homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parerea sau ideea ta conteaza !

#1 2011-04-28 17:06:31

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

Parerea sau ideea ta conteaza !

Sper sa nu va stresez prea mult, si sper sa aveti rabdarea sa citit ce voi scrie mai jos...e poveste frumoasa zic eu ...

Hristos a inviat ! Nu am mai postat de mult timp aici, insa acum imi fac curaj pentru a va cere parerea, sfatul si poate ca imi dati si o idee...asa ca sper sa nu va stresez prea mult!
      In clasa a 9 a cand am intrat la liceu am dat cu ochii de o fata care imi placea, iar cand am auzit ca imi este si colega de clasa, inima mi a tresaltat de bucurie !
      Cu ea am chiuluit prima data de la liceu, si am mers in parculet, si am stat pe o bancuta si ne am plimbat, si am vorbit si ne am cunoscut mai bine (in sensul propriu). Am descoperit ca avem si pasiuni comune ! Ora urmatore cand am chiulit tot cu ea am facut-o si am reusit sa mi fac curaj sa fac primul pas s o sarut si de atunci am ramas impreuna timp de 1 an scolar. Acel an a fost unul foarte frumos in care ieseam ne plimbam, vorbeam orice, faceam totul impreuna, si ne distram ! Mai pe scurt era un vis copilaresc, in care iubirea prima si nici macar nu ne gandeam la "prostii" ! Dar, la sfarsitul anului ne am dat seama amandoi ca noi ne intelegem foarte bine doar din statutul de AMICI, PRIETENI, si nimic mai mult pentru ca desi ne intelegeam excelent avem firi diferite si concewptii 50% diferite...
       A urmat clasa a 10 a, in care am ramas la fel de apropiati si la fel de buni prieteni, ne ajutam la orice, ne dadeam sfaturi la orice, discutam orice (chiar si despre sex), dar fara saruturi sau chestii din astea (acum amandoi aveam relatile noastre). Trebuie mentionat faptul ca tot liceul credea ca noi doi suntem impreua.
      Pe clasa a 11 a am suferit enorm de mult la inceputul asteia cand a decis sa se mute la alt liceu pe profil de limbi straine, pentru ca noi eram la mate-info si daca dadea BACul la mate (ceea ce era obligatoriu) sigur pica. Dar am trecut peste, gandindu ma ca este mai bine pentru ea ! In acest an am ramas la fel ca pe clasa a 10 a, doar ca nu ne mai vedeam asa des...Ieseam la sucuri, vorbeam radeam, ne distram, ne plimbam, faceam si cate o bauta, si chestii de liceeni. Clasa a 12 a a fost relativ similara, cu mentiunea ca iesirile se rarisera din cauza BACului, dar existau telefoane, iar relatiile dintre noi au ramas aceleasi !
      La facultate...........ea a plecat in Cluj...la facultatea de psihologie...eu am ezitat intre a ramane aici si a merge acolo, dar am ales sa raman aici pentru ca am intrat la inginerie la fara taxa.
      Primul an de facultate am cunoscut o fata  (pe care as lasa-o oricand pentru ea) cu care sunt si in momentul de fata.
     De acum relatiile dintre mine si fosta mea colega de liceu au inceput sa se mai racesca cred ca din cauza distantei dintre noi, dar si acum, cand vine in pitesti ne intalnim si stam de vorba, iesim la sucuri chestii, socoteli...
     Insa eu, de la un timp, cand sunt in preajma ei, simt ca ma atrage ceva, simt ca imi doresc sa fie a mea...dar ma gandesc ca o relatie de dragoste intre noi ar cam strica orice a fost ... dar o relatie sexuala, in care sa ne satisfcem nevoile fiziologice, fara nici un fel de obligatie si discretie, fara iubire, inselat si chestii de genul asta...ar strica ?
    Acum problemele mele :
  1) Simt ca si ea ar vrea ceva de genu asta, dar mi e teama sa nu ma insel si sa pic de prost, sau sa se supere sau mai stiu eu ce...
  2) Daca ar fi sa incerc sa i spun ceva, nu stiu de unde si cum sa incep...
  VA ROG DATI MI SI MIE UN SFAT ! O IDEE ! SAU MACAR O PARERE !
    SAU DACA IMI PUTETI SPUNE cesafac  CE A TI FACE IN LOCUL MEU ?

