homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere pastila

#1 2011-04-18 16:42:17

thirteen
New member
Inregistrat: 2011-04-18

intarziere pastila

buna fetelor!
daca iau in mod normal pastila la 9-10 seara, si aseara am uitat s-o iau ce se intampla ?
mi-am amintit pe la 4, azi, deci dupa 19 ore, si am luat 2...
mentionez ca din folia asta mai am 5 pastile si iau antibebe de 17 luni...
mai pot face sex "neprotejat"?

#2 2011-04-18 16:45:56

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: intarziere pastila

Nu smile trebuie sa te protejezi pana termini folia, in pauza si primele 7 zile din folia noua smile
Sau alta varianta, iei cele 5 pastile care ti-au ramas, dupa care incepi imediat o folie noua (fara sa faci pauza) din care iei inca 2 pastile, dupa care esti protejata. De aici iar ai 2 variante, ori duci folia la capat, si vei avea menstruatia in pauza de dupa folie, ori te opresti dupa cele 2 pastile, faci pauza (in care esti protejata), iti vine menstruatia, si incepi o folie nou-nouta.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-04-25 22:56:38

Janhvy
New member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-03-29

Am patit si eu asta sambata seara. Eu iau pastila in mod normal in jur de 11.30 PM, insa sambata am fost intr-un club, si desi aveam pastilele cu mine, am uitat sa iau pastila din seara aia. Am luat-o abia duminica, pe la ora 8 PM, iar la 11.30, pastila care trebuia sa o iau duminica. Duminica am facut sex neprotejat, insa nu a terminat in mine. E prima saptamana din blisterul pe care l-am inceput acum, deci ar trebui sa ma protejez urmatoarele 7 zile printr-o metoda suplimentara. Totusi, exista vreun risc sa ... fi ramas ?  cesafac

Ultima oara a fost editat de Janhvy (2011-04-25 22:57:17)

#4 2011-04-26 09:08:09

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

eu spun ca riscul e mic daca nu a ejaculat in interior. totusi, riscul exista.
protectie suplimentara 7 pastilute! puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.