|
Nu esti logat.
Iubit...nu iubit#1 2011-04-29 20:11:52
iubit...nu iubitam sa va spun povestioara pe scurt..foarte scurt...de vreo 2 luni vorbesc cu cineva....e mai invarsta decat mine cu 7 ani...e un tip deosebit..sau cel putin asa pare...am ajuns sa fim impreuna si in pat....imi spune k ii sunt tare draga...si sincer se vede asta...simt...dar...el asteapta sa ma cunoasca mai bine...inainte sa intram intr o relatie...mi-a cam sucit mintile...petrecem destul timp impreuna...si cand nu suntem impreuna...msg curg...dar nu stiu...cat timp ii trebuie ca sa ma cunoasca??si daca o sa ajunga sa isi dea seama k defapt nu sunt ceea ce vrea el?oare doar ma foloseste???nu p[rea imi vine a crede asta...pt k nu de fiecare data cand suntem impruna se ajunge la sex...si ma pupa intr-una cateodata...si ma tine o noap[te intreaga in brate...si multe altele...cand suntem impreuna in pat...il intereseaza de mine...cum ma simt...cum vreau etc..nu e vb k se gandeste numai la el...dar totusi am parca dubii....nush..n am mai fost intr-o astfel de situatie...ajutati-ma cu un sfat...o parere..ceva...k poate mintea mea e intunecata de sentimente si nu gandesc clar... Offline #2 2011-04-29 20:21:16
Re: iubit...nu iubitPai v-ati cunoscut in pat, in ce ipostaza asteapta sa te mai cunoasca? Esti sigura ca vrea o relatie? Poate vrea doar o partenera de sex, fara sa se lege la cap. Nu zic ca nu tine la tine, dar poate e mai libertin si nu vrea sa-si asume responsabilitatile unei relatii. Nu stiu, vorbeste cu el si intreaba-l clar ce isi doreste de la tine. Asta cu sa te mai cunoasca mi se pare pretext. Si daca dorintele voastre nu sunt aceleasi, o sa suferi mai tarziu, daca te complaci intr-o situatie in care trebuie sa astepti la nesfarsit. Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2011-04-29 20:22:09) Offline #3 2011-04-29 20:36:15
Re: iubit...nu iubithei...au trecut doar 2 luni...relaxeaza-te...ce-ai vrea, sa apara cu inelul...dati-va timp sa va cunoasteti si, intre timp, bucura-te de relatie si de iubire fara sa-ti faci tot felul de ganduri... Offline #4 2011-04-29 20:47:08
Re: iubit...nu iubitdaca acum 2 luni de-abia v-ati cunoscut, din punctul meu de vedere ar fi si ciudat sa ziceti ca aveti o relatie....parerea mea este ca o relatie se construieste si se destrama in timp, nu exista linie de start si linie de sosire! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2011-04-29 20:47:46
Re: iubit...nu iubitse zice ca incepi sa cunosti cu adevarat o persoana dupa ce ai mancat cu respectiva un sac de sare. deci mai este. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-29 20:48:10
Re: iubit...nu iubitcinthya, eu cred ca ea se indragosteste pe zice trece de el, asta daca nu e deja indragostita si se gandeste ca o sa sufere... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #7 2011-04-29 22:17:15
Re: iubit...nu iubitunele experiente sunt facute pentru a fi traite...dar chiar si asa nu mi se pare un mod sanatos de a gandi...esti de 2 luni cu un tip si deja te gandesti ca o sa te faca sa suferi...mi se pare ca stirbeste din bucuria iubirii...nu vad de ce ar trebui sa sufere, de ce relatia asta nu poate fi foarte frumoasa, sau chiar 'the one'... Offline #8 2011-04-29 22:50:11
Re: iubit...nu iubitE adevarat ceea ce spui dar ei au o relatie si pe plan sexual, ea a inceput sa sadeasca niste sentimente si gandeste-te cum s-ar simiti dupa o jumatate de an, ea fiind indragostita sa-i spuna ca din punctul lui de vedere a fost o relatie strict bazata pe sex. Eu sunt in zodia racului si mi se potriveste de minune pt ca mereu am nevia de siguranta si incetelg ceea ce vrea sa spuna prin mesajul ei. Daca as pati asa ceva as fi devastata dar cred ca as incerca sa iau jumatatea plina a paharului din aceasta situatie oricat mi-ar fi de greu ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #9 2011-04-29 23:49:37
