homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Epilarea intre fese-2

#20 2011-04-21 21:29:21

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

Re: Epilarea intre fese

sincera sa fiu nu am intels intrebarea,sau mai bine zis daca imi era adresata...ei bine nu exista niste coafeze,exista o singura persoana la care ma epilez,si sincera sa fiu nu stiu despre voi fetelor,dar eu nu am asa probleme in acele zone lol si chiar daca as avea hmm ...nu vad unde e problema.De-asta exista salone ca sa mergem acolo si sa ne ingrijim,nu ca sa ne facem griji de ce spune coafeza sau stiu eu cine.

Daca era pusa la modul general.Pai...voi daca ati lucra la un...service auto sa spunem, ce parerea ati avea cand ar veni unu cu masina stricata?V-ati face treaba punct.Cam asa e si cu femeile/barbatii care lucreaza in salone.

Este adevarat ca am auzit si eu de cazuri (Tipa despre care ziceam mai sus mi-a povestit) de tipe/doamne sau cum se vroiau ele,care ajungeau acolo si ar fi fost nevoie de o drujba ca sa fie scapate   de ce aveau pe ele,acolo cred si eu ca...o eventuala coafeza ar putea sa regrete ca are meseria asta,si totusi...cand se angajeaza in saloane care practica si acest gen de servicii stiu la ce sa se astepte,zic si eu:))

Ultima oara a fost editat de V. (2011-04-21 21:29:34)

#21 2011-04-21 21:33:40

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

coafezele se ocupa cu tunsul/coafatul/vopsitul podoabei capilare ...

#22 2011-04-21 22:46:58

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

si coafeza nu poate sa-mi indrepte(spre exemplu) parul? ala mai cret si mai ascuns? ca vreau si eu o freza noua, cu carare pe stanga si putin valvoi in fata lol
glumesc bineinteles.. dar ce nume are cea care epileaza in zonele ascunse privitorilor?

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#23 2011-04-22 10:33:39

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

cosmeticiana... in niciun caz coafeza smile

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-04-22 10:34:02)

#24 2011-04-22 15:15:12

V.
Banat

ati itneles la ce ma refeream...lol dar fie,mii de scuze promit ca o sa citesc de cateva ori inainte sa postez
ca sa fiu putiiiin off-topic: raspunsul meu v-a inchis gura atat de rau incat v-ati legat de faptul ca am folosit termenul de coafeza in loc sa folosesc cosmeticiana cu toate ca se intelegea de la sine la ce ma refer?Intreb pentru ca ma asteptam la niste raspunsuri mai pertinente,nu la 3 persoane care intaresc intr-un cor un lucru atat de stupid coafeza=/= cosmeticiana!!!
sa stau la colt?

Publicitate

loading...

#25 2011-04-22 15:42:08

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

V. a scris:

raspunsul meu v-a inchis gura atat de rau incat...

daa, sa stii ca asta s-a intamplat! lol intr-adevar, nu a mai venit nimeni pana acum cu o idee atat de originala ca epilatul la cosmeticiana (coafeza, dupa caz chicot)

daca nu mi-ar fi inchis gura raspunsul tau, as fi putut spune ca:
- odata ce te deprinzi cu epilatul acasa, nu-l mai vezi ca pe un "chin" sau "echilibristica"
- acasa te poti epila cand vrei, la cosmetica depinzi de programari, deci risti sa mai ramai si paroasa
- acasa e aproape gratis (daca folosesti epilatorul), la cosmetica lasi de fiecare data cateva zeci de lei. iar asta ar putea sa te determine sa mai ramai si cu blanita pe tine, ca sa nu cheltui prea mult
- la cosmetica te dezbraci in fata unei persoane straine, acasa esti doar tu si cu tine
- cosmeticiana nu isi da acelasi interes pe care l-ai da tu (nu e corpul ei smile,  mai are si alte cliente, nu poate sta toata ziua sa te bibileasca pe tine)

a, si sa iti amintesc intrebarea celui care a deschis subiectul?

ingerul a scris:

Ce pozitii abordati (folositi ) pentru  a va fi mai  usor sa ,,ajungeti" mai usor ca sa puteti  indeparta parul dintre fese ?

nu zice nimeni sa stai la colt, dar nu cred ca e cazul sa fii artagoasa, dupa ce tu ai scos perla...

