Ce ar trebuii sa fac in cazul asta?
- sweetdreams2011
- New member
- Inregistrat: 2011-04-22
Ce ar trebuii sa fac in cazul asta?
Sunt impreuna cu prietenul meu de o jum de an. Am ramas cu oarecare urmari neplacute din ultima mea relatie. Fostul era un pervers, ii statea gandul numai la chestii "murdare", plus ca am facut multe concesii pt. a "salva relatia" , prostia mea, stiu... Fata de actualul m-am deschis mai greu, dar el a avut rabdare. Am apreciat asta... In urma catorva intalniri dintre mine si gashca lui, am avut neplacuta surpriza sa "descopar" unele lucruri la care nu m-as fi asteptat. Am realizat ca el povesteste prietenilor lui despre mine lucruri intime, nu mi-a mai facut complimente de cand s-a terminat perioada de curtare, eu incepusem sa ma simt bine cu el in pat, pana cand am aflat ca nu ma respecta asa cum ar vrea sa cred, si pana cand mi-a reprosat ca "nu fac nimic in pat" desi nu este asa, sau eu nu consider asta, fara sa-mi spuna insa ce ar vrea in plus. Mi-a propus sa facem sex oral, l-am refuzat nu pentru ca as avea ceva impotriva acestui lucru, din contra, poate mi-as dorii sa il fac sa se simta si mai bine, dar nu vreau sa imi afle toata lumea intimitatile relatiei, plus ca probabil el deja se crede "prea bun", odata ce imi spune mie ca am performante slabe, desi nu e chiar asa.
Cum ar tb sa procedez in situatia asta? M-am gandit si la posibilitatea unei despartiri... Dar nu stiu daca atat de serios incat sa iau hotararea asta...
- ingerul
- Banat
- De la: mine pentru voi
- Inregistrat: 2011-04-18
Re: Ce ar trebuii sa fac in cazul asta?
Prietenul tau daca spune prietenilor din gasca lui , este o dovada de imaturitate , adica el nu constientiseaza ca sunt lucruri intime , care trebuie sa ramana numai de voi stiute . Probabil cei din acest anturaj au bagat de seama ca el are aceasta ,,slabiciune" de a povesti despre tine fatza de ei ... iar atunci acestia il provoaca sa spuna vrute si nevrute . Este normal la oarece varsta ca atunci cand baietii se intalnesc in grup , sa discute despre fete...dar nici chiar asa:). Solutia ar fi ca voi sa aveti o discutie intr-o seara/ zi atunci cand sunteti bine dispusi , si sa-i explici ca nu este frumos ceea ce face, fiind o dovada de imaturitate , totodata nerespectandu-te pe tine ca iubita. Da-i siguranta , dai increderea ca tu nu povestesti altor fete ceea ce-ti face el tie ca si partenera, si cere-i acest lucru pe un ton calm .
- sweetdreams2011
- New member
Multumesc pt. raspuns. El are aproape 26 de ani, iar eu 19. Totusi, la varsta asta ar tb sa fie mai matur.... Eu asa cred...
- Orange
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-04
Nu am nici un drept sa iti zic ce sa faci tu. O sa iti zic ce as face eu... L-as lasa naibii ca daca povesteste prietenilor si iti zice ca "nu esti buna" e evident ca nu te iubeste, in aceasta ordine de idei o sa va si despartiti mai devreme sau mai tarziu ... cedand de la tine in final ai sa ramai aratata cu degetul (de alti imaturi ca el) si fara el. iti doresc sa iei o decizie corecta ! Ai grija de tine ! Pupici
Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
eu sunt de acord cu orange. nu inteleg cum la 26 de ani trebuie sa il inveti cum sa se poarte, are o varsta pt d-zeu nu e cretin, nici retardat. zicand asa ceva nu arata decat un narcisism exagerat, un egoism trecand prin tavan. el este mare, tare, smecher, se lauda prietenilor cu ceface in pat si tu nu esti destul de buna pentru unu ca el. faci cum crezi tu, insa inca aveti putin timp impreuna, sfatul meu este sa nu astepti sa se faca ani de zile si sa nu mai poti scapa din relatie din cauza obisnuintei
cum adica sa il iei incet si bland si cu calm? cred ca ii dadeam una sa ii sucesc podoabele din pantaloni.
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- Orange
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-04
coraline a scris:sfatul meu este sa nu astepti sa se faca ani de zile si sa nu mai poti scapa din relatie din cauza obisnuintei
cum adica sa il iei incet si bland si cu calm? cred ca ii dadeam una sa ii sucesc podoabele din pantaloni.
