|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei si intepaturi in partea dreapta josPagini: 1 Subiect inchis
#1 2011-04-23 15:06:57
intarzierea menstruatiei si intepaturi in partea dreapta josbuna ziua. am si eu o problema dar sunt cam confuza.mia intarziat menstruatia 12 zile..niciodata nu imi venea regulat dar la inceputul lunii mi.am inceput viata sexuala ,dupa o saptamana am fost la ginecolog si mia supus ca deocamdata totul este in regula si ne se vede ca as putea fi insarcinata .acum au trecut 3 saptamani si nu am nici o simtoma cum ca as fi insarcinata ,nu am pofte,nu ma simt rau dimineata ,nimic. dar totusi menstruatia mia intarziat si seara trecuta aveam intepaturi in partea dreapta jos . Si am facut si 2 teste de sarcina care mi.au iesit pozitiv cu toate ca doctorul a spus ca nu sunt gravida dar o prietena a avut probleme cu ovarul stang si nu ia intarziat menstruatia si testele ieseau pozitiv cu toate ca nu era insarcinata .Si acum nu stiu ce sa cred. Ma gandesc ca poate am o dereglare hormonala si de aceea imi intarzie? sau am probleme cu ovarul drept? daca puteti sa imi dati o parere ar fi perfect !multumesc Offline #2 2011-04-23 17:37:51
Re: intarzierea menstruatiei si intepaturi in partea dreapta josmaria maria 12 ai warn pentru postare multipla. te rog sa citesti regulamentul Offline Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|