|
Nu esti logat.
Anticonceptionale yaz#1 2011-04-26 20:44:35
anticonceptionale yazBuna. Scriu acest subiect pentru a afla parerea voastra intr-o problema pe care o am. De aproximativ 3 luni iau a.c. yaz la recomandarea medicului in urma analizelor. Aveam dureri insuportabile de burta 24/24 ..continue. Ma deranjau foarte tare si mi-am facut toate analizele de sange urina, acografie abdominala, consult ginecologic, pap test, ecografie transvaginala. Dupa toate acestea totul este in regula, nici un semn de alarma, doar ca Doctorul Ginecolog m-a sfatuit sa iau a.c. pentru aceste dureri. specific ca am 32 de ani, nu am avut nici o sarcina. toate aceste investigatii le-am facut in strainatate. In fine am revenit la doctorul de familie si mi-a prescris a.c. yaz. Le iau de 3 luni. Primele 2 luni m-am simtit bine, nu am avut nici o stare nasoala. Le-am luat mereu la proximativ aceeasi ora , nu am uitat nici io pilula. Acum sunt in a treia luna si la jumatatea blisterului , de aproximativ o saptamana in special seara am niste stari de greata, ameteli, oboseala....asta se intampla in jurul orei la care trebuie sa iau pastila. si aceste stari sunt insotite de dureri de sani ....simt o tensiune, simt ca parca imi pulseaza. au mai crescut putin de cand le iau. problema este ca nu stiu ce masura sa iau. am tinut o dieta scarsdale de 2 saptamani.....este posibil ca o dieta sa anuleze efectul pilulei? este posibil ca trebuie sa le intrerup? pofta de mancare am, dar am observat ca am o sensibilitate la mirosuri ma puternice. ma simt si destul de obosita in cursul unei zile. nu am o viata sexuala regulata, asa ca pot exclude variata unei sarcini. Va multumesc ca ati citit acest subiect si astept parerile voastre. Multumesc. Offline #2 2011-04-26 20:49:21
Re: anticonceptionale yazdieta ta continea si ceaiuri ? Mai exact de sunatoare, laxative ? Sau grefe ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2011-04-26 21:20:00
Re: anticonceptionale yaznu contine ceaiuri, contine grefe....dar le-am inlocuit cu alt fruct. stiu ca acestea reduc efectul. Offline #4 2011-04-26 22:04:40
Re: anticonceptionale yazeu zic sa te duci la palnning sa ti le schimbe, dar mai intai fa-ti niste analize pentru ficat, ca e posibil ca de la el sa ai sensibilitatea la mirosuri, oboseala. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2011-04-27 14:49:05
Re: anticonceptionale yazMultumesc. m-ai luminat putin, numai ca in urma analizelor nu s-a gasit nimik la ficat. este posibil ca este a.c. sa faca rau ficatului intr-un timp atat de scurt? 2 luni? tot ce este posbil, in plus sunt si celelate simptome dureri de san, ameteli, balonari. parca as avea sarcina isterica. am sa ma lamuresc zilele urmatoare candam sa ajung la doctora. multumesc oricum. Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-27 15:03:52
Re: anticonceptionale yaznu cred ca au facut atatea dezastre la ficat pastilele in 2 luni. Du-te la planning sa ti le schimbe, si eventual mai repeta analizele la alt centru. Dureri de san mai am si eu, mai ales cand nu stau bine in sutien sau e frig. Greata, oboseala, ametelile si sensibilitatea la mirosuri sunt date de afectiuni ale ficatului in cele mai multe cazuri.. Iar balonarile, or fi de la mancare, sucuri.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|