Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-107
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- Onutza23
- Insomniac member
- De la: Neamt
- Inregistrat: 2007-07-09
mika, si eu sper sa fie cazul...
sonia ma supar pe tine. pai tre sa fii puternica, nici nu concep sa te dai cu fundul de pamant acum. capul sus, tzatzele inainte, cum zice almi, ca totul se rezolva intr-un fel sau altul somn dulce, maine sa nu mai aud ca o sa clachezi, da?
nera si bebe somn usor
almi fain, 13 cm, sunt pe placul meu . promitem sa nu te dam de gol cu extensiile
mada ma bucur ca s-a oprit sangerarea. sigur nu e nimic rau. succes maine la test, asteptam o veste cu 2 dungi
cmin eu la topicul cu faze jenante am ajuns abia la pagina 5. am lesinat de ras azi . somn usor!
Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
angelus
eu cred ca iar cad. daca nu mai intru,sa nu va suparati.va iubesc,da nu vreau sa intristez pe nimeni.cum o vrea Dumnezeu.
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- madalyna7
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-10
sonia, nu ma lasa sa cad singura trebuie sa fim puternice somn usor si maine sa te simti mai bine
- angel_sweety
- Platinum member
Mada, sonia , voi vreti bataie , cum adica sa cadeti, hei ce inseamna asta
Sonia vezi ca tu o furi rau, ai deja antecedente penale cu cazaturile astea, si stiu cat de greu iesi din ele , hai ma ca toate au o rezolvare, da-i in colo de bani si de cauciucuri, chiar si de grecia de nu se poate, i-a cortul si pleaca o saptamana la munte cu sotul tau , in mijlocul naturii fara sa va frece nimeni la cap
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
mie imi merge greu forumul
cine a plecat la somn
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- angel_sweety
- Platinum member
merg si eu in pat langa sotul meu va pup pe toate si va urez noapte buna si vise placute (fara pantaloni )
- Onutza23
- Insomniac member
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- mikado
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- madalyna7
- Hero member
- Inregistrat: 2011-02-10
- Onutza23
- Insomniac member
angel somn dulce, sa visezi frumos (fara pantaloni ) almi imi plac, ca eu sunt pitica si sotul meu inalt, si daca tot ma tin picioarele, de ce nu? la cununia civila tot 13 cm au avut tocurile mele
mika, am lipsit multe la o lectie asa importanta cu si despre morcovei
mada, eu sunt optimista pt voi toate si chiar imi doresc ca rand pe rand sa postati toate vestea cea mare eu testulet nu stiu pe cand, ca in mod normal, daca nu ar fi fost mai lung ultimul ciclu, azi ar fi trebuit sa vina. asa astept, probabil inca vreo 2-3 zile, abia apoi mai indraznesc sa sper. oricum daca am ovulat pe 25-26 cum am estimat eu, as fi in Z 13-14 DPO
Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-09 22:06:12)
Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!
- mikado
- Platinum member
.
- Onutza23
- Insomniac member
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- Onutza23
- Insomniac member
- AnaArc
- Hero member
- De la: Ardeal
- Inregistrat: 2010-08-31
Buna-seara dragelor, am intrat sa va citesc, va pupacesc pe absolut toate fara sa va numesc pt ca uit mereu pe cineva
Iar tristete pe aici ma doare cand va vad triste, Sonia te rog eu nu mai fi trista , da-i incolo de bani, cu cauciucurile poate rezolvati, poate reusitit sa le schimbati, iar cu concediul gasiti altceva, uite noi vara trecuta am fost doar 2 zile la Felix si a fost super de ajuns, mergeti si voi undeva asa, atat timp cat sunteti numai voi 2 chiar daca e scurt o sa fie super, nu te mai supara din toate pt ca de aia nu vine bebe, tu esti aproape tot timpul stresata si cazi mereu, prea des, de aia nu cred ca vine bebe, muncesti mult, asta te ajuta sa nu te mai gandesti atat la bebe, dar nu te mai stresa, nici nu stiu ce sa-ti mai zic, ma doare ca esti asa supi. Capul sus, sunt oameni si mai necajiti ca noi care abia au ce manaca, iti dai seama ca nici macar nu viseaza la concediu, tu ai un sot bun, aveti ce va trebuie, ai niste elevi care te iubesc foarte mult si multe alte lucruri de care trebuie sa te bucuri, in curand o sa ai si un bebe daca nu te mai stresezi atat, daca vei fi mai optimista, te pup si sper sa-ti revi cat mai repede.