SUBSCRIU !
Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi
- mature_man
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-17
SweetDreams,
Ai trecut deja printr-o relatie neplacuta, ai avut forta/curajul/intelepciunea sa-i pui capat, nu vad de ce te mai intrebi ce sa faci cu actualul, din moment ce ti-e clar si tie cat e de 'nepotrivit' comportamantul lui actual.
Din descrierea ta am inteles ca tipul se crede un macho, odata 'reduta' cucerita, adio respect, adio complimente, adio tandrete, iubire... Baiatul vrea sex salbatic, vrea sa se laude prietenilor cu cuceririle lui si cu performantele lui sexuale/amoroase.
Esti foarte tanara, frumoasa (ca de aia te-a ales pe tine masculul feroce, nu? ), trebuie sa ai rabdare si sa alegi un baiat asa cum visezi, nu sa le dai satisfactii (in pat) unor magari !
Parerea mea!
MM
Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-04-22 13:22:18)
Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.
- ingerul
- Banat
- De la: mine pentru voi
- Inregistrat: 2011-04-18
Caroline , si eu as fi putut sa instig aici la violenta verbala sau fizica , dar nu este frumos ...Eu zic totusi sa-si mai acorde unul altuia o sansa , asta in cazul in care el isi regreta faptele si nu doar din gura ... Iar daca nu se mai poate face nimic , atunci as zice ca fata sa gaseasca un partener , sa fie mult mai atenta ... in jurul varstei ei .
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
si de unde o sa stie ca regreta? nu este frumos nici ce face el, ea de ce sa fie de treaba cand el este un magar cu hormonii in aer? fata face ce doreste, sfatul meu, ca si femeie, este sa il dea naibii si sa se reprofileze. pentru ca lauda de sine se vindeca cam greu
de acord cu MM, o data cucerita a devenit femeia care danseaza dupa cum vrea el. sa ajungi sa satisfaci un magar care nu stie ce e aia o vorba buna, decat sa zica "frateeeee ce i-am tras-o asteia aseara" dar "asteia" nu stie sa ii zica un cuvant frumos, un alint, atunci e limpede ca lumina zilei. important este ca sa vada si ea asta
Ultima oara a fost editat de coraline (2011-04-22 13:28:34)
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- dea_di
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-01-16
sweetdreams2011 a scris:mi-a reprosat ca "nu fac nimic in pat"
foarte bine ca "nu faci nimic in pat" cu el, pastreaza-ti energia pentru unul care sa merite "sa faci ceva in pat"
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- sweetdreams2011
- New member
Fetelor am revenit la voi cu vesti noi, pentru ca am apreciat implicarea voastra in a-mi acorda o vorba buna si un sfat atunci cand chiar am avut nevoie de el, si as vrea sa imi spuneti in continuare parerea voastra, pentru ca voi vedeti lucrurile mai obiectiv decat mine si in plus probabil aveti si mai multa experineta de viata si vedeti altfel lucrurile Am ramas impreuna, nu am cedat propunerii lui de a face sex oral, desi el mi-a facut, nu mi-a mai cerut acest lucru si mie.
As vrea sa fim mai apropiati, dar nu stiu de unde sa incep si ce sa fac.
Mi-e teama ca daca ii voi spune deschis ce cred ma va considera o disperata, si chiar nu imi doresc sa par asa in fata lui.
Acum cateva saptamani a fost nunta verisoarei lui, nunta la care a mers singur si nu m-a intrebat daca vreau sa vin cu el. Saptamana trecuta a mers la botezul fetitei unei colege de serviciu si iarasi nu m-a invitat si pe mine. Niciodata nu spune cat de serioasa este relatia dintre noi 2, lucru pe care fostul, cel cu care am avut intr-adevar probleme o facea constant. Nu a definit niciodata relatia noastra in nici un fel, ceea ce ma face sa am anumite nesigurante, cred eu justificate...
Am anumite banuieli cum ca m-ar fi inselat, plus ca stiu din cateva surse ca la inceput ar mai fi avut pe cineva, desi mie mi-a spus tare si raspicat ca e singur. Acum nu cred ca ar mai fi si cu altcineva, pentru ca ne vedem destul de des, plus ca niciodata nu primeste apeluri, nici nu pleaca prea des in oras. Deci nu ar fi asta o problema ca ar putea sa aiba pe altcineva....
