|
Nu esti logat.
Parerea sau ideea ta conteaza !#1 2011-04-28 17:06:31
Parerea sau ideea ta conteaza !Sper sa nu va stresez prea mult, si sper sa aveti rabdarea sa citit ce voi scrie mai jos...e poveste frumoasa zic eu ... Ultima oara a fost editat de Andrew1kiss (2011-04-28 17:13:48) Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #2 2011-04-28 17:14:49
Re: Parerea sau ideea ta conteaza !pai daca tot zici ca ati vb si despre sex in liceu, ai putea s`o intrebi ce parere are despre oamenii care se vad doar pt sex, daca e de acord sau nu, daca ar face. asa vezi parerea ei si in functie de ea, mergi mai departe cu propunerea sau nu Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #3 2011-04-28 17:16:50
Re: Parerea sau ideea ta conteaza !cu o relatie intamplatoare si pur sexuala nu rezolvi nimic si risti sa iti pierzi si prietena ce ma gandesc ca tine la tine chiar daca tu ai "gand de duca" si sa strici si prietenia pura ce e intre tine si tipa din liceu.eu nu cred in relatii pur sexuale cu oameni pentru care ai sau ai avut sentimente puternice.dealtfel eu nu prea cred in relatii pur sexuale.dar asta e parerea mea:) All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #4 2011-04-28 17:17:08
Re: Parerea sau ideea ta conteaza !merci ROSEBUNNY ! ma bucur sa vad ca nici n am postat bine subiectul si deja sunt oameni care subscriu la el ! Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #5 2011-04-28 17:18:35
Re: Parerea sau ideea ta conteaza !Merci Deliria ! O parere buna si din partea ta ! da daca nu crezi in asa ceva zi mi te rog ce ai face in locul meu ? Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-28 17:22:07
Re: Parerea sau ideea ta conteaza !fie renunti la ideea de a te cupla cu colega de liceu,fie te desparti de prietena -sa nu sufere degeaba- si incerci sa dezgropi vechea prietenie adaugand elementul sex in relatia de acum.nu intotdeauna pierzi tot cand intrii intr-o relatie cu cineva cu care esti prieten. All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #7 2011-04-28 17:22:22
Re: Parerea sau ideea ta conteaza !Deci o relatie de dragoste ar strica tot ce-a fost dar un parteneriat gen fuck budies, nu ? Eu zic sa te mai gandesti o data. Offline #8 2011-04-28 17:23:07
Re: Parerea sau ideea ta conteaza !eu ii sustin parerea deliriei.voi doi aveti o prietenie frumoasa si nu merita sa o stricati pentru o noapte de sex deoarece dupa eu cred ca ar fi cam greu sa va mai priviti la fel ca inainte. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #9 2011-04-28 17:29:33
Re: Parerea sau ideea ta conteaza !Stiu ca ar incerca ceva de gen fuck budies pentru ca o cunostinta de a mea cu care nu m am mai vazut de mult, din braila si aproape ca uitasem de ea a dat peste aceasta colega a mea, iar ea i a propus. El a refuzat pentru ca s a simtit lovit, jignit, nu stiu exact ce a simtit el atunci. oricum, ea nu stie si nici n a stiut vreodata ca eu ma stiu cu baiatul asta, si nici el nu stia ca eu ma cunosc cu fata asta. desi nci acum habar nu au nici unul ! e o poveste lunga si daca stau sa v o povestesc pe toata probabil veti fi extrem de plictisiti. asa ca... mai vreau pareri idei si sfaturi ! Ultima oara a fost editat de Andrew1kiss (2011-04-28 17:32:19) Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #10 2011-04-28 17:33:19
Re: Parerea sau ideea ta conteaza !Zau ca ati evoluat La 18 ani va ganditi deja la fuck buddies Offline #11 2011-04-28 17:37:02
Re: Parerea sau ideea ta conteaza !Si crede ma Summer ! stiu ce vorbesc ! e o fire foarte dificila, greu de anticipat si cu conceptii ce nu pot fi schimbate atat de usor ! Pe tema citatului filosofului meu de mai jos, m am contrazis cu ea 2 zile (pe mess dimineata, la suc dup amiaza, pe mess seara si a 2 a zi la fel ) ! Si nici dupa aceste 2 zile nu am ajuns la un consens...dar am lasat o amandoi moarta pentru ca ne trecea timpul si mai aveam inca foarte multe de vorbit, iar a 3 a zi trebuia sa plece ! Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #12 2011-04-28 18:58:35
Re: Parerea sau ideea ta conteaza !cum a spus si random tu vrei defapt sa fii doar o relatie in care "sa-ti satisfaci nevoile fiziologice" cu aceasta fata pentru ca ai auzit de la prietenul tau propunerea ei , si dupa parerea ta este o fire "dezinhibata, dornica de aventurii si de viata" ... si cum probabil in mintea ta au incoltit pareri cu privire la cat de "deschisa" este acesta fata iti doresti acum si tu ce tii nu ti-a propus niciodata acesta fata , Dar ar trebui sa te gandesti ca poate ea nu vrea cu tine mai mult de o relatie de prietenie, pentru ca din cate spui despre ea, ar fi trebuit sa iti comunice acest lucru pana acum ... doar este o fire dezinhibata .... Offline #13 2011-04-28 21:00:58
Re: Parerea sau ideea ta conteaza !esti pitestean "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #14 2011-04-28 22:14:44
Re: Parerea sau ideea ta conteaza !fa ce simti,dar cu cap bafta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|