homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere de burta ce tine de 3 zile

#1 2011-04-26 08:50:17

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

durere de burta ce tine de 3 zile

de 3 zile ma doare burta in zona ovarelor. durerea a inceput duminica cand am mancat fast food cu lacomie, zic eu, desi nu a fost asa, dar altfel nu`mi explic cum de a inceput durerea. initial am crezut ca ma doare burta din cauza ca am mancat repede si ca am crampe abdominale, dar dupa o zi in care am baut ceaiuri ca sa`mi calmez stomacul, am luat ceva si pt digestie, am fost si la baie, tot ma doare. e drept ca nu ma mai doare ca inainte, dar tot ma doare.

cand incerc sa`mi trag burta, ma doare; daca apas zona cu pricina, ma doare; cand fac efort, ma doare. nu stiu de la ce poate fi sad nu cred ca a ramas traumatizat stomacul chiar asa mult timp de la mancarea de duminica. ma gandeam ca poate e o problema ginecologica, dar mi se pare ciudat sa fie asa, mai ales ca ma gandesc ca durerea a fost provocata de rapiditatea cu care am mancat fast foodul. nu stiti cumva cam ce ar putea fi ? voi ati avut dureri de genul asta ? va rog frumos, nici sa merg nu mai pot , pt ca simt ca ma trage ceva in jos, ma doare burta si atunci sad

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#2 2011-04-26 10:35:32

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: durere de burta ce tine de 3 zile

rosebunny a scris:

de 3 zile ma doare burta in zona ovarelor. durerea a inceput duminica cand am mancat fast food cu lacomie, zic eu, desi nu a fost asa, dar altfel nu`mi explic cum de a inceput durerea. initial am crezut ca ma doare burta din cauza ca am mancat repede si ca am crampe abdominale, dar dupa o zi in care am baut ceaiuri ca sa`mi calmez stomacul, am luat ceva si pt digestie, am fost si la baie, tot ma doare. e drept ca nu ma mai doare ca inainte, dar tot ma doare.

cand incerc sa`mi trag burta, ma doare; daca apas zona cu pricina, ma doare; cand fac efort, ma doare. nu stiu de la ce poate fi sad nu cred ca a ramas traumatizat stomacul chiar asa mult timp de la mancarea de duminica. ma gandeam ca poate e o problema ginecologica, dar mi se pare ciudat sa fie asa, mai ales ca ma gandesc ca durerea a fost provocata de rapiditatea cu care am mancat fast foodul. nu stiti cumva cam ce ar putea fi ? voi ati avut dureri de genul asta ? va rog frumos, nici sa merg nu mai pot , pt ca simt ca ma trage ceva in jos, ma doare burta si atunci sad

mergi la medic.

#3 2011-04-26 21:23:52

rosebunny
Insomniac member

nici nu stiu la care medic. incerc maine sa ma programez la un ginecolog, ca nu mai suport.

Zambim si noi azi? smile

#4 2011-04-26 21:33:40

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

nu trece cu pastile pt dureri de burta?

#5 2011-04-26 21:41:18

rosebunny
Insomniac member

pai nu am incercat. am baut niste ceai de salvie, apoi un pliculetz de colon protect. am baut multe ceaiuri, ma gandeam ca o sa ma ajute, si doar am eliminat tot, de constipatie nu poate fi vorba. si tine de 3 zile, asta ma mira pe mine. cand tusesc ma inteapa, cateodata ma ia cu socuri ca sa zic asa, ma ia o intepatura puternica pe care o resimt si in fund si care nu ma lasa sa ma misc. nush ce poate fi.

oare pastilele No spa sunt bune pt asa ceva ? asta am prin casa.

Zambim si noi azi? smile

Publicitate

loading...

#6 2011-04-26 21:55:46

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

No-Spa chiar sunt bune si in caz ca e o problema digestiva, si in caz ca ai vreo durere gen ovulatie sau durere premenstruala. nustiu
Pe mine ma mai ajuta uneori ceaiul de musetel la dureri de burta.
Vezi daca trece cu No-Spa. Daca durerea e acuta si simti ca te dor matzele, e bun un Scobutil.
Totusi, o durere acuta inexplicabila nu e de gluma si cred ca ar fi bine sa mergi la medicul facultatii...sau la un medic.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-04-26 22:02:11)

#7 2011-04-26 22:04:10

rosebunny
Insomniac member

am luat un no spa. sa vad maine cum ma simt. daca nu trece, ma duc la ginecolog, ma sperie durerea asta. la tine a tinut vreodata 3 zile o durere ? macar sa stiu, poate nu e asa anormal.

Zambim si noi azi? smile

#8 2011-04-26 22:12:21

rosebunny
Insomniac member

aha. daca prind o programare la ginecolog, ii spun. si eu mai am dureri de matze, dar acu e prea de tot, ma misc ca un mosneag prin casa, imi mai lipseste o carja tongue

mersi mult de sfaturi  puss

Ultima oara a fost editat de rosebunny (2011-04-26 22:12:54)

Zambim si noi azi? smile

#9 2011-04-27 00:15:31

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

rosebunny a scris:

aha. daca prind o programare la ginecolog, ii spun. si eu mai am dureri de matze, dar acu e prea de tot, ma misc ca un mosneag prin casa, imi mai lipseste o carja tongue

mersi mult de sfaturi  puss

eu nu as merge la ginecolog neaparat. as merge la urgenta si as vrea sa ma vada un chirurg. tu crezi ca e ceva ginecologic, dar la fel de bine poate sa fie altceva. chirurgul ar exclude alte cauze de abdomen acut.

nu mi se pare ok sa stai cu durerea asta, deci maine fuga la medic.

sanatate.

#10 2011-04-28 08:14:46

rosebunny
Insomniac member

am luat no spa timp de 2 zile si vad ca mi`a trecut de tot burta smile nu`mi vine sa cred. oricum am facut ieri programare la ginecolog, si asa trebuia sa merg anul asta. dar ma bucur ca am scapat de durere. multumesc jeannie pt sfat smile  par

Zambim si noi azi? smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.