Uneori simt ca nu ma considera prea importanta pentru el, si nu stiu cum sa fac sa aflu. Dupa cum v-am spus mi-e frica sa nu par vreo disperata daca as deschide o discutie in care sa-l intreb aceste lucruri. Stiu ca poate gresesc, dar asa sunt eu
Voi ce parere aveti. Cam cum credeti voi ca ma vede el pe mine, si ce sunt eu pentru el? Doar o fata oarecare? O optiune?
- dea_di
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-01-16
ti-e frica sa nu pari vreo disperata daca discuti cu el niste lucruri care te framanta? te deranjeaza niste lucruri si totusi preferi sa stai cu stres de ce, ca sa nu-l pierzi? ii canti in struna, dar cu tine cum ramane?
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
parerea mea (fara sa te simti jignita) e ca esti o alta aventura pe lista si nimic mai mult. Pai cum vine asta sa plece singur si nici macar sa nu aiba bunul simt sa te intrebe? pai tu esti cu el doar sa faceti sex si restul le facem separat? asta nu e relatie de dragoste, asta e fuck-friend. Vorbeste clar si raspicat cu el, nu te mai ascunde dupa deget fiindca o sa suferi mai mult. spune-i ca nu ti-a convenit ca nu te-a luat cu el si intreaba-l de ce macar nu te-a intrebat daca mergi cu el. In incheiere sustin parerile fetelor care au scris mai sus, mai bine lasa-l, nu e de tine, nu e copt la minte si e un narcisist care nu vrea decat sa faca "concurs" cu tovarasii care baga mai multe in pat si ramane mai mult burlac. Imi pari o fata isteata si nu meriti sa se comporte asa cu tine. Bafta!
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- sweetdreams2011
- New member
Eu nu sunt o fire foarte sociabila, sunt mai tacuta si mai retrasa, ma gandeam ca poate nu m-a luat cu el ca sa nu se simta incomfortabil in prezenta altora din cauza asta Sau poate se gandea ca va trebuii sa plateasca si partea mea si nu statea foarte bine cu banii. Dar totusi putea sa ma intrebe daca m-ar deranja daca se duce singur in cazul asta, sau putea sa imi spuna sa imi platesc partea. Problema nu este ca nu m-am dus cu el, poate nici nu as fi vrut sa merg, dar m-a facut sa imi pun niste intrebari si mi-a aratat cat de putin importanta sunt pentru el, tocmai cand avea ocazia sa imi demonstreze contrariul.
Plus de asta, la inceput eu nu ii acordam nici un fel de atentie, el era cel care ma suna, el era cel insistent, si asta ma face sa cred ca ar putea si acum sa faca aceleasi lucruri, ba chiar mai mult, daca ar vrea. Dar se pare ca el este cel care nu mai vrea sa faca mai mult.
Plus de asta am avut o data o discutie, in care vorbeam despre relatii si despre faptul ca sunt persoane care nu pot sa faca mai multe pentru o relatie ca sa mearga, si el mi-a spus ca sunt doar persoane care nu vor, deci intr-un fel a recunoscut indirect ceea ce este evident de altfel...
- miruna25
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-28
Draga sweetdreams, mi se pare ca si tu stii raspunsul--"plus de asta", "plus de asta", etc....nu aveti o relatie sau lucrurile nu merg inspre o relatie serioasa. Intr-adevar, la inceput nu sunt lucruile clare, iei pe cineva la o functie de familie, sau nu, dar dupa o vreme lucrurile merg intr-o directie clara pentru amandoi si genul asta de activitati sunt evidente. Imi pare rau, dar poate el a avut un interes la inceput, si acuma nu mai are. Poate a ramas din comoditate, dar nu de vede ca pe o relatie de viitor. Poti sa discuti daca vrei, cu el, dar mie mi se pare doar ca ii dai ocazia sa te respinga pe fata si prin cuvinte, cand deja te respinge prin fapte. Cred ca trebuie sa cauti pe altcineva. Iti dau sfatul asta pentru ca si eu tocmai m-am despartit de cineva din motive putin asemanatoare--era clar ca el nu isi doreste mai mult. Nici eu nu eram sigura la inceput ce vreau, dar pe masura ce ne-am clarificat lucrurile, eu vroiam din ce in ce mai mult, si el tot mai putin....Decat sa mai stau si sa ma implic si mai mult emotional, am ales sa termin. Este cineva acolo care o sa te iubeasca si respecte....
Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).
- V.
- Banat
- Inregistrat: 2010-08-10
Sweetdreams, iti spun parerea mea, nu neaparat ca sfat, daca gasesti ceva folositor in ceea ce spun eu te rog foloseste acel ceva, daca gasesti ceva ce te deranjeaza sau...supara nu stiu, nu asta este intentia mea. Incerc doar sa fiu obiectiva si sa iti spun parerea mea prin prisma evenimentelor prin care am trecut eu.
