|
Nu esti logat.
Nu trebuia sa fac pauza la anticonceptionale?#1 2011-04-19 16:17:53
nu trebuia sa fac pauza la anticonceptionale?Buna! Iau anticonceptionale de vreo 6 luni si am zis sa fac pauza luna asta, asa ca pastila de ieri, cand trebuia sa incep o noua folie nu am mai luat-o. Acum insa m-a speriat o prietena ca sunt la risc, avand in vedere ca ultimul meu contact a fost miercurea trecuta, cand eram in perioada de 7 zile pauza. Ea mi-a spus ca au trecut doar 5 zile de atunci si deci spermatozoizii ar mai putea fi inca in mine. Mentionez ca vineri mi-a venit ciclul normal, si luni trebuia sa incep folie noua si nu am mai inceput-o dorind sa fac pauza. exista risc sau nu? Offline #2 2011-04-19 16:19:12
Re: nu trebuia sa fac pauza la anticonceptionale?daca contactul a fost inainte de venirea menstruatiei n-a fost cu risc Offline #3 2011-04-19 16:26:33
Re: nu trebuia sa fac pauza la anticonceptionale?da, contactul a fost miercurea din perioada de 7 zile pauza, si ciclul mi-a venit vinerea, cum vine de obicei. numai problema sa nu fie ca nu mai iau de luni incoace. mi-e tare teama. si am zis sa fac pauza, ca asa am auzit din jur, ca e bine sa faci la 6 luni. este vreun risc cat de mic? oare ar fi mai bine sa reiau pastilele de azi? Offline #4 2011-04-19 16:28:24
Re: nu trebuia sa fac pauza la anticonceptionale?e ok, daca nu incepi alta folie dupa pauza esti protejata pana vine menstruatia, de stiut pe viitor Offline #5 2011-04-19 16:34:03
Re: nu trebuia sa fac pauza la anticonceptionale?ok, deci macar stau linistita. multumesc tu cum ma sfatuiesti in legatura cu pauza? e adevarat ca trebuie sa faci o data la 6 luni pauza sau nu. toti mi-au spus asa. avand in vedere ca sunt tanara si peste mai muuuult timp voi vrea sa am copii. Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-19 16:35:42
Re: nu trebuia sa fac pauza la anticonceptionale?nu e nevoie sa faci pauza daca nu vrei copii sau nu ai vreun motiv de ordin medical, iti faci analizele macar o data pe an si mergi cu ele la medicul de planning, e suficient Offline #7 2011-04-19 16:39:34
Re: nu trebuia sa fac pauza la anticonceptionale?ok, multumesc mult pt promptitudinea raspunsurilor. acum incerc sa ma linistesc in legatura cu cel de miercuri. ma panichez usor Offline #8 2011-04-19 16:43:16
Re: nu trebuia sa fac pauza la anticonceptionale?ala e ok, vezi luna asta daca faci pauza, grija mare la protectie Offline #9 2011-04-19 16:56:02
Re: nu trebuia sa fac pauza la anticonceptionale?m-am despartit de prietenul meu, nu cred ca va fi o pb luna asta. si daca fac pauza, cum voi incepe urmatoarea folie, in prima zi a urmatorei menstruatii? Offline #10 2011-04-19 16:57:54
Re: nu trebuia sa fac pauza la anticonceptionale?da Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|