Re: iubit...nu iubitsi eu sunt tot in zodia racului:D...sa fiu mai explicita..de cam 2 luni vb zilnic...intai ne intalneam ca prieteni..apoi ne mai pupam..am ramas la el de cateva ori...nu a facut nimik altceva decat sa ma tina in brate...apoi odata s-a intamplat mai mult...nu am putut si l-am rugat sa se opreasca...a inteles..nu s-a suparat...nu si-a schimbat comportamentul..nimik....cand s-a intamplat marele eveniment a fost cel mai atent...rabdator..etc...iar acum...kd suntem impreuna in pat...nu-mi da pt nici o secunda senzatia k ma foloseste..k se gandeste numai la el...mi-a spus k ii sunt f draga..v-am zis..se vede asta clar...doar k anumite persoane mi-au spus k nu fac bine ce fac...cum sa te culci cu cineva care nu iti este iubit...oricat au incercat sa ma convinga k nu e bine...si k el defapt nu vrea nimik serios de la mine...nu ma pot conviinge..de aceea am cerut si ajutorul vostru..sa fiu chiar atat de oarba??stiu k a avut o mare dezamgire in dragoste odata..si mi-a spus k de atunci e foarte atent si analizeaza tot inainte de a intra intr-o relatie...pt k atunci cand o face o face tu tot sufletul lui...si asteapta sa vada multe din partea mea...de ex daca ne intalnim la un suc..nu ne sarutam sau nimik....si au fost de cateva ori cand am plecat fara sa il pup pe obraz...si s-a ofticat...dar el nu putea sa o faca??dc vrea tot de la mine?? Offline #10 2011-04-30 00:22:38
Re: iubit...nu iubitNu ar fi mai usor sa ai o discutie cu el, sa-l intrebi ce vrea de la tine si sa-i spui toate temerile tale? Sau macar sa afli ce-l impiedica sa aiba o relatie completa cu tine. Chestia asta cu iesitul la suc si comportat ca niste amici nu pare tocmai okey. Esti sigura ca nu are pe altcineva ? Eu in locul tau as vorbi cu el si as incerca sa aflu ce are in cap, pentru ca tu probabil incepi sa te indragostesti de el ori daca el nu vrea decat o relatie bazata pe sex nu cred ca el e cea mai buna alegere pentru tine. Asta cu a avut o mare dezamagire in dragoste e cam expirata. Cand faceti sex nu se gandeste la asta? Si din nou, chestia cu asteptatul...intr-o relatie fiecare asteapta multe din partea celuilalt, nu doar unul singur da si celalalt primeste asa ca daca tu ii arati ceva in mod normal ar trebui sa faca si el la fel sau el e scutit pentru ca e barbat/ a avut parte de-o dezamagire ?! Offline #11 2011-04-30 12:18:11
Re: iubit...nu iubitam avut o discutie cu el....si mi-a spus k eu am stiut de la inceput cum sta treaba...mi-a spus de la inceput k el trebuie sa ma cunoasca pe mine bine inainte de a fi ceva...nu prea pot sa ii spun mai multe...pt k de la inceput i-am zis k nu ma grabesc spre nimik...numai k nu am crezut k o sa ajung sa tin la el asa de mult...si de aceea acuma mi-e cam frica Offline #12 2011-04-30 18:06:11
Re: iubit...nu iubitPai daca ti-a zis de la inceput si tu ai acceptat intr-adevar nu ai ce sa reprosezi. Problema se pune altfel acum...trebuie tu sa te gandesti daca poti sa te inhami la asa ceva in conditiile in care poti sa ramai cu el si sa va fie bine impreuna sau poate sa se termine oricand Offline #13 2011-05-01 22:58:42
Re: iubit...nu iubitazi i-am spus k eu situatia asta am sa o accept pana maine..poimaine..nu se stie...iar apoi am sa ii cer un raspuns clar in legatura cu ceea ce isi doreste ...daca nu va fi capabil sa imi raspunda....am sa fac ceea ce e mai bine pt mine..adica sa ma retrag pana nu e prea tarziu...i-am formulat altfel lui...dar la asta ma refeream...iar raspunsul lui...k nu il las asa usor...pt k imi e prea drag...si eu prea draga lui... Ultima oara a fost editat de tresselle (2011-05-01 23:02:31) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|