In primul rand, ma refer acum la primul tau post, faptul ca acest om, la varsta de 29 de ani le povesteste inca prietenilor lui despre viata intima este... dovada de narcisism izvorat din neincredere in sine ingropata adaaanc in subconstientul lui. Primul lucru pe care mi-l imaginez cand citesc primul tau post este ca tipul asta e genul ala "cocos" daca nu cu tine, cu prietenii cu siguranta. Dar sa spunem ca asta nu e un lucru ireversibil.
Insa faptul ca te tine pe tine in nesiguranta, faptul ca tu nu sti exact pe ce se bazeaza relatia voastra, cum vede el lucrurile, ce isi doreste de la tine sau de la relatia asta... asta ar trebui sa iti demonstreze tie ca nu merita efortul. Nu incerc sa par un doctor docent in ale psihologiei sau mai stiu eu ce, dar prin faptul ca la inceput, asa cum ai spus si tu, a adoptat un comportament de cuceritor pe care l-a abandonat in clipa in care si-a obtinut "premiul" adica pe tine... spune de asemenea multe despre viitorul relatiei voastre.
Sper doar sa nu par un fel de lup moralist sau mai stiu eu ce, departe de mine gandul asta, repet iti spun strict parerea mea. Si ca sa nu ma mai lungesc, ideea este ca genul asta de persoane creeaza multa valva in jurul lor fara pic de sens. relatia asta e trasa de par din simplul motiv ca nu te respecta. Poate ca din punctul lui de vedere asta e respect, dar tu vrei altceva. O solutie este sa incerci sa discuti cu el, dar fara sa fiu fatalista, sincer iti spun ca nu vei putea sa schimbi prea multe.
Despre faptul ca esti o fire timida... draga mea, sunt cu prietenul meu de 2 ani de zile. Eu am 18 ani el 21. Eu sunt o extrovertita, o tipa agitata, o tipa care explodeaza, care vorbeste care danseaza care face multe lucruri. El este ceea ce am putea numi un mic schizoid, nu schizofrenic (termenii in sine nu au legatura, dar il mentionez si pe asta pentru ca sunt de multe ori confundati) nici chiar schizoid, dar in mare, este genul retras, care nu isi arata sentimentele fata de oricine, si tin sa te anunt ca mergem la nunti , la botezuri de cele mai multe ori din partea mea. Si nu ma deranjeaza pentru ca am invatat sa il accept asa si pentru ca mi-am dorit s ail accept asa.
Daca acest om nu face eforturi pentru aceasta relatie inseamna ca in momentul de fata el nu isi doreste sa dea mai mult sau pur si simplu nu poate. Nu are sens sa il fortezi pentru ca nu va iesi nimic bun din asta, vei amana doar inevitabilul.
Sfatul meu final sau sfaturile mai bine spus sunt:
1. Sa iti prioritizezi actiunile, telurile 2. Sa incerci sa iti dai seama ce iti ofera aceasta relatie si sa compari cu ceea ce iti doresti tu (dar fara sa ii cauti scuze, nu scrie pe o foaie de hartie ceea ce ai vrea tu de la o relatie apoi ce iti ofera el, si vezi cate din cate scoti) 3. Sa vezi daca ai cu cine sa discuti, incearca sa porti o conversatie pe tema asta cu el, dar fata in fata, asa poti sa ii observi reactiile, sa vezi daca da semne de frustrare, nesiguranta. Si de asemenea intreaba-l clar si raspicat, ca o femeie sigura pe ea, daca la inceput a fost sau nu cu cineva. Corpul nu minte, chiar daca gura o face 4. Spune-i ce iti doresti, chiar daca nu mai ai sperante, nu ai ce sa pierzi, e ca o rasuflare, si poate... cine stie o sa il faci sa isi schimbe comportamentul 5. Spune-i acestui om ce te-a deranjat in aceasta relatie (chiar daca va despartiti candva o sa regreti ca ai ramas pe suflet cu niste frustrari care isi vor face de cap in viitoarele relatii, poti sa eviti asta spunandu-i ce te-a deranjat.) Deschis si fara teama. 6. intreaba-l ce isi doreste de la tine. (sfat personal, eu daca as vedea ca ezita i-as spune pa direct, fara sa mai lungesc conversatia) 7. Incearca sa realizezi de cata maturitate dispune acest om, pentru ca am vaga impresie ca dintre voi doi ,chiar daca esti "timida" ca sa te citez, tu dispui de o inteligenta emotionala mai mare decat a lui.
