|
Nu esti logat.
Fotosensibilizarea tenului#1 2011-04-16 10:11:47
fotosensibilizarea tenuluiTrebuie sa ma fac cu Retin-A seara, care am inteles ca da fotosensibilizare. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-04-16 10:15:49) Offline #2 2011-04-16 10:14:09
Re: fotosensibilizarea tenuluie pe termen lung. eu stiam ca fotosensibilitatea se manifeste prin pete maronii care nu mai dispar niciodata. acum daca trebuie sa te dai si dimineat anu stiu...eu ma dau oricum cu crema si fdt factor 30 desi nu ma dau cu retin-A doar asa...de siguranta. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #3 2011-04-16 10:15:08
Re: fotosensibilizarea tenuluiPai nu ma dau dimineata cu Retin niciodata....ala il dau doar seara....o data la doua zile (ca altfel e jale ) Offline #4 2011-04-16 11:55:18
Re: fotosensibilizarea tenuluieu foloseam o crema fotosensibila tot pentru cosuri si puncte negre. ma dadeam dimineata si seara si de siguranta aplicam fodn de ten factor 30. n-am avut neplaceri. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2011-04-16 15:01:12
Re: fotosensibilizarea tenuluitrebuie neaparat o crema cu factor de protectie ridicat, chiar daca nu te dai cu retin a dimineata oricum se da numai seara So where is the passion when you need it the most... Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-21 22:37:49
Re: fotosensibilizarea tenuluiAveti idee daca si niste alte creme (am doua creme de la Ivatherm) ar da reactie de fotosensibilizare, daca ele contin: Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-04-21 22:56:01) Offline #7 2011-04-22 09:43:11
Re: fotosensibilizarea tenuluiacidul salicilic NU se foloseste in paralel cu tretinoinul din Retin A!!! "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #8 2011-04-22 11:31:01Re: fotosensibilizarea tenuluiOricum in general e recomandat sa folosesti factor de protectie mai ales pe fata daca tii a tenul sa se mentina tanar mai mult timp. Dar da! Neaparat foloseste crema cu factor de protectie cel putin 30 cat flosesti de-astea. Offline #9 2011-04-22 18:50:31
Re: fotosensibilizarea tenuluiimi puteti recomanda o gama de creme cu SPF (eventual necomedogene, daca or exista )? Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-06-05 13:24:22) Offline #11 2012-06-05 13:30:52
Re: fotosensibilizarea tenuluiA venit vara, iarasi am ajuns la Retin-A . Pentru ca o perioada nu s-a mai gasit Retin-A in farmacii, asta e singurul motiv pentru care nu l-am mai folosit pe el; am folosit toata iarna Skinoren, recomandat de dermatolog: la inceput avea efect cat de cat, insa in ultima vreme deloc.
Asta daca fac plaja sau daca merg pe strada pana la metrou si inapoi? Momentan am Avene Hydrance Optimale UV Legere cu SPF20... Cand/daca o fi sa ma expun ca lumea la soare, ar fi cazul sa nu mai folosesc deloc Retin-A (si-asa nu ma bronzez, asa ca poate nici nu-mi mai bat capul sa incerc) sau na... SPF50... daca trebuie...
Acum cred ca orice exfoliaza da fotosensibilizare. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-06-05 14:02:46) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|