|
Nu esti logat.
Facultate-2#20 2011-05-23 18:37:17
Re: FacultateSi eu am problema asta cu turma... Ma enerveaza maxim ca se decide in functie de preferintele majoritatii Offline #21 2011-06-02 15:31:19
Re: FacultateEste (a fost) vreo una dintre voi la una din urmatoarele facultati: Comunicare şi relaţii publice, Jurnalism), Relaţii internaţionale şi studii europene ? Daca da, spuneti-mi si mie va rog, in mare despre ce este vorba la aceste facultati, pe ce se axeaza in mod special si eventual care e domeniul in care poti profesa dupa? Multumesc Ultima oara a fost editat de cuppycake (2011-06-02 15:32:21) Offline #22 2011-06-07 21:34:40Re: FacultateAm cautat de am inebunit si nu gasit nicaieri programul de inscriere la facultatea de economie si administrarea afacerilor de la Craiova . Am gasit celelalte la care m-au interesant , insa la aceasta nu . Voi stiti in ce perioada sunt inscrierile la facultate ? Ma gandesc ca poate sunteti la aceasta facultate ... Va multumesc anticipat ! Offline #23 2011-06-07 22:19:32
Re: Facultate
Uite, pentru comunicare si RP Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #24 2011-06-13 19:07:19
Re: Facultatefetelor,am si eu nevoie de ajutor.trebuie sa fac pana maine un eseu "Ce inseamna a fi profesor european?" si n-am nici o ideee.ati facut pana acum ceva de genul? I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline Publicitateloading...
#25 2011-06-13 19:10:28Re: FacultateNu .. Incearca sa gasesti avantaje sau daca sunt si dezavantaje . Si poti incepe vorbind mai mult despre educatia in Europa , modul de predare in tarile din Europa Incearca sa dezvolti fiecare tema legata de acest subiect, insa cel mai mult sa vorbesti despre profesori . Offline #26 2011-06-13 19:23:03
Re: Facultatemultumes denise_dd ,asa ma gandeam si eu. O sa incerc. Mi-e asa leneeee .n-am nici un chef,dar trebuie sa-l fac! I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #28 2011-06-29 13:37:09
Re: Facultatee cineva la master la ASE la management? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #29 2011-06-29 13:45:17
Re: Facultate
draga mea, EXACT asa am facut si eu! am dat la litere si mi-am scos dosarul, apoi am dat la asistenta medicala 4 ani. Acum sunt in anul 2 (ma rog, trec in anul 3) si sunt super multumita, imi place fff mult. Sper sa iti placa si tie! Nu cred ca trebuie sa platesti in cazul in care intri la buget, pt ca mai am colegi care au facut asa si au intrat la buget si nu platesc nimic. Acum poate s-a mai schimbat una alta, nu stiu... Eu oricum la litere am fost la buget si acum aici sunt la taxa... Oricum tin sa iti spun ca atunci cand mi-am scos dosarul de la litere tot incercau alea de la secretariat sa ma convinga sa nu il scot pt ca daca intru cumva dincolo la buget v-a trebui sa platesc oricum.... Dar colegii mei care au facut ca si mine si au intrat dincoace tot la buget, nu trebuie sa plateasca nimic! Ultima oara a fost editat de puffball (2011-06-29 13:50:41) Offline #30 2011-06-29 14:01:37
Re: Facultatenu cred puffball, eu sunt la stat si am colegi care s-au retras, ducandu-se la alta facultate tot de stat. insa trebuie sa plateasca anul universitar pierdut. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #31 2011-06-29 19:23:18
Re: Facultatehmm...atunci inseamna ca n-am inteles eu bine si au platit un an, si apoi au intrat la buget... Offline #32 2011-06-29 20:46:49
Re: Facultatenu, intri la buget si platesti ultimul an, n-ai cum sa platesti primul an si pe urma sa stai la buget zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #33 2011-06-29 20:47:46
Re: Facultateeu stiu exact invers black. Primii ani se platesc si ultimii stai la buget Offline #34 2011-06-29 21:02:57
Re: Facultatela noi in universitate nu se face asa... probabil e diferit zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #35 2011-06-30 13:26:58
Re: Facultatemai, pai colegele mele au mai facut un an la alta facultate, dupa care s-au retras. Acum sunt la buget aici la fac cu mine... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|