homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzierea menstruatiei si intepaturi in partea dreapta jos

#1 2011-04-23 15:06:57

maria maria 12
Membru
Inregistrat: 2011-04-23

intarzierea menstruatiei si intepaturi in partea dreapta jos

buna ziua. am si eu o problema dar sunt cam confuza.mia intarziat menstruatia  12 zile..niciodata nu imi venea regulat dar  la inceputul lunii mi.am inceput viata sexuala  ,dupa o saptamana  am fost la ginecolog si mia supus ca  deocamdata totul este in regula si  ne se vede ca as putea fi insarcinata  .acum au trecut 3 saptamani si nu am nici o simtoma cum ca as fi insarcinata ,nu am pofte,nu  ma simt rau dimineata ,nimic. dar totusi menstruatia mia intarziat si  seara trecuta aveam intepaturi  in partea dreapta jos  .  Si am facut si 2 teste de sarcina care mi.au iesit pozitiv  cu toate ca doctorul a spus ca nu  sunt gravida dar o prietena  a avut probleme cu ovarul stang si  nu ia intarziat menstruatia si testele ieseau pozitiv cu toate ca nu era insarcinata .Si acum nu  stiu ce sa cred.  Ma gandesc ca poate am   o dereglare hormonala si de aceea imi intarzie? sau  am probleme cu ovarul drept? daca puteti sa imi  dati  o parere ar fi  perfect !multumesc

#2 2011-04-23 17:37:51

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: intarzierea menstruatiei si intepaturi in partea dreapta jos

maria maria 12 ai warn pentru postare multipla. te rog sa citesti regulamentul
ti-am raspuns la celalalt topic, aici inchid.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.