|
Nu esti logat.
Tratament cu anticonceptionale pentru a ramane insarcinataPagini: 1
#1 2011-04-22 23:51:15
Tratament cu anticonceptionale pentru a ramane insarcinataBuna seara fetelor! Numele meu este Adriana si de aproximativ 1 an si jumatate tot incerc sa raman insarcinata. Am urmat 3 luni un tratament cu Clostibegyt, dar ...... nimic. Am auzit insa ca daca iei cateva luni anticonceptionale dupa intreruperea lor ai avea sanse mai mari sa ramai insarcinata. A incercat careva dintre voi sau macar a auzit la cineva ca a reusit sa ramana insarcinata folosind aceasta metoda? Offline #2 2011-04-23 12:41:17
Re: Tratament cu anticonceptionale pentru a ramane insarcinatasunt situatii cand medicul recomanda cateva luni de anticonceptionale pentru tratarea unor afectiuni, cum ar fi chisturile, dar ca sa iei anticonceptionale dupa ureche eu nu sunt de acord. Offline #3 2011-04-23 15:03:58
Re: Tratament cu anticonceptionale pentru a ramane insarcinataAm facut niste analize din care a rezultat ca as avea niste probleme cu ovulatia....Sotul a facut spermograma si a iesit f buna. Offline #4 2011-04-23 15:20:22
Re: Tratament cu anticonceptionale pentru a ramane insarcinatadar nu ai un medic care sa te monitorizeze, ca el stie cel mai bine ce sa iti recomande?! asadar cauta-ti unul, explica-i situatia, urmareste-ti ovulatia, cu termometru, cu testele ce se gasesc in farmacii, roaga-te la Doamne-Doamne, si cel mai important lasa stresul deoparte. Offline #5 2011-04-23 17:32:38
Re: Tratament cu anticonceptionale pentru a ramane insarcinataeu inteleg de la tine ca deja stii de ce nu ramai insarcinata, si anume, ai probleme cu ovulatia. ai raspuns la tratamentul cu Clostilbegyt? ai avut ovulatie? daca da si nu ai ramas, nu ai decat sa mai incerci, dupa pauza de rigoare. daca nu ai raspuns la tratament, se pot incerca alte variante de tratamente pentru stimulare, sub indrumarea medicului tau, desigur. Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|