Mada poate vrei bataie tu de ce cazi? Nu ai nici un motiv, ok?
Mika ai aparut
Almi super pantofii, dar tocurile eu nu pot merge pe asa ceva, never.
Geo
Si pt toate fetele cate un nu mai stiu ce am citit.
Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! Doamne iti multumesc pentru minune! http://www.fertilityfriend.com/home/325a76
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
multumesc mult,angelus,onu,miku
mada,tu nu o sa ai motiv sa mai cazi
ma simt daramata,am nevoie de aer,de frumos,de viata adevarata.sincer,nu va mint,nu mai vreau sa sper.ma simt distrusa pana in maduva oaselor cand bin uratii,nu vreau si luna asta sa ma simt la fel.incerc sa ma comport normal pt al meu.da sunt sfasiata pe dinauntru.am ajuns sa am nevoie de bebe ca de aer.
nu o sa plec de langa voi decat atunci cand chiar simt ca mi-am dat ultima suflare...
miku,nu am uitat ce ti-am zis tie.ce greu e sa aplic si la mine!...
angelus,noapte buna.ai grija de minunile tale
merg in pat cu gandul ca Dumnezeu da copii ccui nu trebuie-femeilor de ii arunca la gunoi,in orfelinate,de fac avort,de ii bat,de le vorbesc urat,de nu ii vor.si noua nu....stiu ca nu e bine cum gandesc,da asta simt pana in strafundul sufletului...
va simt atat de aproape...doar pt ca va stiu aici merg mai departe cu gandul ca o sa am si eu copilul meu...candva...cand o vrea Dumnzeu...si inca scriu Dumnezeu cu D mare...
am fugit sa ma usuc pe par.va multumesc.noapte buna...povestea mea nu e nici pe departe cea mai trista...alt aspect care nu ma face sa imi dau ultima suflare...
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- mikado
- Platinum member
Onutza, vad ca ai inteles referitor la ce m-ai intrebat mai devreme , se pare ca exista legatura cu trombofilia: Timpul de protrombina (timpul Quick), INR
* Se foloseste in supravegherea tratamentului anticoagulant la pacientii care iau acest tip de tratament (de exemplu warfarina, un anticoagulant puternic) * Datorita variabilitatii care exista de la un laborator la altul si a diferentelor dintre agentii anticoagulanti folositi de diferite laboratoare, rezultatele se exprima in mod frecvent sub forma unui raport numit INR (International Normalized Ratio). Aceasta masura a fost luata de Organizatia Mondiala a Sanatatii astfel incat medicii sa poata compara mult mai usor si rapid rezultatele provenite de la laboratoare diferite. INR reprezinta raportul dintre timpul de protrombina al pacientului si valoarea de control a laboratorului * Protrombina este o substanta proteica (factorul II) ce trebuie convertita la trombina pentru a putea fi eficace in formarea cheagului de fibrina * Perioada necesara formarii chegului de fibrina se numeste timp de protrombina (Quick), iar valorile normale sunt cuprinse intre 11 ? 13 secunde * Un timp de protrombina mai mare cu 3 secunde decat valoarea de referinta a laboratorului si un INR peste 1,5 sunt valori considerate anormale si necesita evaluari suplimentare * Testul exploreaza calea extrinseca si comuna a coagularii (factorii V, VII, X, protrombina si fibrinogenul) * Un timp anormal, mult prelungit poate indica un deficit de vitamina K, boli severe hepatice sau boli de sange cu deficit de factori de coagulare
buna Ana am aparut odata cu netul
Geo tu ai fost precoce
.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|