|
Nu esti logat.
Legat de plecarea unui minor in strainatate#1 2011-04-30 20:46:56
legat de plecarea unui minor in strainatatenu cred ca m-am logat pe forum pe care trebuie,dar imi incerc si eu norocul:) Offline #2 2011-04-30 20:50:39
Re: legat de plecarea unui minor in strainatatePoti sa te duci singura. In cazul asta, o stewardesa te va duce pana la avion si la decolare tot ea te va conduce ( nu stiu exact pana unde, dar cred ca pana la cei care trebuie sa te ia de la aeroport ). Offline #3 2011-04-30 20:52:41
Re: legat de plecarea unui minor in strainatatemersi frumos! Offline #4 2011-04-30 20:53:59
Re: legat de plecarea unui minor in strainatateNotă 1: Poate avea calitatea de ?nsoţitor şi o persoană desemnată din cadrul unei companii de transport internaţional de persoană. ?n acest caz este necesară prezentarea la graniţă a unei adeverinţe cu privire la calitatea de persoană desemnată de compania de transport internaţional de persoane să ?nsoţească minorul. Offline #5 2011-05-01 11:13:25
Re: legat de plecarea unui minor in strainatateparintii trebuie sa imputerniceasca pe cineva care sa o insoteasca la vama. asa doar cu procura prin care ei iti dau voie sa iesi din tara nu ai cum, trebuie sa existe cineva care sa aiba grija de tine. Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-01 11:20:28
Re: legat de plecarea unui minor in strainatateDa, exact ce am scris mai sus. Trebuie sa vorbeasca cu cei de la compania aeriana si sa le spuna ca respectivul minor nu va fi insotit. Offline #7 2011-05-01 11:23:25
Re: legat de plecarea unui minor in strainatatesi oare careva din personal isi va lua o astfel de sarcina? ea trebuie sa se si intoarca in tara...mi-e greu sa cred ca fara o persoana anume desemnata, care sa mearga cu ei la notar sa faca imputernicirea va putea iesi din tara. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|