homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu ce asortam?-2

#20 2011-04-18 18:23:09

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: cu ce asortam?

Sunt divini pantalonii hjarta Urmeaza sa-mi achizitionez si eu numai ca nu gasesc materialul care-mi place si-mi vine mie hmm

#21 2011-04-18 19:42:11

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

mi-am luat si eu pantalonasi ca ai tai (astazi), doar ca sunt pe crem big_smile

#22 2011-04-18 22:28:28

ericka06
Full member
Inregistrat: 2009-03-16

super eu vazusem si pe albastru dar sm zis sa fiu curajoasa si sa imi inveselesc garderoba...ma bucur ca va place modelul asta eu sunt innebunita dupa pantaloni cu turul putin sau mai mult cazut asA:D

domina ca sa nu fi dominat

#23 2011-04-19 18:44:45

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

undeva intr-un club, merge sa port blugi negri skinny cu pantofi de catifea tot negri (au un toc finut si nu foarte inalt)? sau tb niste pantaloni mai eleganti la ei?

#24 2011-04-19 19:31:16

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

eu zic ca da

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Publicitate

loading...

#25 2011-04-28 11:31:23

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

dat-mi va rog o idee cu ce sa asortez o rochita neagra, dreapta, scurta pentru o ocazie... pantofii sunt tot negri - sunt un anti-talent la imbracat/asortat etc. si nu as vrea nici sa ma impopotonez prea tare. Am niste cercei tare frumosi, lungi, dar din pacate sunt tot negri - nu stiu pentru ce sa altceva optez: rosu, turcoaz, argint... la par cred ca imi voi face un coc lejer, cu bucle...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#26 2011-04-28 11:37:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

avand in vedere ca si rochia si pantofii sunt negre, eu as alege ori un plic intr-o culoare mai turbata, ori niste ciorapi cu un model mai deosebit + oja si ruj rosii, de exemplu... ceva ca sa mai tai din negrul ala

#27 2011-04-28 11:43:00

Soleil
Addicted member

la ciorapi cred ca o sa ma rezum la ceva simplu, ca mi-e frica sa n-o dau in bara... la ceva rosu ma gandeam si eu sau turcoaz hjarta dar m-as rezuma numai la cercei si un plic, mi se pare prea mult si colier, bratara etc.
Jalea mea cea mare e ca rochita nu ma avantajeaza la brate, probabil ar trebui sa-mi iau si un bolero ceva...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#28 2011-04-28 11:44:53

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

partea cu bratele o s-o ignor smile dar daca vrei bolero, ia-ti
atunci un plic + cercei rosii / aurii, de exemplu...
eu ultima oara am avut o dilema cu o tinuta asemanatoare, si din lipsa de timp am folosit un plic + cercei lungi argintii, dar a fost cam prea de inmormantare, mie asa mi s-a parut cel putin

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-04-28 11:48:14)

#29 2011-04-28 11:49:17

Soleil
Addicted member

heim, eu nu pot sa ignor lol si ai vazut ca am facut referire numai la brate rodnar
Am sa fac zilele astea un tur de magazine, dar probabil, ca de obicei, am sa dau banii aiurea. sad
Multumesc! puss

Thé à la menthe hjarta

#30 2011-04-30 15:19:56

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

am o rochie de matase naturala, foarte flu flu, albastra. as vrea sa o port diseara insa nu stiu ce pantofi sa imi pun... am unii negri din satin dar in care nu ma simt deloc bine, sunt putin cam mari, trebuie sa le iau branturi poate or sa fie mai ok, si altii din satin gri in care ma simt f ok. geanta va fi din satin albastru, aceeasi nuanta cu rochia. ciorapi fini de tot negri. credeti ca ar merge cu pantofii gri? cesafac

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#31 2011-04-30 15:25:33

kathrynn
Hero member

coraline a scris:

am o rochie de matase naturala, foarte flu flu, albastra. as vrea sa o port diseara insa nu stiu ce pantofi sa imi pun... am unii negri din satin dar in care nu ma simt deloc bine, sunt putin cam mari, trebuie sa le iau branturi poate or sa fie mai ok, si altii din satin gri in care ma simt f ok. geanta va fi din satin albastru, aceeasi nuanta cu rochia. ciorapi fini de tot negri. credeti ca ar merge cu pantofii gri? cesafac

Da, daca iti iei ciorapi de culoarea piciorului. Dupa mine, dresurile negre nu merg decat cu pantofi negri (spre deosebire de colanti)
A, si niste accesorii gri / argintii.

#32 2011-04-30 15:28:31

coraline
Addicted member

ma gandeam sa imi pun curea in talie, nu am decat alba sau neagra. am dres culoarea piciorului....poate am noroc sa mearga. caut eu ceva accesorii prin casa
insa daca pun si curea neagra clar se duce naibii asortarea nu?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#33 2011-04-30 15:32:01

kathrynn
Hero member

Nu stiu daca nu vad, dar eu nu cred ca as pune-o daca nu e strict necesara.

#34 2011-05-07 00:01:53

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

fetelor, se mai poarta ciorapii aceia cu dunga in spate, care vine pe tot piciorul? adica asa?

http://www.astratex.ro/dres-linette-116/ciorapi-dresuri

Mi-am luat o pereche, dar au dunga aia mai finuta decat in poza si imi plac tare mult, dar mi-e teama sa nu arat ciudat. Vreau sa-i port cu o rochie simpla, neagra, mulata, cu un pic de dantela sus, si pantofi tot negri. nustiu

#35 2011-05-07 08:49:04

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

taisha a scris:

fetelor, se mai poarta ciorapii aceia cu dunga in spate, care vine pe tot piciorul? adica asa?

http://www.astratex.ro/dres-linette-116/ciorapi-dresuri

Mi-am luat o pereche, dar au dunga aia mai finuta decat in poza si imi plac tare mult, dar mi-e teama sa nu arat ciudat. Vreau sa-i port cu o rochie simpla, neagra, mulata, cu un pic de dantela sus, si pantofi tot negri. nustiu

Trebuie sa fi foarte atenta la ce ii porti deoarece merg la tinutele elegante si simple zic eu  nustiu

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#36 2011-05-07 09:26:31

coraline
Addicted member

da se poarta, sunt semn de extrema eleganta asa ca, dupa cum spune si kaereste, te sfatuiesc sa ii alegi la o tinuta simpla si elegana

#37 2011-05-07 11:36:45

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

multumesc fetelor puss
pai rochia pe care vreau s-o port e eleganta si destul de simpla

#38 2011-05-08 17:38:38

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Fustita asta
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/40960_314307.jpeg

as putea sa o asortez cu un maieu si o pereche de pantofi cu platforma? Si ce culoare ar trebui sa fie maieul si pantofii? Peste maieu ar trebui sa mai port ceva?
Sau alte sugestii? big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.