#26 2011-04-22 15:54:43

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

Eu m-as simti un pic ciudat sa merg la un cabinet de cosmetica pentru a fi epilat in zonele intime sad
Ma rog, poate stanjeneala mi-ar dispare dupa primele clipe, dar totusi...

Cand am fost la doctorita pentru niste alunite aparute in aceleasi locuri, nu am fost deloc jenat. Deci se poate!

MM

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#27 2011-04-23 15:14:00

V.
Banat

nu eram artagoasa deloc,doar ca e putin ciudat sa fiu admonestata pentru un cuvant.
iar eu am raspuns prima data exprimandu-mi parerea proprie si personala si anume ca epilatul la salon (mai ales pe o perioada lunga) are multe avantaje.
Nu costa nu stiu cat ca sa zici ca nu iti poti permite,pe mine chiar ma bibileste persoana la care merg,ma dezbrac in fata ei pentru ca mama m-a dus la ea de cand eram mica si ea ma epileaza de atunci asa ca nu e mare chestie,pe oriunde gasesti saloane,printre blocuri,asa ca asta cu programarile nu merge,sau poate am avut eu noroc...nu stiu depinde.
Iar la sfarsit am sis pus,ca pozitia recomandabila e aia capra,ca asa stai si la salon,dar ai nevoie de ajutor.
nu inteleg ce am gresit asa rau dar ,ok.fie big_smile

#28 2011-04-26 10:21:15

ingerul
Banat
De la: mine pentru voi
Inregistrat: 2011-04-18

Ce ziceti ,  incercati  si  voi fetelor  sa raspundeti on-topic? smile

#29 2011-04-26 10:27:40

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Pai nu ti s-a raspuns?tongue ce altceva mai vrei?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#30 2011-04-29 11:32:31

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

Ingerul, esti vecin de judet cu mine ! si eu merg la salon, chiar la salonul unde matusa mea e coafeza ! nu, stati linitite ca nu ma face matusa mea...ma duc la cosmeticiana de acolo ! ma epilez doar inghinal/enghinal (nu stiu, corectati-ma) si anal...in rest parul dupa piept, burtica si picioare ma face mai barbat...zic eu si multe fete carora le am cerut parerea in legatura cu : Sa ma eplez si .......? nuuuuuuuuuuuuuuuuu , ramai asa !
dar, nu salonul este o unica sansa...atunci cand n am bani sau chef sa ma duc pana la salon ma fac singur acasa in pozitia mult discutata pe aici "capra" sau cu un picior flexat la un nivel mai inalt decat al celuilalt si gata ! Sa rezolvat problema ! Dar te chinui ceva....big_smile

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#31 2011-04-29 13:10:45

ingerul
Banat
De la: mine pentru voi
Inregistrat: 2011-04-18

Andrew1kiss  de 1  mai  cand se deschide  strandul in Rm.Valcea  vii   acolo:D , sunt numai masini de  OT si  AG wink

#32 2011-05-07 21:24:40

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

cocoleta a scris:

eu cred ca trebuie pur si simplu sa stai pe vine cat mai cracanata

mie-mi iese asa lol

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#33 2011-11-06 02:55:06

banny_baby
New member
Inregistrat: 2011-11-04

uite ai nevoie de o oglinda daca doresti so faci de una singura si o poti face atit asezata cit si in picioare siti iese perfect , da de ce nu incerci creme ele sunt foarte comode si le poti da pe toata suprafata cu usurinta apoi usor le speli si nu te mai chinui

#34 2011-11-06 10:23:28

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

o crema epilatoare echivaleaza cu un ras. si se intareste radacina dupa fiecare ras, cel putin la unele persoane nustiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.