Cam atat, in mare, incearca sa te concentrezi pe tine, incearca putin egoism... ar putea sa te ajute.
Succes! Si spune-ne ce-ai facut!
Ultima oara a fost editat de V. (2011-07-14 23:03:12)
- next_
- New member
- Inregistrat: 2011-06-23
dupa cum bine vezi ce se posteaza....incearca sa intelegi ca esti "doar o alta".
spui ca ai 19 ani si el 26....la ce te astepti ? pentru el esti probabil doar "un produs ce trebuie consumat" (nu vreau sa fiu rautacios...e doar un punct de vedere)
voi stiti ce e intre voi.
"Oamenii cunosc preţul fiecărui lucru, dar valoarea nici unuia."
- sweetdreams2011
- New member
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Observ ca sunteti cu totii persoane foarte inteligente, si v-ati dat seama din putinul scris de mine de cum este el de fapt. Intr-adevar este grandoman, destul de increzut, ii place sa aiba mereu dreptate, etc...
Nu am vorbit cu el inca. Dar cred ca o sa o fac cu urmatoarea ocazie. Am tot sperat ca voi trece peste "micile probleme", dar am realizat ca nu pot sa o fac si ca nu e de datoria mea sa fac asta singura.
Am aflat acum cateva zile ca sigur a avut pe cineva la inceput, dar se pare ca acum nu mai este cu respectiva, ca m-a ales pe mine cica.
oricum increderea mea in el a scazut destul de mult, tinde catre zero. Si totusi as vrea sa mai dau o sansa acestei relatii. Am sa incerc sa ii spun tot ce am pe suflet, tot ce m-a deranjat, am sa-i spun chiar si faptul ca stiu ca m-a mintit la inceput, chiar daca voi parea slaba, consider ca este vital sa o fac pentru a da o sansa relatiei in care suntem. Ii voi spune cat de neimportanta ma simt uneori pentru el......
In urma acestor intamplari am realizat cat de mult conteaza comunicarea si sinceritatea intre 2 oameni
- V.
- Banat
- Inregistrat: 2010-08-10
sweetdreams ma vad nevoita sa scriu din nou un post kilomentric ) dar... ai posibilitatea sa nu il citesti
In primul rand... eu am principiile mele si anume, eu nu sunt o varianta de rezerva sau.. un produs pe care cineva poate sa il aleaga sau nu. Si uneori am impresia ca si celalte tipe ar trebui sa gandeasca asa de-asta ma atac cand aud de cazuri de genul ' la inceput mai avea pe cineva'. Nu te purta cu tine ca si cu un produs pentru ca daca tu o faci le permiti si celorlalti sa o faca.
Doi la mana, nu arati ca esti slaba spunandu-i ca te simti uneori neglijata, pur si ismplu ii spui ce simti, ...a esti slaba daca ii spui el nu face nimic si tu continui sa ramai intr-o relatie cu un astfel de om.
Inca un lucru pe caream vrut sa il spun este ca in clipa in care tu accepti faptul ca el a mai avut pe cineva exista implicit riscul (si din nou, nu vreau sa par prapastioasa, dar.. daca si tu spui ca e asa mai tantos de felul lui) asa, exista riscul relativ crescut ca peste 2 ani sa afli ca a mai avut cand si cand pe altcineva.
Iar asta aduce cu sine paranoi, neincredere si de aici declinul unei relatii.Spune-i aceste lucruri pentru ca din punctul meu de vedere acest om nu are maturitatea necesara sau pur si simplu nu vrea sa gandeasca mai mult decat lungul nasului.
Repet, respecta-te TU prima data, abia apoi poti sa te impui celorlati. Eu nu vreau sa fiu rea dar jur ca daca aveam (nu stiu cum ca niciodata nu mi-a placut genul) unul ca al tau il puneam la cratita de uita toate aerele alea in 2 secunde.
Daca unui om nu ii place cand faci lucruri considerate si acceptateca fiind normale in societatea actuala, atunci explica-i ca e de datoria lui sa schimbe. Vorba aia " daca iti spun 10 ca esti beat te duci si te culci'. Asa si cu el, in societatea noastra afectiunea se arata, macar cand si cand.
Ah, am si uitat de unde am inceput dar ideea era sa nu te lasi transformata intr-o carpa sau dusa de nas. SI iti repet, incearca sa nu iti pui asa multe sperante in genul asta de persoane , pentru ca daca te ranesc e mai usor... daca vezi ca sutn totusi ok, ai timp destul sa te mai implici.
Mult succes.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|