Ultima oara a fost editat de Andrew1kiss (2011-04-28 17:13:48)

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#2 2011-04-28 17:14:49

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

Re: Parerea sau ideea ta conteaza !

pai daca tot zici ca ati vb si despre sex in liceu, ai putea s`o intrebi ce parere are despre oamenii care se vad doar pt sex, daca e de acord sau nu, daca ar face. asa vezi parerea ei si in functie de ea, mergi mai departe cu propunerea sau nu smile

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#3 2011-04-28 17:16:50

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

cu o relatie intamplatoare si pur sexuala nu rezolvi nimic si risti sa iti pierzi si prietena ce ma gandesc ca tine la tine chiar daca tu ai "gand de duca" si sa strici si prietenia pura ce e intre tine si tipa din liceu.eu nu cred in relatii pur sexuale cu oameni pentru care ai sau ai avut sentimente puternice.dealtfel eu nu prea cred in relatii pur sexuale.dar asta e parerea mea:)

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#4 2011-04-28 17:17:08

Andrew1kiss
New member
Site

kram merci ROSEBUNNY ! ma bucur sa vad ca nici n am postat bine subiectul si deja sunt oameni care subscriu la el !

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#5 2011-04-28 17:18:35

Andrew1kiss
New member
Site

Merci Deliria ! O parere buna si din partea ta ! da daca nu crezi in asa ceva zi mi te rog ce ai face in locul meu ?

Publicitate

loading...

#6 2011-04-28 17:22:07

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

fie renunti la ideea de a te cupla cu colega de liceu,fie te desparti de prietena -sa nu sufere degeaba- si incerci sa dezgropi vechea prietenie adaugand elementul sex in relatia de acum.nu intotdeauna pierzi tot cand intrii intr-o relatie cu cineva cu care esti prieten.

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#7 2011-04-28 17:22:22

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Deci o relatie de dragoste ar strica tot ce-a fost dar un parteneriat gen fuck budies, nu ? Eu zic sa te mai gandesti o data.

#8 2011-04-28 17:23:07

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

eu ii sustin parerea deliriei.voi doi aveti o prietenie frumoasa si nu merita sa o stricati pentru o noapte de sex deoarece dupa eu cred ca ar fi cam greu sa va mai priviti la fel ca inainte.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#9 2011-04-28 17:29:33

Andrew1kiss
New member
Site

Stiu ca ar incerca ceva de gen fuck budies pentru ca o cunostinta de a mea cu care nu m am mai vazut de mult, din braila si aproape ca uitasem de ea a dat peste aceasta colega a mea, iar ea i a propus. El a refuzat pentru ca s a simtit lovit, jignit, nu stiu exact ce a simtit el atunci. oricum, ea nu stie si nici n a stiut vreodata ca eu ma stiu cu baiatul asta, si nici el nu stia ca eu ma cunosc cu fata asta. desi nci acum habar nu au nici unul ! e o poveste lunga si daca stau sa v o povestesc pe toata probabil veti fi extrem de plictisiti. asa ca... mai vreau pareri idei si sfaturi !
Apropo nu va ganditi ca o mica cu**a...nu ! nici pe departe...ea a fost virgina pana la 18 ani, si nici de atunci incoace nu prea e mare amatoare...dar nu stiu exact ce a fost in mintea ei cand l a intrebat pe prietenul meu daca ar fi de acor cu fuck budies...

Ultima oara a fost editat de Andrew1kiss (2011-04-28 17:32:19)

#10 2011-04-28 17:33:19

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

offtopic Zau ca ati evoluat lol La 18 ani va ganditi deja la fuck buddies smile

#11 2011-04-28 17:37:02

Andrew1kiss
New member
Site

Si crede ma Summer ! stiu ce vorbesc ! e o fire foarte dificila, greu de anticipat si cu conceptii ce nu pot fi schimbate atat de usor ! Pe tema citatului filosofului meu de mai jos, m am contrazis cu ea 2 zile (pe mess dimineata, la suc dup amiaza, pe mess seara si a 2 a zi la fel ) ! Si nici dupa aceste 2 zile nu am ajuns la un consens...dar am lasat o amandoi moarta pentru ca ne trecea timpul si mai aveam inca foarte multe de vorbit, iar a 3 a zi trebuia sa plece !
Si mai e ceva... e o fire foarte dezinhibata dornica de aventuri si de viata !

#12 2011-04-28 18:58:35

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

cum a spus si random tu vrei defapt sa fii doar o relatie in care "sa-ti satisfaci nevoile fiziologice" cu aceasta fata pentru ca ai auzit de la prietenul tau propunerea ei , si dupa parerea ta este o fire "dezinhibata, dornica de aventurii si de viata" ... si cum probabil in mintea ta au incoltit pareri cu privire la cat de "deschisa" este acesta fata iti doresti acum si tu ce tii nu ti-a propus niciodata acesta fata , Dar ar trebui sa te gandesti ca poate ea nu vrea cu tine mai mult de o relatie de prietenie, pentru ca din cate spui despre ea, ar fi trebuit sa iti comunice acest lucru pana acum ... doar este o fire dezinhibata ....

#13 2011-04-28 21:00:58

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

esti pitestean big_smile
Parerea mea e sa o lasi asa cum este. Sincer. O sa se strice tot intre voi pentru o noapte de sex..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#14 2011-04-28 22:14:44

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

fa ce simti,dar cu cap puss bafta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.