homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Simt ca inebunesc

#1 2011-04-21 15:34:42

tania23
New member
Inregistrat: 2010-10-28

Simt ca inebunesc

Buna ziua. Va scriu pentru ca sunt disperata,nu stiu ce sa mai fac. Simt ca infectia urinara ma distruge,m-am saturat de medici peste medici si antibiotice cu sacul,oare nu exista un tratament sa vindece nenorocirea asta? Eu am tot fost la ginecologi dar n-am mai inteles nimic pana la urma.La papanicolau imi iese mereu infectie cu cocobacili,medicul mi-a dat ovule Cervugid la greu.Acum o luna la examenul de secretie a iesit candida mi s-au dat ovule Macmiror.Am si virusul HPV-tulpina 42.Astea le-am facut in Romania. Aici,in Italia am fost in decembrie la ginecolog mi-a facut examenul de secretie si a reiesit ca am o super flora, totul e perfect si lactobacili (ceea ce m-a mirat, fata de rezultatele din Romania).Prin urmare,medicii spun ca infectia mea urinaracu E.coli care nu mai cedeaza nu are legatura ginecologica si eu ma intreb, oare cum sa nu aiba cand eu fac infectia numai dupa contactul sexual.Sa fiu mai explicita,daca iau tratament cu antibiotic dupa antibiograma 2 saptamani si apoi nu mai am viata sexuala, adica abstinenta totul e super bine,nu mai am infectie urinara,sunt bine mersi ani intregi.Cum am contact sexual in 24 de ore incepe infernul de care nu mai pot scapa.Inca ceva ce mie mi s-a parut foarte ciudat. In septembrie 2008 am avut un avort spontan la 6 saptamani de sarcina.Acum mi-am amintit, ca dupa ce am pierdut sarcina timp de un an nu am mai avut infectie,eram bine,sa fie ceva de natura hormonala?Sa fie de vina  medicii la care am fost, nici unul nu avea timp sa ma asculte,grabiti,se uitau pe urocultura si imi dadea un antibiotic.Nici nu mai stiu unde sa merg la ginecolog la urolog? Credeti ca mai am vreo speranta sa scap de acest E coli nenorocit sau voi ajunge la dializa? Nu mai suport durerile,nu pot avea o viata normala,imi doresc enorm un copil si nu stiu ce sa fac. Acum nu mai iau antibiotic ci doar capsule pe baza de plante si ceaiuri dar au efect de scurta durata.Va rog daca se pricepe cineva sau daca ma puteti ajuta.Va multumesc

#2 2011-04-21 17:08:39

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Simt ca inebunesc

uite niste idei, nu stiu daca le-ai pus in practica pana acum:
- urineaza si spala-te imediat dupa fiecare act sexual
- daca ai contacte neprotejate, asigura-te ca atat tu cat si partenerul sunteti curati, eventual faceti un dus inainte
- daca in timpul actului nu esti suficient lubrifiata si simti discomfort sau usturime, nu continua. foloseste un lubrifiant sau reluati preludiul
- daca mult timp nu ai niciun contact, cand reiei "activitatea" nu abuza de ea; se stie ca adesea infectia urinara apare dupa contacte sexuale dese

#3 2011-04-21 17:26:00

tania23
New member

Iti multumesc frumos pentru sfaturi Anca. Majoritatea le urmez, intotdeauna fac dus si inainte si dupa contact si obisnuiesc sa urinez dupa.Lubrifierea cand este cand nu.Nu am contacte dese,de 2-3 ori pe saptamana fiecare a maxim 15 minute.La inceputul relatiei ne-am protejat cu prezervativ insa tot am facut infectie.Multumesc mult pentru ajutor. O zi placuta

#4 2011-04-21 17:34:16

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

multumesc, la fel!

vezi cum rezolvi cu lubrifierea, ca in lipsa ei e de asteptat sa te iriti si sa capeti usor infectii. presupun ca nici senzatia nu e placuta, asa ca nu continua cand nu-ti place ceva, schimba pana te simti comfortabil.

#5 2011-04-21 17:38:50

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Intreaba medicul si despre uro-vaxom, e un medicament care functioneaza pe principiul vaccinului, eficient mai ales in lupta cu e-coli, si n-ar strica in general niste suplimente pentru imunitate

Publicitate

loading...

#6 2011-04-21 22:50:28

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

heimdall a scris:

si n-ar strica in general niste suplimente pentru imunitate

Da, mai ales ca are si hpv, este indicat sa tina o schema de Isoprinosine...sau ceva bun pentru imunitate. Am inteles ca Isoprinosine-ul ar fi cel mai bun nustiu

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-04-21 22:51:12)

#7 2011-04-22 09:36:46

tania23
New member

Va multumesc mult pentru sfaturi.Heimdall, am incercat si Uro-vaxomul, ce-i drept pentru o luna fiindca costa foarte mult.Am luat o luna zi de zi si era mai bine,nu mai aveam crize,ma simteam mai bine,insa la o saptamana dupa ce le-am terminat m-a luat din nou o criza groaznica,am baut 4L de apa intr-o seara si abia am putut sa adorm spre dimineata.Pentru imunitate am tot luat ceai Echinacea si capsule. Isoprinosine nu am incercat pana acum,sunt capsule? Am facut inclusiv cura de polidin,cura cu argila,dar nu stiu ce sa mai incerc ce sa mai fac.Cand am fost in tara am cautat la vreo 10 plafaruri argint coloidal,auzisem ca e foarte bun pt ce am eu dar nu avea nicaieri.HPV-ul il am din 2009,dar infectiile cu E coli din 2006.Am sa ma duc aici simultan la ginecolog si la urolog, chiar daca ma va costa o avere cred,si daca nici aici nu rezolv nimic chiar nu stiu ce sa mai fac,unde sa mai merg.Va multumesc tuturor pentru sfaturi si timpul acordat.O zi frumoasa.

