|
Nu esti logat.
Poti ramane insarcinata?!#1 2011-04-17 01:27:38
Poti ramane insarcinata?!Daca te afli in perioada de menstruatie, a 3 zi, si intretii un act sexual, iar partenerul se termina in tine de doua ori, si tot in aceea seara incepi a treia serie de yasmin, ar exista riscul unei sarcini?!!! Offline #2 2011-04-17 01:51:40
Re: Poti ramane insarcinata?!ce inseamna "a 3-a serie de yasmin' ? erai in pauza de 7 zile dintre folii? daca da, bineinteles ca erai protejata. Offline #3 2011-04-17 17:44:51
Re: Poti ramane insarcinata?!A 3 serie inseamna a treia tableta. Cele 7 zile se terminasera fix in seara actului. Offline #5 2011-04-29 19:21:14
Re: Poti ramane insarcinata?!pai si daca nu luai pastile ramaneai gravida in a 2 sau a 3 zi de ciclu? regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-29 19:24:20
Re: Poti ramane insarcinata?!cand iei pastile metoda calendarului nu exista; presupunand ca uiti o pastila, ovulatia se poate declansa o data cu menstruatia, si atunci poc, te trezesti gravida, chiar daca o faci cat esti pe stop, sau la 1-2-3 zile inainte/dupa. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-04-29 19:25:36) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2011-04-30 13:47:50
Re: Poti ramane insarcinata?!pai si daca nu iei si totusi faci,exista risc?eu intreb ptr ca am auzica ca nu ai cum sa ramai daca faci in a doaua zi de menstra regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline #8 2011-04-30 14:17:55
Re: Poti ramane insarcinata?!maicamea era fertila in perioada menstruatiei, asa a ramas gravida. asa ca nu poate sa iti zica nimeni ca sigur nu ramai. depinde doar de organismul fiecaruia. chit ca sunt sanse de 5%, ele exista. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #9 2011-05-01 23:30:00
Re: Poti ramane insarcinata?!pai ea zicea ca ia pastile. daca nu uiti nici o pastila si le iei corect esti protejata si in pauza de 7 zile dintre folii Offline #10 2011-05-14 13:26:08
Re: Poti ramane insarcinata?!Buna fetelor. Nici eu nu stiu ce sa fac..( Merg cu iubi la mare vara asta. Pentru ca locuim separat nu o facem prea des, cand mai mergeam la odihna in doi sau uneori acasa de fiecare data foloseam prezervativul. Au fost mai multe cazuri aiurea, ba aluneca..odata s-a si rupt ((( Acum mergem pe 10-14 zile. E prea mare perioada ca sa treaca fara incidente. Ma stiu pe mine si daca vor fi ceva invidente o sa imi taie tot cheful de vacanta. As vrea sa combin prezervativul cu alte metode contraceptive. Am putin sub 20 de ani. Ce imi puteti recomanda ? Eu ma gandeam la anticonceptionale & prezervativ... Ultima oara a fost editat de Orange (2011-05-14 13:26:33) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #11 2011-05-14 13:28:50
Re: Poti ramane insarcinata?!Orange, eu zic sa mergi la planning sa iti recomande anticonceptionale. Daca le iei corect, nici nu mai ai nevoie de prezervativ. Offline #12 2011-06-01 20:30:39
Re: Poti ramane insarcinata?!Buna ziua!! Am si eu o intrebare...iau anticonceptionale Desorelle de aprox un an de zile. Acum cateva zile am avut un contact neprotejat, iar a doua zi am fost la spital si mi s-a facut o injectie (oxacilina).Mi s-a prescris sa iau in continuare oxacilina, insa eu nu le-am luat pana acum. Am intrebat-o pe d doctor daca pot lua concomitent antibioticele si dak ele nu scad efectul anticonceptionalelor, si mi s-a spus ca le pot lua. In fine, de teama nu le-am luat, singurul lucru care ma ingrijoreaza este faptul k mi s-a facut injectia cu oxacilina. As putea ramane gravida? Ast raspuns, va rog! Multumesc mult! Offline #13 2011-06-01 22:03:15
Re: Poti ramane insarcinata?!va rog sa-mi rasp si mie cineva! Offline #14 2011-06-01 22:18:25
Re: Poti ramane insarcinata?!contactul dinainte de injectie nu pune probleme, erai protejata; Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|