|
Nu esti logat.
Cu ce asortam?-2#20 2011-04-18 18:23:09
Re: cu ce asortam?Sunt divini pantalonii Urmeaza sa-mi achizitionez si eu numai ca nu gasesc materialul care-mi place si-mi vine mie Offline #21 2011-04-18 19:42:11
Re: cu ce asortam?mi-am luat si eu pantalonasi ca ai tai (astazi), doar ca sunt pe crem Offline #22 2011-04-18 22:28:28
Re: cu ce asortam?super eu vazusem si pe albastru dar sm zis sa fiu curajoasa si sa imi inveselesc garderoba...ma bucur ca va place modelul asta eu sunt innebunita dupa pantaloni cu turul putin sau mai mult cazut asA:D domina ca sa nu fi dominat Offline #23 2011-04-19 18:44:45
Re: cu ce asortam?undeva intr-un club, merge sa port blugi negri skinny cu pantofi de catifea tot negri (au un toc finut si nu foarte inalt)? sau tb niste pantaloni mai eleganti la ei? Offline #24 2011-04-19 19:31:16
Re: cu ce asortam?eu zic ca da Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#25 2011-04-28 11:31:23
Re: cu ce asortam?dat-mi va rog o idee cu ce sa asortez o rochita neagra, dreapta, scurta pentru o ocazie... pantofii sunt tot negri - sunt un anti-talent la imbracat/asortat etc. si nu as vrea nici sa ma impopotonez prea tare. Am niste cercei tare frumosi, lungi, dar din pacate sunt tot negri - nu stiu pentru ce sa altceva optez: rosu, turcoaz, argint... la par cred ca imi voi face un coc lejer, cu bucle... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #26 2011-04-28 11:37:28
Re: cu ce asortam?avand in vedere ca si rochia si pantofii sunt negre, eu as alege ori un plic intr-o culoare mai turbata, ori niste ciorapi cu un model mai deosebit + oja si ruj rosii, de exemplu... ceva ca sa mai tai din negrul ala Offline #27 2011-04-28 11:43:00
Re: cu ce asortam?la ciorapi cred ca o sa ma rezum la ceva simplu, ca mi-e frica sa n-o dau in bara... la ceva rosu ma gandeam si eu sau turcoaz dar m-as rezuma numai la cercei si un plic, mi se pare prea mult si colier, bratara etc. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #28 2011-04-28 11:44:53
Re: cu ce asortam?partea cu bratele o s-o ignor dar daca vrei bolero, ia-ti Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-04-28 11:48:14) Offline #29 2011-04-28 11:49:17
Re: cu ce asortam?heim, eu nu pot sa ignor si ai vazut ca am facut referire numai la brate "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #30 2011-04-30 15:19:56
Re: cu ce asortam?am o rochie de matase naturala, foarte flu flu, albastra. as vrea sa o port diseara insa nu stiu ce pantofi sa imi pun... am unii negri din satin dar in care nu ma simt deloc bine, sunt putin cam mari, trebuie sa le iau branturi poate or sa fie mai ok, si altii din satin gri in care ma simt f ok. geanta va fi din satin albastru, aceeasi nuanta cu rochia. ciorapi fini de tot negri. credeti ca ar merge cu pantofii gri? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #31 2011-04-30 15:25:33
Re: cu ce asortam?
Da, daca iti iei ciorapi de culoarea piciorului. Dupa mine, dresurile negre nu merg decat cu pantofi negri (spre deosebire de colanti) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #32 2011-04-30 15:28:31
Re: cu ce asortam?ma gandeam sa imi pun curea in talie, nu am decat alba sau neagra. am dres culoarea piciorului....poate am noroc sa mearga. caut eu ceva accesorii prin casa Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #33 2011-04-30 15:32:01
Re: cu ce asortam?Nu stiu daca nu vad, dar eu nu cred ca as pune-o daca nu e strict necesara. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #34 2011-05-07 00:01:53
Re: cu ce asortam?fetelor, se mai poarta ciorapii aceia cu dunga in spate, care vine pe tot piciorul? adica asa? Offline #35 2011-05-07 08:49:04
Re: cu ce asortam?
Trebuie sa fi foarte atenta la ce ii porti deoarece merg la tinutele elegante si simple zic eu ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #36 2011-05-07 09:26:31
Re: cu ce asortam?da se poarta, sunt semn de extrema eleganta asa ca, dupa cum spune si kaereste, te sfatuiesc sa ii alegi la o tinuta simpla si elegana Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #37 2011-05-07 11:36:45
Re: cu ce asortam?multumesc fetelor Offline #38 2011-05-08 17:38:38© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|