homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie fff urat mirositoare-2

#20 2011-10-18 09:33:42

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: secretie fff urat mirositoare

andreeaene25 a scris:

Aaa si fetelor.Am o nelamurire.O astfel de simptomatologie..respectiv secretie galbuie,destul de consistenta(cam ca la ovulatie)si cu un miros urat poate fi determinata de o infectie provocata de faptul ca am luat antibiotice recent,de faptul ca nu de mult timp prietenul meu a inceput sa ejaculeze in vagin sau..este o infectie cu transmitere sexuala...?Cred ca mi-ati inteles nelamurirea.Daca niciunul dintre noi nu a avut un alt partener sexual se poate sa fac o astfel de infectie? cesafac

nu cred ca are legatura cu antibioticele. alea de obicei dau candida, ori aceea nu se manifesta asa.
ejacularea in interior ar putea fi o cauza - se produc dezechilibre la nivelul florei vaginale.
boala cu transmitere sexuala n-ar avea cum sa fie, daca nici tu, nici prietenul n-ati avut niciodata alti parteneri sexuali.
eu inclin sa cred ca e gardnerella, sau altceva de prin flora normala a vaginului, care s-a dezvoltat in exces.

#21 2011-10-23 12:22:14

andreeaene25
New member
Inregistrat: 2011-09-08

Multumesc mult! Am facut vineri analiza de secretie si papanicolau..acum astept raspunsul..O sa revin pe forum cand am rezultatele si va spun ce am facut! Multumesc pt sustinere,va pup!

#22 2011-10-23 18:23:43

sunshine1
Membru
Inregistrat: 2011-10-23

buna seara, am si eu o nelamurire. in urma unui control ginecologic, datorita unor secretii consistente si urat mirositoare, am fost diagnosticata cu vaginita acuta si mi s-a prescris urmatorul tratament: cervugid, fluomizin si gynophilus. Ovulele trebuie luate in ordine(dupa ce termin cervugid, ziua urmatoare incep cu fluomozin si in final gynophilus). Tratamentul dureaza aprox 28 de zile...intrebarea intrebatoare este : Pot avea contact sexual cu prezervativ?intreb pentru ca o luna de zile de abstinenta e mult pentru mine si partenerul meu si nu mai retin daca dr. a spus "cu prezervativ" stiu sigur ca nu mi-a recomandat abstinenta intrucat asta sigur imi aminteam...astept raspuns si va multumesc!

#23 2011-10-23 20:27:41

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

sunshine1 in timpul tratamentului cu ovule nu sunt recomandate contactele sexuale, fie ca sunt cu prezervativ, fie ca nu.
1 luna nu e asa mult, sanatatea ta ar trebui sa primeze.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.