homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

NELAMURIRI SI STRES

#1 2011-04-14 21:11:10

PaulaCristinaAndreea
New member
Inregistrat: 2011-04-14

NELAMURIRI SI STRES

Buna seara.
De vreo luna ma stresez foarte tare cu o problema. Am 19 ani si am o viata sexuala destul de activa cu prietenul meu(1-2 ori pe sapt.) Ne-am protejat de fiecare data cu prezervativ, dar dupa un contact de pe data de 19 martie am unele dubii. Pe data pe 23-24 am simtit unele dureri usoare in zona ovarelor, pt 2-3 zile, am simtit mici dureri in capui pieptului, m-a durut putin capul.  Ciclul mi-a venit la 25 de zile(pe 9 mai), a durat 4 zile,a fost normal.
E posibil sa fiu insarcinata? Sa fi fost durerile ovariene de la raceala si cele de cap din cauza oboselii sau vremii schimbatoare? Astept urgent un raspuns.
Multumesc.
O seara buna

#2 2011-04-14 21:37:37

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: NELAMURIRI SI STRES

Daca ti-a venit menstra, a fost normala din punct de vedere cantitativ inseamna ca nu esti insarcinata. Durerile de ovare pot avea mai multe cauze, cel mai bine sa sa faci o vizita la ginecolog daca acestea mai apar, eventual la un cabinet de planning pentru daca consideri ca prezervativul nu e cea mai buna metoda pentru tine si stai cu stres

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3 2011-04-14 21:59:35

PaulaCristinaAndreea
New member

Multumesc mult. La mine, autosugestia si paranoia, as putea spune e foarte puternica....Maine imi voi face si un test. Sper sa fie ok.

#4 2011-04-14 22:21:50

PaulaCristinaAndreea
New member

Am facut un test, a iesit negativ. Acum sunt mai linistita...Voi face cat de curand o vizita la medicul ginecolog pt. a afla mai multe informatii despre contraceptie si tot ce mai este necesar.
Aveti grija de voi smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.