|
Nu esti logat.
Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!#1 2011-04-12 20:40:14
Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!E foarte trist! Dar adevarat! Tipa e o psihopata! si nu glumesc! Nu am avut nimic cu ea pana cand nu a inceput sa ii trimita mailui si mesaje iubitului meu si pe deasupra il mai si suna sa ii aduca aminte de fosta lui relatie cu ea. Am vb cu el pe subiectul asta a zis ca i a explicat ca suntem intr'o relatie serioasa dar ea pur si simplu nu vrea sa inteleaga! Ne streseaza in continuare. ce parere aveti? am incercat sa o ignor dar devine din ce in ce mai greu! You can't argue with a sick mind Offline #2 2011-04-12 20:44:19
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!bună Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-04-12 20:44:45) ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #3 2011-04-12 20:49:56
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!nu ar fi trebuie sa se plictiseasca deja face asta de 1 an!! You can't argue with a sick mind Offline #4 2011-04-12 20:51:06
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!da ea de injuraturi nu a auzit? sa faca bine al tau gagic sa o injure de toate natiile de fiecare data, vedem cat de repede se satura Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2011-04-12 22:07:34
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!1an? wow...chiar are probleme...grave. Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-12 22:07:58
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!ioooi, inca o psihopata si eu am avut de furca cu una.. facusem si topic pt ea dar am scapat de mult de ea Offline #7 2011-04-13 04:10:29
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!Green bine ai venit in clubul stresatelor de ex . Parerea mea (si eu asa am si procedat): nu te comlica sa discuti cu acea fata si sa ii explici cat de happy esti tu. Nu-i treaba ta sa discuti cu ea chiar daca, prin atitudinea ei, te streseaza si pe tine. Cea mai buna arma este ignorarea. Cu cat o ignorati mai mult, cu atat o sa insiste mai mult si, la un moment o sa oboseasca. Important este ca intre tine si prietenul tau sa fie o relatie armonioasa si plina de incredere si sa faceti haz de comportamentul ei. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #8 2011-04-13 09:19:49
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!nu sunt de acord. Au ignorat-o, cat sa ma suporte? inca 1 an, 2, 3 pana o sa se sature ea. Are nevoie de un dus cu apa rece Offline #9 2011-04-13 09:32:46
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!iubitul tau poate sa nu-i mai raspunda la telefon si sa ignore mailurile si gata... ma gandesc ca nu-l suna de 1000 de ori pe zi sau ca sta la usa voastra sa va atace Offline #10 2011-04-13 09:33:41
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!
Nici eu nu sunt de acord sa fii stresata atata timp de o nebuna... Si ii zic nebuna,pentru ca altfel nu pot numi o persoana care timp de 1an streseaza un om continuu. Trebuie cumva trezita la realitate Offline #11 2011-04-13 10:25:36
”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #12 2011-04-13 12:44:58
subscriu Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #13 2011-04-13 14:49:20
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!Eu ma gandesc ca timp de 1 an au tot trezit-o la realitate dar fata este perseverenta. Fie o ignora continuu, fie anunta politia. Atat timp cat nu i se raspunde la telefon, la emailuri etc nu cred ca ea o sa se simta "stimulata" sa continue. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #14 2011-04-13 14:50:48
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!pai exact, ea o sa interpreteze si faptul ca-i raspunde la telefon drept o dovada de atentie, ii raspunde fiindca o iubeste nu glumesc, am cunoscut persoane cu probleme din astea Offline #15 2011-04-14 15:04:47
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!Fetelor am vorbit cu ea. Si eu si prienenul meu i am trimis un mail in care i am explicat( ca e cam ingusta la minte de nu si a dat seama ca de un an suntem impreuna) ca avem o relatie serioasa. dar puri si simplu nu a vrut sa inteleaga continua in prostia ei. si a zis ca ea nu accepta relatia noastra, de parca ar conta parerea ei. Eu una nu stiu ce sa mai fac. Ma credeti ca am ajuns la capatul rabdarii? si pe langa faptul ca isi baga coada in relatia noastra mai si inventeaza lucruri despre mine. Am zis ca o sa o bat, dar nu ar fi un gest tocamai matur din partea mea si nu cred ca are rost sa ma cobor la nivelul ei. Am ignorat'o , dar nu inceteza ce sa fac? SHE IS DRIVING ME MAD! You can't argue with a sick mind Offline #16 2011-04-14 15:08:33
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!eu nu inteleg cum anume se baga daca voi o ignorati, in afara de a veni la voi la usa sau a intra prin efractie in casa Offline #17 2011-04-14 15:13:50
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!nu, dar ne streseaza cu mailuri si mesaje telefoane etc...nu vrea sa inceteze You can't argue with a sick mind Offline #18 2011-04-14 15:15:14
Re: Probleme cu fosta prietena a iubitului meu!nu-i raspundeti, eu ce tot spun aici ? mailurile eu cred ca sunt usor de ignorat, daca chiar suna de 100 de ori pe zi se poate schimba si numarul de telefon, dar nu cred ca e cazul Offline #19 2011-04-14 15:18:56
de acord cu heim...mie mi se pare simpla problema...ori o ignorati, ori schimabti nr de tel, adresa de mail,etc... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|