi,oricum "domnisoara" profesoara a ales din fiecare grupa cativa tapi ispasitori pe care nu i-a prins nimeni copiind, atat timp cat ea nici macar nu a asistat la examen.Ea doar a corectat lucrarile si probabil pt ca are un al 6-lea simt si-a dat seama care sunt "vinovatii"... Offline #16 2011-04-13 09:18:18
Re: Ajutor!Nedreptate la facultateO sa mai ai parte de multe nedreptati in facultate...sa nu platasti nimic. Mai bine dai examenul ca restanta si gata. Offline #17 2011-04-13 09:41:15
Re: Ajutor!Nedreptate la facultateEu am avut o problema de genul asta in liceu,la o teza la limba romana. Respectiva profesoara mi-a dat 5,argumentand ca eseul care l-am facut "e prea perfect,fara nicio greseala,nu aveai cum sa il redai atat de bine" ,in conditiile in care se plimbase printre noi tot timpul tezei. Dar nu am lasat lucrurile asa,am mers mai departe la director,pana la urma mi-a modificat nota...dar m-a tinut minte pana in clasa a12a,si nu cred ca era ora sa nu ma asculte,si nah...nu eram tot timpul pregatita,si cand nu stiam imi punea nota,cand stiam nu imi punea nota...si uite asa,am avut medii f mici la limba romana...dar adevarul s-a vazut la bac,pentru ca am luat o nota f mare, Dar si dupa bac incepuse sa spuna ca am copiat de fapt,nu am invatat Offline #18 2011-04-13 10:52:56
Re: Ajutor!Nedreptate la facultateDoamne ce profesori dilii Offline #19 2011-04-13 11:00:44
Si asta nu-i nimic. Sa il vezi pe proful meu de retorica,ne numeste tarani tot timpul Dar e amuzant,nu zice rautate,asa ca-l iertam Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|