#8 2011-04-22 13:27:35

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Si eu mai am probleme dupa contactul sexual,la fel ca la tine,cand nu fac sex,e totul ok..dar m-am invatat dupa ce fac,i-au cate o pastiluta de Furantoina,sau poti lua Biseptol,depinde la ce ti-a iesit tie sensibil,preventiv....ma rog nu intotdeauna,doar daca mi se pare mie ca nu e totul in regula,sau dupa un contact sexual prelungit..e coli astia provin din zona intestinala..vezi sa nu ai probleme cu constipatia.trebuie sa ai scaun aproape in fiecare zi..si bineinteles igiena maxima dupa...

Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-04-22 13:31:35)

pc

#9 2011-04-22 14:07:48

tania23
New member

Iti multumesc eueu10 pentru ajutor. Furantoina este antibiotic sau ceva gen biseptolul? La mine nu mai are nici un efect biseptolul,pe antibiograma mi-au iesit decat 2 antibiotice la care bacteria este sensibila.(cred ca din cauza atator antibiotice luate in 3 ani).Asta a fost in luna ianuarie,si doctora mi-a dat sa fac o saptamana acel antibiotic injectabil,l-am facut si dupa 4-5 zile infectia era in floare.Ma gandeam si eu ca provine din colon nenorocirea asta de bacterie dar mi-am zis ca daca aveam prebleme de genul faceam infectia independent de contactul sexual.O zi placuta tuturor

#10 2011-04-22 18:44:42

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

anca90 a scris:

- urineaza si spala-te imediat dupa fiecare act sexual

Eu sunt mai noua in ale sexului, nu a trecut nici un an de cand mi-am inceput viata sexuala. Intrebarea mea este urmatoarea: ce treaba are pipi dupa contact? Cu ce ajuta? Eu am facut candida si am primit sfatul asta pe care nu-l inteleg si in capul meu nu are nicio logica. Ma poate lamuri cineva?

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#11 2011-04-22 20:04:53

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Cred ca se refera la faptul ca urina este foarte acida si impiedica microbii eventual contractati sa-si faca de cap pe acolo. Si l baieti e recomandat sa ruineze,dar la ei e eltceva, pentru eliminarea spermei care a mai ramas pe canal si pentru ''igiena'' canalului, fiindca ei nu se pot spala inauntru, ca noi.

#12 2011-04-22 20:13:04

eueu10
Full member

Furantoina este antibiotic,mie mi-a iesit ca este sensibila,dar nu la toate laboratoarele testeaza substanta asta..uite aici niste sfaturi si te poti uita si la o schema de tratament,mai ales la cistita cronica,din acest link
http://www.sfatulmedicului.ro/Infectii- … tiala-_589

Pt kaereste..legatura este faptul ca in timpul actului sexual,la noi femeile,avand uretra scurta,datorita frecarii,bacteriile intra cu usurinta din  sfera vaginala si anala,unde produce infectii..si de aceea este bine sa urinezi,imediat dupa,pt ca jetul de urina elimina bacteriile deja intrate..

pc

#13 2011-04-22 22:01:05

Melita
Hero member

eueu 10 ceea ce-mi spui tu este valabil pt infectiile urinare ce pot sa apara, dar pt candida care este logica? (la baieti stiam efectul, multumesc h-b puss )

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#14 2011-04-23 14:19:56

eueu10
Full member

Pt candida nu stiu sa-ti zic exact..am citit pe aici ca unele fete ziceau ca,candida nu produce infectii urinare,dar am citit pe alte site-uri ca si ea ar produce de fapt..logica este,cum am mai spus,ca infectiile vaginale,(probabil si candida)intra  in tractul urinar,de aceea este bine sa urinezi dupa contact...probabil ai inteles tu gresit,cine ti-a spus se referea sa nu faci vreo infectie urinara..asa normal, ca daca urinezi nu-ti trece candida vaginala..nu are legatura..

Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-04-23 14:54:18)

pc

#15 2011-04-23 15:23:48

tania23
New member

Iti multumesc eueu 10 pentru link.Paste fericit tuturor!

#16 2011-04-23 16:31:21

spiridusa7
New member
Inregistrat: 2011-04-23

rog frumos....imi puteti raspunde, cum trebuie sa se simta la palpare canalul vaginal, adica ma refer la intrarea in vagin....neted, la fel ca in cavitatea bucala? sau...cu usoare pliuri???am dat un search la "mucoasa vaginala de aspect normal" pe google si arata la prima imagine o chestie .....poate aveti timp sa aruncati o privire si sa-mi spuneti daca asa cum arata se si simte.
va rog .....
multumesc!

#17 2011-04-23 18:01:21

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

pai are niste pliuri in interior...
cam asa este ca in imagine.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#18 2011-04-23 20:17:46

Melita
Hero member

Mi-a spus exact asa: "atunci cand ai contact dupa mult timp sau schimbi partenerul, imediat ce ai terminat sa te duci la baie si sa te fortezi sa faci pipi si sa vezi ca nu mai faci"

#19 2011-04-24 14:59:06

eueu10
Full member

Nu are nici o logica,probabil nu se referea la candida..

pc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.