E normal?
- thirteen
- New member
- Inregistrat: 2011-04-18
e normal?
E normal ca dupa 2 infectii urinare in acelasi an, tratate mai mult sau mai putin, sa am dureri cand fac sex ? Adica, la inceput, daca nu sunt lubrifiata si se lucreaza pe fast forward sa ma doara ca si cum as avea un cutit ? dupa cateva frecari ma lasa. de la ce sa fie ? ... folosesc lubrifiant, dar doare si cu el daca ma ia mai repede. marimea conteaza ? am observat si ca daca nu e in erectie in full bloom ca sa zic asa ( o are foarte groasa, ca sa fiu mai clara) nu ma doare prea tare. Iar dupa ce fac sex, isi da drumul in mine si parca mi se strang muschii vaginali dupa un timp iar vaginul se "usuca", si e foarte enervant... Don't worry, iau antibebe
- hai_faiv
- Hero member
- De la: bubulina gospodina
- Inregistrat: 2008-08-18
Re: e normal?
nu e normal. cel mai probabil durerea e de lubrifierea putina. spune-i sa fie mai atent...altfel nu ajungeti nicaieri.. corpul unei femei nu e camp de lupta, ci al placerii.
When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.
- thirteen
- New member
merci. sunt curioasa ce mai zice lumea... dar si "uscarea" si "strangerea" de dupa, de la ce crezi ca e?
- hai_faiv
- Hero member
stiu ce zici, si mie mi se intampla. e din cauza frecarii de acolo, peretii vaginali se inflameaza. dupa primul contact nu mai exista dorinta atat de mare ca prima data, de aceea se usuca. si daca exista, lichidul care lubrifiaza zona nu poate sa treaca atat de bine din cauza acelor pereti stramti. cred ca mai exista lume ce pateste la fel.
When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.
- thirteen
- New member
phew deja ma panicasem
- thirteen
- New member
ma mai poate ajuta cineva cu o parere ?
- mature_man
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-17
Da, si sotia mea pateste uneori la fel. La ea depinde foarte mult de perioada in care se afla, inainte de ciclu, imediat dupa, la mijloc. Eu am observat ca lichidul ei are o consistenta foarte diferita in functie de aceasta perioada. Imediat dupa ciclu este foarte 'bun', destul de abundent, alunecos, perfect, ce sa mai zic
Inaintea ciclului este foarte apos, nu-si mai face treaba, si nici nu e foarte mult.
Noi nu folosim lubrifianti artificiali. Cred ca un preludiu frumos face toti banii , ma rog, face ca lubrifierea naturala sa fie absolut suficienta.
Pe de alta parte, pastitlele antibebe, luate fara prescriptia unui medic bun, pot duce la scaderea lubrifierii, la modificarea compozitiei lichidului... la modificarea libidoului.
Contractia dureroasa a vaginului dupa contact, poate fi si de natura psihologica, nu neaparat fiziologica. Se prea poate sa fii prea incordata, ca urmare a inceputului furtunos, a durerii din primele clipe... a fricii de ce urmeaza - dupa ce el termina...
Subliniez insa faptul ca totusi cred ca e vorba de un preludiu total insuficient pentru tine.
Asta nu inseamna numai lubrifiere naturala putina... ce poate fi compensata artificial, cu anumite precautii totusi, si fara a abuza. De fapt pe tuburile respective cred ca scrie sa consultati doctorul daca devine necesara utilizarea in mod curent.
Cred ca este deficitara pregatirea ta totala, cu trup si suflet, ptr. facut dragoste...
Explica-i toate astea iubitului tau, si roaga-l sa nu se (mai) grabeasca sa intre in tine dupa 2-3 mangaieri / minute. Sotia mea si acum se mai 'lupta' cu mine in sensul asta, cand devin prea nerabdator...
Succes!
MM
Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-04-27 18:38:54)
Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.
- thirteen
- New member
merci MM, nu ma asteptam sa fie un barbat atat de rabdator cu explicatiile si da, lichidul difera in functie de perioada lunii... ma gandesc ca si din cauza spermei se schimba ph-ul natural al vaginului si se produc modificari...
- hai_faiv
- Hero member
offtopic: MM, te apreciez pentru explicatiile pe care le dai mereu.
- thirteen
- New member
da, e extraordinar sa vezi ca stie asa de multe si e willing to share
- mature_man
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-17
Va multumesc ptr. aprecieri, fetelor Imi face placere sa va impartasesc din experienta si cunostintele mele... La ce mi-ar folosi sa tin totul doar ptr. mine?!
Thirteen, Probabil ca sperma iti face mult mai bine decat credem noi... si in nici un caz nu modifica (in rau) ph-ul vaginal.
