|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei cu o noua folie!pls help#1 2011-04-29 12:18:59
intarzierea menstruatiei cu o noua folie!pls helpBuna..am si eu o nelamurire..ieri am luat prima pastiluta din o a doua folie de yasmin, adica n am mai facut pauza intre ele...problema e ca aseara am avut o scurgere maro si nu stiu daca sa mai continui sa iau pastiluta.eu vroiam sa mai iau inca o saptamana de yasmin si dupa aia sa fac pauza de 7 zile..e bine asa?multumesc anticipat pt raspuns Offline #2 2011-04-29 12:19:49
Re: intarzierea menstruatiei cu o noua folie!pls helpda, e bine Offline #3 2011-05-02 08:56:47
Re: intarzierea menstruatiei cu o noua folie!pls helpsi daca apar si scurgeri rosiatice e ok? Offline #4 2011-05-02 09:52:07
Re: intarzierea menstruatiei cu o noua folie!pls helpda, e normal Offline #5 2011-05-10 13:59:26
Re: intarzierea menstruatiei cu o noua folie!pls helprevin cu alta intrebare... am unit doua blistere adica am luat din cel de al doilea 12 pastilute(pana aseara) si azi am avut ceva probleme cu burtica..dureri si balonare dar doar un scaun apos si moale..ideea e urmatoarea: pentru linistea mea as putea sa fac pauza de 7 zile acum incluzand si ziua de ieri la numaratoare si dupa aceea sa incep un blister nou? adica nu o sa fie probleme in ceea ce priveste eficacitatea sau faptul ca o sa am doar 6 zile de pauza? ms Ultima oara a fost editat de carmen123 (2011-05-10 14:01:57) Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-10 14:01:24
Re: intarzierea menstruatiei cu o noua folie!pls helpai putea, desi nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme pentru protectie Offline #7 2011-07-07 09:10:08
Re: intarzierea menstruatiei cu o noua folie!pls helpbuna:)trec printr o faza mai ciudata acum...e a doua luna cand mi se intampla sa am menstra foarte redusa cantitativ si calitativ..adica mult mai putin decat aveam inainte si mult mai rosie ca si culoare..si cu firicele de sange asa cu o scurgere transparenta...si luna trecuta si acum mi a venit exact in a treia zi de pauza cu dureri poate unpic mai mari ca de obicei. ideea e urmatoarea..cand merg la baie se vede pe hartie ca la o menstra normala dar pe absorbant abia daca se strange..sau sunt cateva picaturi pe noapte..nu stiu ce sa mai cred...sa fac un test de sarcina?eu cred ca am luat corect pastilele..si in afara de paracetamol nu am luat nimic care ar fi afectat. o singura data am avut o diaree mai severa asa, in a doua saptamana dar a fost chiar cu o ora inainte sa iau pastila urmatoare si am luat doua ca sa fiu sigura si 7 zile n am facut nimic:)voi ce credeti ca ar putea fi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|