homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Motive de ingrijorare?

#1 2011-04-28 21:01:29

venus24
Membru
Inregistrat: 2011-04-28

motive de ingrijorare?

Hirstos a Inviat!
Sunt noua pe forum, sunt din Galati, am 24 de ani si as dori, daca se poate, sa primesc un sfat de la voi (avizat, poate imi raspunde si doctoressa)..
Sunt insarcinata in 10 saptamani, sarcina normala cu embrion unic, ovar drept polichistic(3 chisturi de 1,3cm fiecare), uter mic (asa mi-a spus dr. ginecolog)
Mi-a scris pe reteta "amenintare de avort " si mi-a prescirs Arefam 200mg o capsula seara intravaginal si NoSpa in caz de nevoie (nu am luat si nici nu am avut dureri sa iau) Am facut ecografia la 6 saptamani de sarcina(intravaginala) si atunci mi-a prescris si tratamentul cu arefam
Am facut Testul Papanicolau(la care inca astept rezultatul peste 3 saptamani) si testul de secretie vaginala, la care am primit rezultatul astazi, mentionez ca la controlul in care am facut secretia, mi-a prescris Lomexin crema si pentru mine si pentru sotul meu si spalaturi cu tantum rosa (5 pliculete) o data pe zi (seara)  fiindca prezentam semne ale unei infectii vaginale(Vaginita) usoare pete rosii si mancarimi, secretie de culoare alba-spre galben deschis (fara miros puternic).

La rezultatele de la secretii: Epitelii Poligonale; Frecvente PMN; Flora Microbiana Bogata, Monomorfa (lactobacili); Trichimonas Vaginalis
MI-a prescris Cervugid 12 Ovule -1 pe seara, si in continuare Lomexin crema, Arefamul trebuie luat oral in timpul tratamentului cu Cervugid ovule.
Si din trim. II de sarcina dr. ginecolog mi-a spus sa ii reamintesc sa imi prescrie si mie si sotului  Metronidazol.
Mentionez ca acum nu am dureri abdominale, nici senzatie de usturime ci doar secretie vaginala alba cremoasa.
As dori daca se poate sa faceti la prima vedere o analiza de caz si sa imi dati ceva sfaturi (o a doua parere) cu privire la schema de tratament , deoarece unele din med. prescrie sunt contraindicate in sarcina (cervugid).
Sunt putin speriata cu privire la infectia aceasta vaginala.
Astept parerile voastre cu privire la datele mele medicale , schema de tratament  si sarcina.
Va multumesc pentru ajutor si va raman recunoscatoare pentru sfaturile primite.

#2 2011-05-03 08:42:00

venus24
Membru

Re: motive de ingrijorare?

nici un sfat? sau eventual un tratament naturist ?

#3 2011-05-03 10:21:11

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

venus24 a scris:

nici un sfat? sau eventual un tratament naturist ?

metronidazolul in trim 3 cel mai bine.
cervugidul intr'adevar nu se recomanda in sarcina.

tratamentele naturiste sunt cu foarte dus si intors, avand in vedere ca nu sunt date, cum nu sunt nici pentru medicamentele normale. tu faci ce crezi, dar eu daca as fi insarcinata nu as apela prea mult la tratamente naturiste locale vaginal sau sistemice.

in rest nu stiu ce sa zic, o sa se rezolve trichomonas.

analizele de sange ti le'ai facut? sifilis hiv hep b?

si trebuie absolut neaparat sa faci cultura secretie vaginala, inca nu pot sa imi dau seama de ce ginecologii omit sa recomande asta, dar e important. mai ales in ultimul trimestru si daca nasti pe cale vaginala.

sanatate.

#4 2011-05-12 21:19:13

venus24
Membru

pai am facut secretia vaginala si mai sus am dat si rezultatele.(sau te referi la altceva?) sifilis, hiv, hep.b negative,
deci sa evit cervugid ?

#5 2011-05-13 10:12:49

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

venus24 a scris:

pai am facut secretia vaginala si mai sus am dat si rezultatele.(sau te referi la altceva?) sifilis, hiv, hep.b negative,
deci sa evit cervugid ?

am zis cultura, tu nu ai facut cultura, ai facut examen secretie vaginala si atat.

cervugidul evita'l, da.

hiv sifilis etc cred ca deja le'ai facut, odata ce esti insarcinata.

sanatate.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.