homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?-2

#20 2011-05-05 12:32:14

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?

da oare...dacat sa te duci in astfel de locuri...sau la curve...nu mai bine iti extinzi cercul de prieteni/prietene, iti extinzi cercul de locuri frecventate, incerci sa fi cat mai sociabil, si poate cuceresti si ceva....
    eu personal cred ca sunt o gramada de fete care ar da orice sa fie o noapte cu un barbat in pat...nu sunt eu cine stie cat de frumos...dar multe fete mi au propus...si stau sa ma gandesc daca nu cumva sunt cam prost...
    in fine...devin offtopic si nu e bine...ideea e ca poti cunoaste si fete care sunt dispuse la sexbody si atat...si le poti si cunoaste inainte sa stii pe mana cui intri...
    sau poti cunoaste fete pe care le poti face sa ti fie la picioare pe termen lung si nu cer bani...ba dimpotriva...le poti cunoaste mai bine....si poate ajungi sa ti placa de fatarespectiva, sa te indragostesti si nu se stie niciodata ce tri rezerva viitorul....
    cred cu tarie ca, decat o sedinta la un astfel de salon, mai profitabil din toate punctele de vedere este o iesire intr un grup extins de prieteni la un suc, o discoteca, un gratar, o plimbare, un party, ceva de genul acesta ! am avut o perioada in care nu aveam prietena si nici nu aveam de gamnd sa fac cewv in acest sens....dar de sex nu duceam lipsa...nu stiu cum, dar se gasea cate o fata  care sa se dea la mine si gata...cu nici una dintre ele nu am mai pastrat legatura, dupa ce am cunoscut o pe actuala mea iubita pe care o iubesc, iar cand nu poate, nu vrea sau pur si simplu nu are chef de dragoste in anumite perioade ale vietii ei, eu unul o inteleg si nu ma supar, nu merg la saloane sau la bordee sau mai stiu eu unde...asta poate si pentru ca o iubesc...

astept sa vad daca e cineva de acord cu mine, si daca nu, astept si argumente !

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#21 2011-05-05 12:45:22

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?

evident ca e mult mai ok sa frecventezi diverse locuri unde sa poti cunoaste potentiali/e parteneri/e, chiar si numai pentru sex, decat sa dai bani pe la saloane erotice sau mai rau.....

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.