|
Nu esti logat.
Ciclul menstrual#1 2011-04-15 12:58:55
Ciclul menstrualbuna! m-a intarziat ciclu km 11 zile ,trebuia sa imi vina pe data de 4 aprilie si nici pana akm nu mi-a venit . Dupa 7-8 zile am facut un test de saricina,dar a iesit negativ.Am 19 ani ..care ar putea fi cauza intarzierii? ast un rasp va multumesc:-* Offline #2 2011-04-15 16:09:11
Re: Ciclul menstrualStresul. Eu eram virgina cand mi-a intarziat ciclul tot 11 zile. Daca sti ca te-ai protejat si ca nu ai avut cintacte cu risc nu ai de ce sa-ti faci griji ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2011-04-19 18:04:25
Re: Ciclul menstrualLa orice varsta exista dereglari de ciclu (de stres, de frig, din cauze hormonale, ....) asta daca esti sigura ca nu ai alte motive "cu ochi". Eu de cate ori am avut aceasta problema, am mai spus aici, folsoesc un medicament naturist Femicur, nemtesc dar care sa gaseste si la noi in farmacii. Aici este un prospect Offline #4 2011-04-19 18:15:32
Re: Ciclul menstrual
as vrea sa te rog sa nu faci tipul asta de recomandari ca nu e cazul. E bine de avut o evaluare mai completa a situatiei intotdeauna Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|