homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot fi insarcinata?

#1 2011-04-16 21:01:20

tantzykk
Membru
Inregistrat: 2011-04-16

pot fi insarcinata?

Pe 2 aprilie am avut contact sexual neprotejat si pe 4 mi-a venit menstruatia...stiu ca e stupida intrebarea si ca ar trebui sa astept dar nu pot...nici test de sarcina nu pot face.

#2 2011-04-16 23:19:56

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: pot fi insarcinata?

tantzykk a scris:

Pe 2 aprilie am avut contact sexual neprotejat si pe 4 mi-a venit menstruatia...stiu ca e stupida intrebarea si ca ar trebui sa astept dar nu pot...nici test de sarcina nu pot face.

intrebarea nu e stupida, dar faptul in sine da.

daca nu vrei sa ramai insarcinata, nu face sex neprotejat. e as simple as that.

teoretic insa nu ar trebui sa fie vreo problema...dar nu se stie niciodata.

#3 2011-04-18 13:11:13

myra88
Membru
Inregistrat: 2010-03-19

Buna,

Ma puteti ajuta si pe mine va rog.

De un an de zile i-au anticonceptionale Logest, nu le-am intrerupt niciodata si le-am luat la timp si mereu am un ciclu regulat dupa ce termin pastilele a 3 zi imi vine menstruatia.

Problema mea este: am terminat joi de luat ultima pastila iar sambata seara spre duminica am intretinut un raport sexual neprotejat, se poate sa fi ramas insarcinata? Azi fiind luni mi-a venit menstruatia dimineata in schimb imi venea mereu intre orele 17:00-19:00.

#4 2011-04-18 13:20:07

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

esti protejata si in pauza, deci nu esti insarcinata. menstra se poate sa vina in decursul zilei la orice ora, nu scrie nicaieri ca trebuie sa vina mereu intre 17-19.
conteaza ca e ziua care trebuie smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.