|
Nu esti logat.
Rog un rasp#1 2011-04-15 17:18:16
Rog un raspEu sunt suspecta de tiroida...am un asa zis nod in gat..mi-am fac analize si ast sa iasa..pe sapt viitoare..am fac si o ecografie la tiroida si nu am nimik...eu iau anticonceptionale laurina...as vrea sa stiu in kz k am tiroida si imi va da un tratament , mai pot lua anticonceptionale?? Ar trebuie sa-i spun doctoritei knd ma duc cu rez analizelor k iau anticonceptionale??...si as mai vrea in caz ca stie cineva...dk ai tiroida si iti da tratament te poti ingrasa??? Offline #2 2011-04-16 18:24:54
Re: Rog un raspsi am tiroida si medicul endocrinolog mi-a interzis sa iau anticonceptionale..acum depinde..dar e bn sa-i spui doctorei ca ai tiroida..poate iti recomanda alte anticonceptionale.important e sa fie cele potrivite corpului tau si nu ai cum sa te ingrasi Offline #3 2011-04-17 02:42:51
Re: Rog un raspam si eu o problema dak puteti sa ma ajutati va rog...cred k am racit la ovare ma doare burta jos si sunt si umflata dar am si sangerari...nu ca la menstruatie...imi curge cate o picatura 2 dar rar....e ceva normal?menstruatia trebuia s imi vina sapt viitoare?ar putea de la raceala si imi vinamia devreme?sau poate s nu fie raceala?dak stiti spune-ti-mi si mie va rog frum....ast rasp Ultima oara a fost editat de andreea12345 (2011-04-17 02:45:24) Offline #4 2011-04-17 14:42:26
Re: Rog un rasporice ar fi, nu mi se pare de ignorat. asa ca incearca sa ajungi cat mai curand la un control ginecologic. Offline #5 2011-04-17 18:45:48
Re: Rog un rasp
mergi la medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|