MM
Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.
- mio25
- Full member
- Inregistrat: 2010-07-29
mature_man a scris:Da, si sotia mea pateste uneori la fel. La ea depinde foarte mult de perioada in care se afla, inainte de ciclu, imediat dupa, la mijloc. Eu am observat ca lichidul ei are o consistenta foarte diferita in functie de aceasta perioada. Imediat dupa ciclu este foarte 'bun', destul de abundent, alunecos, perfect, ce sa mai zic
Inaintea ciclului este foarte apos, nu-si mai face treaba, si nici nu e foarte mult.
Noi nu folosim lubrifianti artificiali. Cred ca un preludiu frumos face toti banii , ma rog, face ca lubrifierea naturala sa fie absolut suficienta.
Pe de alta parte, pastitlele antibebe, luate fara prescriptia unui medic bun, pot duce la scaderea lubrifierii, la modificarea compozitiei lichidului... la modificarea libidoului.
Contractia dureroasa a vaginului dupa contact, poate fi si de natura psihologica, nu neaparat fiziologica. Se prea poate sa fii prea incordata, ca urmare a inceputului furtunos, a durerii din primele clipe... a fricii de ce urmeaza - dupa ce el termina...
Subliniez insa faptul ca totusi cred ca e vorba de un preludiu total insuficient pentru tine.
Asta nu inseamna numai lubrifiere naturala putina... ce poate fi compensata artificial, cu anumite precautii totusi, si fara a abuza. De fapt pe tuburile respective cred ca scrie sa consultati doctorul daca devine necesara utilizarea in mod curent.
Cred ca este deficitara pregatirea ta totala, cu trup si suflet, ptr. facut dragoste...
Explica-i toate astea iubitului tau, si roaga-l sa nu se (mai) grabeasca sa intre in tine dupa 2-3 mangaieri / minute. Sotia mea si acum se mai 'lupta' cu mine in sensul asta, cand devin prea nerabdator...
Succes!
MM
ce spui tu suna bine si chiar frumos ,dar barbatii din ziua de azi nu mai au rabdarea necesara,uita de preludiu care este cel mai important.unii vor doar actiune si cand le zici de preludiu stramba din nas
regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc
- luisjota
- Hero member
- De la: ...madrid al cielo
- Inregistrat: 2009-12-27
mio, nu generaliza....au vina si cele (fetele/femeile) care ii accepta/rabda si stau cu ei chiar atunci cand nu mai corespund....nici in pat, nici langa pat...
fucking perfect...
- nimenialtu
- Full member
- Inregistrat: 2009-09-13
luisjota a scris:mio, nu generaliza....au vina si cele (fetele/femeile) care ii accepta/rabda si stau cu ei chiar atunci cand nu mai corespund....nici in pat, nici langa pat...
Exact... La o adica daca fata respinge trecerea la act ala ori se infurie si pleaca (cu blue balls) ori se apuca si presteaza cat trebuie. Si apoi nu conteaza cat e de lung preludiul ci intesitatea lui. Cat de mult se pregateste fata. Ca daca ala a fost cu vreo tipa inainte care in 5 minute era gata de act probabil ca o ia drept standard pt toate care vor veni dupa. Deci trebuie sa comunice si ei un pic inainte/dupa si sa-si imbunatateasca partidele.
What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg
- hai_faiv
- Hero member
Fetelor...daca apasati tare, cand stati intinse pe pat, pe zona de imediat sub buric si deasupra, simtiti ceva tare? sau doar la mine e asa ceva? ma gandesc ca nu o fi sarcina, dar daca sunt probleme cu intestinele? nu ma doare nimic...doar ca simt tare acolo, mai mult in partea mea stanga.. la voi cum e?
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
asa esti de mai mult timp?sigur nu esti doar constipata momentan?
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Eu nu simt nimic, dar daca te consoleaza cu ceva, orice ar fi pe-acolo la mine e acoperit de sunculite (a se citi varianta fara diminutiv).
Poate esti doar balonata Tot timpul simti asa?
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- hai_faiv
- Hero member
nu sunt constipata... am fost mai demult, acum cateva luni bune (prin ian-februarie) pentru ca am avut gastroenterocolita luata de la o prietena... da, e de ceva vreme acolo..si uneori cand apas simt cum "misca" gaze prin mine, dar daca apas in zona imediat de sub buric niciodata nu se "misca" ceva pe acolo... si eu am ceva sunculite, dar tot simt...
- iulikaa
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-09
si la mine se simte mai tare, tot in partea stanga. am observat asta mai demult, am intrebat un doctor si a zis ca nu i nimic. nu am idee ce ar putea fi
sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|