homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Noduli miomatozi

#1 2011-04-13 11:30:56

biankaD
Membru
Inregistrat: 2011-04-07

noduli miomatozi

Buna.Nu prea am obiceiul de a da intrebari si a cere raspunsuri oamenilor pe care nui vada "face to face",dar nu mai stiu cum sa procedez.De un an si ceva incercsa ramin insarcinata si nimic,am facut mai multe controale ginecologice am primit tratamente aproape in fiecare luna si iar nimic toti spun ca de vina ar fi noduli miomatozi de pe peretii posterior al uterului sunt cam vreo 12 de diferite dimensiuni, cu un an in urma la ultasonografie sa depistat doar unul acum au mai aparut plus la astea laultimul consult mi sa spus ca mai am o erozie "andocervicoza" pe uter si o infectie cu candida albicans iarasi mi sa dat tratament doar pentru infectie eroziatrebuie sa o coagulam  dupa menstruatia din mai.Nu stiu cum sa procedez imi este frica si cred ca cu cit trece mai mult timp cu atit mai mici sansele de a avea un bebe.Poate a mai avut cineve asemenea probleme si ma poate ajuta.

#2 2011-04-13 14:51:07

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: noduli miomatozi

biankaD ai warn pentru postare multipla. te rog sa citesti regulamentul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.