|
Nu esti logat.
Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bun#1 2011-04-19 23:48:23
Nu stiu ce e mai bine pentru mine!BunBuna! Im primul rand vreau sa va zic ca nu am venit sa postez aici ca sa ma dau mare,sau sa impresionez,ci doar ca sa cer niste sfaturi. Offline #2 2011-04-19 23:55:56
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!BunIncepusei bine post-ul. Daca intr-adevar crezi ca poti s ajungi acolo,e ok sa iti urmezi visul,si apreciez cand aud ca fetele de 14 ani au visuri asa mari. Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-04-19 23:56:13) Offline #3 2011-04-20 00:01:14
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!BunEu zic mai intaii sa te afirmi pe plan national cu ceva maret si dupa sa incerci acolo Nu ai cum sa reusesti din prima sa ajungi acolo. Faci ceva deosebit? Si talentul asta, sti cum e cu el? Degeaba il ai daca nu-l fructifici ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #4 2011-04-20 00:05:24
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bun@BiancaElena: Mi s-a spus ca numai la Disney Chanell se primesc in mare parte minori Offline #5 2011-04-20 09:46:47
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bun
Subscriu. Nu ai cum sa te faci remarcat intr-o tara straina daca din tara de la tine pleci anonim. Vrei sa ajungi la Hollywood? Fa-te cunoscuta in Romania, in Europa. Daca vrei sa faci ceva cu "talentul" tau, invata sa gandesti matur prima data. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-20 10:20:24
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bunnu vrei sa te lauzi cu ce? ca deocamdata nu ai realizat nimic Ultima oara a fost editat de Banana Split (2011-04-20 10:21:55) Offline #7 2011-04-20 10:37:15Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!BunOlove, nu iti face griji de ce ai regreta sa fii celebra ca asta e abureala in general. Pune mana pe engleeza, si dupa daca tu crezi ca poti incearca. Dar atata timp cat nu stii engleza ca un nativ, degeaba, pentru ca trebuie sa te gandesti ca exista milioane de copii de varsta ta in America si ei au acest avantaj in fata ta. Din atatea milioane, sute de mii sunt la fel de frumosi ca tine, si din atatea sute de mii cateva mii sunt la fel de talentati, numai ca pe langa asta ei stiu engleza "de la mama ei". Offline #8 2011-04-20 14:44:25
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!BunNu ai mai scris tu mai demult pe aici ? Dar sub un alt username "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #9 2011-04-20 15:14:41
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bun@QueenOf Roses: Nu am scris Offline #10 2011-04-20 15:27:12
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!BunMai, tu trebuie sa fii constienta ca visul tau e greu realizabil Nu imposibil, desigur, dar e departe de a fi floare la ureche ... Fara sa vreau sa iti tai elanul, trebuie sa constientizezi ca asta suna foarte mult a acel tipic " American dream " si ca cei care ajung celebri la Hollywood sunt persoane cu foaaaarte multi bani si foarte influente ... Eu sunt de parere ca e o dorinta specifica varstei, care va trece cu timpul, cand poate te vei detasa usor-usor de ideal si vei ajunge sa realizezi efectiv ce e mai bine pentru tine, ce iti doresti sa faci cu adevarat. Nu spun ca nu iti doresti sa faci asta cu adevarat, dar ti-o doresti in parametrii varstei pe care o ai, poate dupa ce acumulezi experienta de viata si asa mai departe o sa iti schmbi visele Iar in ideea in care iti mentii dorintele la un nivel constant de-acum incolo si chiar esti hotarata sa incerci, trebuie sa stii ca e nevoie de multa munca, abnegatie si vointa ... Cu siguranta nu o sa ajungi acolo daca doar iti place ce vezi la tv si te trezesti si tu intr-o dimineata spunand " hei, vreau sa ajung la Hollywood " ... De-asta zic, in cazul in care ajungi treptat faimoasa pe plan national in viitor si vezi ca da, POTI, si deja nu mai esti intr-o lume ideala ci intr-una cu adevarat realista, trebuie chiar sa muncesti, oricat de cliseic suna. In orice caz, bafta Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #11 2011-04-20 18:35:57
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bunuitee aici ce sfaturi i s-au mai dat unei fete care vroia sa devina actrita, la fel ca tine : "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #12 2011-04-20 20:20:25
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!BunMie mi se pare ca din ce ne scrii noua, te gandesti deja muuult prea departe... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #13 2011-04-21 00:23:16
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bun
Queen diferenta dintre ea si fata cealalta este ca respectiva stie deja la perfectie 2 limbi si vrea mai intai sa urmeze o scoala. Fata noastra se vede direct mare V.I.P., faptul ca o sa regrete celebritatea si nu o sa aiba intimitate. Nu vreau sa par rautacioasa prin postul meu, sa-i ajute Dumnezeu sa reuseasca. As vrea sa mai vorbim cu ea peste 5 ani. Oricum dupa parerea mea traieste intr-o lume utopica Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-04-21 00:24:20) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #14 2011-04-21 08:38:56
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!BunCum am zis mai sus...prea mult Disney Channel strica,te confunzi cu Hanna Montana Offline #15 2011-04-21 14:19:50
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Buneu cred ca intai trebuie sa te gandesti cum sa devii celebra dupppaaa sa te gandesti ca o sa vina peste tine paparazzi Offline #16 2011-04-21 14:40:02
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!BunMda, adica ... asta ar trebui sa fie dilema, CUM sa faci sa ajungi acolo, nu ideea ca o sa te urmareasca paparazzi si daca o sa regreti ca nu o sa mai ai intimitate ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #17 2011-04-21 14:56:12
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bunexact, exact Offline #18 2011-04-21 15:33:38
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!BunOf Doamne! Are doar 14 ani... Voi la 14 ani nu va imaginati sa fiti pe nu stiu unde? La 14 ani poate inca va jucati cu papusile si va uitati la urecheatul patratel, ciocanitoare woody sau mai stiu eu ce anume. Voi nu va prefaceati ca sunteti actrite, asistente, cantarete...? Asa e si la ea.. Inca e un copil. Voi care ar trebui sa fiti mai mature ii sariti in cap de parca v-ar fi ciuda. Lasati-o in pace, nu ii spulberati visele daca ale voastre au fost candva. La varsta ei se gandeste la niste riscuri ale meseriei, cum si noi maturii ne gandim daca nu ne punem in pericol. Atata ca la ea e inca in stadiu de vis totul. Urasc chestiile astea, cand cineva incearca sa il convinga pe altcineva ca ar trebui sa isi schimbe mentalitatea... Fetelor, nu am nimic cu voi.. dar mi se pare absurd si oarecum crud. La fel o sa faceti si cu copiii vostri? Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-04-21 15:37:36) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #19 2011-04-21 18:49:26
Re: Nu stiu ce e mai bine pentru mine!Bunhai_faiv mi-am dat seama ca e un copil si am trecut prin varsata aia ca toti copiii dar am invatat sa-mi doresc ce pot avea. Si daca stai sa te gandesti trece la liceu daca nu anul asta sigur la anul si copiii de azi sunt mult mai maturi decat am fost noi, stiu mult mai multe. Eu nu pot sa-mi imaginez cum o pot incuraja si parintii sa viseze atat de mult. Poate intr-adevar are posibilitati din punct de vedere financiar dar ar trebui sa-i explice mai multe nu doar "mama invata tu putin engleza ca sigur te aleg aia la cat de frumoasa si talentata esti!!" ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|