homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Examen citologie sau papa nicolau

#1 2011-04-14 18:39:39

ankamireillle
Membru
Inregistrat: 2011-03-13

examen citologie sau papa nicolau

as vrea sa stiu si eu daca examen citologic este una si aceeasi cu papa nicolau?! si am sa va spun si de ce:am fost la doctor mi s-au depistat 3 chisturi pe ovarul drept,mi s-a dat tratament si mi s-a spus sa revin pt un examen citologic. o prietena asistenta mi-a spus ca e de fapt papa nicolau.ceea ce ma nedumereste pe mine este pretul mai mult decat supraevaluat pe care mi l-a cerut doctorul ginecolog pt recoltarea acestui examen citologic in comparatie cu pretul la o policlinica din oras,asta facandu-ma sa cred ca cele doua examene nu ar avea nimic in comun.credeti-ma diferenta e de la cer la pamant! sau poate aceste probe merg la bucuresti si cele de la spital merg la un laborator local?!
imi doresc un rezultat 100% adevarat dar dak nici policlinica nu se joaca cu astfel de probe oare de ce sa-i dau medicului 300ron?
sincer,voi ce ati face?
multumesc

#2 2011-04-14 21:40:47

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: examen citologie sau papa nicolau

Pai ....cel putin la Bucuresti consultatia e ~100 lei, Papanicolau intre 50 si 120 de lei (in functie de complexitatea lui), iar echografia ~120 lei.
Nu cumva iti cere 300 de lei pentru toate astea? ci doar pentru Papanicolau? cesafac
Altfel, da.......asa zic si eu, ca examen citologic e tot aia cu test Papanicolau. nustiu

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-04-14 21:41:42)

#3 2011-04-14 22:33:49

ankamireillle
Membru
Inregistrat: 2011-03-13

Re: examen citologie sau papa nicolau

pe astea le-am facut aparte si le-am platit deja.mi-a zis ca examenul citologic si faptul ca imi recolteaza(mana de lucru) ma mai costa 300 lei. hilar,nu?
cu toate astea mi-e teama ca nu cumva sa platesc mai putin si policlinica sa nu trimita analizele la bucuresti.poate el imi cere mai mult si le trimite la buc.........poate
oricum iti multumesc si doar pt faptul ca te-ai obosit sa-mi citesti pasul!
sanatate maxima!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.