|
Nu esti logat.
Alergie#1 2011-04-27 13:51:33
alergiebuna...prietenul meu are alegie....polenul il omoara...primavara e groaznic pt el....ii curge nasu non stoc si face niste crize de stranuta de acum zici k il ia lesinul.....nush ce sa fac pt el.....i-am luat eu niste ceaiuri de l aplafar (busuioc si 3 frati patati)dar degeaba..el mai ia si niste pastile de la farmacie....dar care nu au nici un efect..in plus p prospect au numai reactii adeverse....tulburarui de memorie...amateli...confuzie...si altele....as vrea un sfat dinn partea cuiva ....cu ce sa-l ajut.....pt k el e umpik km delasator si ii cam place sa sufere...si se consoleaza cu ideea k nu are ce sa faca.... Ultima oara a fost editat de ionelia.alina (2011-04-27 13:52:31) Offline #2 2011-04-27 13:58:49
Re: alergiein primul rand ca ..cu alergia nu te joci si nu iei dupa ureche tot felul de pastile. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #3 2011-04-27 14:07:41
Re: alergiea fost si l a alergolog cik de 2 ori....dar eu nu stiu exact l ace e alegic...el din clasa a 2a as imtit primele simptome,,,,si din an in an au fost din ce in ce mai vizibile.el zice k de la polen....knd a fost lamedic i-a dat claritina...dar degeaba.....acum am vaz reclama aia l atv...la nazaleze....am zis sa incerce.....k e p baza de palnte .si nu creeaza dependenta....ideea e k e si cam scump Offline #4 2011-04-27 14:10:40
Re: alergieadevarul este ca nu exista ceva sa te faca bine,ci poate doar sa amelioreze simptomele.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #5 2011-04-27 14:13:23
Re: alergieraspunsul asta il primesc mereu de la el.....dar macar sa stiu k e mai ok....si e aiurea,....knd suntem p strada si simte miros de la copaci flori iarba.....e groaznic...nici nu se poate controla...si ii sar "mucii"in toate directiie...e oribil... Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-27 14:14:49
Re: alergieasta este alergia. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #7 2011-04-27 14:24:46
Re: alergieda ...pai noi ne stim de cva ani si vad k din an in an e mai naspa...dar paote reusesc sa il conving sa facem cva....k e aiurea...k mai avem o cunostinta care are alergie si a facut analize cva...si cik are astm....dar chestia asta tot nu-i da un semn de intrebare sa facem ceva.....k p mine k apuca nervii knd il vad cum sufera.... Offline #8 2011-04-27 14:29:12
Re: alergieDr. Camelia Berchea de la obergia , mie mi-a fost recomandata de pediatra lui R. Ultima oara a fost editat de cornflower (2011-04-27 14:36:18) Offline #9 2011-04-27 14:47:08
Re: alergiedar l atine cornflower cum e ??ce simptome ai???cum te ttratezi??? Offline #10 2011-04-27 14:53:10
Re: alergie* Ultima oara a fost editat de april sunset (2014-04-28 12:18:27) V., soarele si luna Offline #11 2011-04-27 14:53:14
Re: alergieeu am alergie doar la oua de rata .. dar la dr asta de la obregia am ajuns cu fina mea care are alergie la gluten , de aia am scris mai sus de ea , pentru ca stiu cum isi trateaza pacientii ... altceva nu stiu ce sa iti spun pentru ca eu nu am probleme de genul acesta, si nici nu am intrat vrodata in discutii mai aprofundate cu perosane care au o astfel de alergie .... Offline #12 2011-04-27 15:00:32
Re: alergieciudate tipurile astea de alergii.. de oua de rata chiar nu stiam...am mai citit undeva k mai sunt alegii la kiwi,pirsica,nuci,alune,mucegai....detregent,deodorant....naspa....si eu sunt alergica....l aintepatura de albina.....il mostenesc p tata...dar atata timp kt nu intalnesc albine e ok..... ultima oara tin minte k m-a intepat o albina p la 10-12 ani...de atunci....m-am ferit de ele...si n-am nici otreaba... Offline #13 2014-04-25 22:10:09
Re: alergiede curiozitate, am o intrebare legata de alergii: ca sa vezi daca un organism e alergic la ceva, trebuie ca organismul sa fi avut contact vreodata cu acel ceva? sa zicem ca nu m-a intepat o viespe niciodata; asta nu inseamna ca nu pot fi alergic la intepatura de viespe, nu?. adica testul specific de tip IgE, poate iesi atat pozitiv (esti alergic) cat si negativ (sunt sanse mult mai mici sa fii alergic, dar nu nule). Ultima oara a fost editat de sub (2014-04-25 22:13:43) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|