homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-126

#2376 2011-05-11 07:15:42

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47

neatza fetelor wave
va servesc cu cafea mornincoffee , ceai mornincoffee , cioco mornincoffee
sa aveti o zi superba si usoara la servici puss

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2377 2011-05-11 07:56:05

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

neata fete puss
muco puss si multu de cafea tongue
si tu sa ai o zi frumoasa azi puss
merg sa citesc din urma ca deja am o gramada de citit neutral

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-05-11 07:56:38)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#2378 2011-05-11 07:59:08

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna dimineata

Eu sper din suflet sa ma intelegeti ca nu mai pot sta asa mult alaturi de voi. Incerc din rasputeri sa recuperez, insa sunt f ocupata la servici si nu-mi permit sa fiu vazuta ca stau si citesc ore pe forum. Acasa v-am zis ca netu merge f f prost si nici nu-mi vine sa-l mai folosesc ca ma enervez, plus ca avem mult de munca prin curte acum si intram in casa cand se innopteaza, iar apoi cadem lati amadoi. Nici  sexinpat nu prea ami apucam de oboseala.

Ana, Almi, nu vreau sa ma bag in discutiile voastre, nici n-am reusit sa citesc in totalitate mesajele kilometrice. Insa, Ana, vroiam sa-ti spun, ca sfaturile oricarei gravide/aspirante/viitoare aspiranta/mamica sunt binevenite, dar atat timp cat nu sunt atat de insistente. Imi aduc f bine aminte cum a fost in cazul tau, cu pauza pe care ai luat-o fara sa anunti pt ca erai prea suparata ca nu vine bebe si apoi ai revenit in forta sa ne arati testul pozitiv. Nu te contrazice nimeni ca stresul e un factor negativ. Toate stim asta, la teorie suntem de 10 insa practica ne omoara. Cred ca toate am vrea sa putem sa nu ne mai gandim cat de greu ne este si cat de mult ne dorim sa devenim mamici, insa oricat ne-am ocupa timpul cu alte activitati in speranta ca o sa uitam pe moment de ce ne framanta, vedem un bebelus, vedem o gravida, si ne amintim imediat de suferinta prin care trecem. Toate am inteles mesajul tau, l-ai zis de 1000 de ori. OK, l-am priceput, fiecare o sa incerce in felul sau sa-l ia in cosiderare. Dar, nu e asa usor pe cat crezi. Stim, si tu te-ai chinuit un an sa ajungi la statutul de gravida, ai trecut si printr-o experienta traum,atizanta, si crede-ma ca stiu ce inseamna pt ca si eu am trecut, si mai sunt si alte fete aici care au trecut prin asa ceva. Dar, acum cand esti graviduta, ti-ai indeplinit visul, incearca sa sustii fetele care inca nu au reusit, nu sa le aduci aminte in fiecare zi ca din cauza stresului nu raman. Te rog sa nu te superi pe mine pt ce am scris, eu nu sunt suparata pe tine pt nici o postare, insa vroiam sa te luminez de ce unele fete de aici(adica aspirante) sunt deranjate uneori de insistentele tale in legatura cu stresul.

Si aici am icnheiat absolut tot ce am avut de zis, iar incepe o zi nebuna si oricum nu o sa am timp sa va urmaresc cum mi-as dori.

Love, bine ai venit si sa nu stai mult pe la noi in calitate de aspiranta. Ce de aspirante noi in ultima perioada  chicot

Angel, n-am priceput nici eu care-i faza cu rh, sper sa ma prind din zbor de acum in colo  nustiu Dar sper sa fie totul bine.

nera, bravo, las ca acum e un efort mare dar se amortizeaza in timp. plus ca lui bebe ii trebuie ccaldurica. Apropo, tu nu ai aflat ce e?

mika, te-am main intrebat, unde ti-e graficul?  nustiu

Maya, socant ce ai scris tu  wow

Eu cred ca am probleme cu ochii, de cateva sapt tot vad in ceata, cred ca tb sa merg la control sa-mi schimb ochelarii  disperat Offf, asta imi mai lipsea. La inceput am crezut ca o fi din cauza oboselii, dar vad ca a trecut ceva timp si ceata nu dispare.

Sunt absolut sigura ca am uitat sa raspund la multe fete, dar icnerc sa compensez cu un pupic tongue

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2379 2011-05-11 08:00:15

mucoasa
Insomniac member

far wave  puss
dirida puss , stim ca ai mult de lucru la servici+la casa+curte, gradina
ma bucur enorm pt tine ca ati reusit sa va mutati la casa, si noi abia asteptam rodnar , cred ca e foarte frumos sa lucrezi in gradina alaturi de sotul tau, sa plantezi, a[poi sa vezi rodul muncii tale hjarta
iti doresc o zi usoara si frumoasa

fetelor sa nu va suparati ca ieri nu am mai scris nimic si am disparut asa supa
dupa ce am scris, mi-a picat netu si nu am apucat sa va mai salut supa
asa ca va trimit  puss  puss  puss  la toate

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-05-11 08:06:06)

5 iunie 2012

#2380 2011-05-11 08:14:17

dirida
Insomniac member

neata mucoasa  chicot (iar imi vine sa rad )

am citit ca si voi sunteti in constructie. Ma bucur ca pt voi, mai ales ca voi ati avut curajuil sa o construiti asa cum v-ati dorit. Si noi am vrut initial, dar ne-am lasat pagubasi ca nici nu incepusem si nu mai dormeam noptile. Am optat pt cumparare ca e mai comod, insa nu se compara cu o casa care o construiesti de la 0 asa cum iti doresti. Avem multe chestii care nu ne plac, nu ne convin, insa pt moment nu sunt atat de necesare, fiind mai mult mofturi, si putem trai cu ele acum. Dar, in timp sa o mai amenajam asa cum ne dorim. Da, e frumos in curte la plantat, insa cate putin in fiecare zi pt ca noi ajungem tarziu acasa. Si pe langa plantat mai sunt multe altele, la casa se face f repede mizerie  bang Toata ziua stau cu matura si mopul in mana  bang Dupa ce fac curat imediat e la loc. Si e si mare casa fata de unde am stat pana acum, si imi ia f mult timp sa fac curat. Dar asta e, noi ne-am dorit la casa, se compenseaza cu alte bucurii. Ne-am terminat gratarul in curte, in weekend iar avem prieteni in vizita  chicot

Publicitate

loading...

#2381 2011-05-11 08:24:21

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Neata fete cucuiete puss

Muco puss multumim de cafea, o zi usoara sa ai si tu , eu azi sunt in priza rau de tot ca mi-a dat sotul comanda de tort si eclere si trebuie sa le fac asa cu aspect comercial sa le duca la munca, cand mai fac pentru acasa si nu am musafir nu prea ma omor cu aspectul  chicot

Parfumel puss neata

Diri puss ce frumos, ai facut gratarul in curte, daca te rog frumos poti sa pui o poza cu gratarul? si noi inca stam in dubii sa il facem sau sa il cumparat si am avea nevoie de idei
cat despre faptul ca nu poti sa stai prea mult , fi linistita ca te intelegem , ne bucuram ca reusesti sa intri sa ne saluti si din cand in cand sa ne mai spui despre tine

Sonia puss sper ca in dimineata asta esti mai vesela

Mada puss sper din tot sufletul sa nu fie simptome de urati cum ai spus aseara

Georgi puss mi-a placut compunerea  chicot

va pupacesc pe toate pana va albesc  chicot puss puss puss si va invit la cafea  mornincoffee ciocolata calda  mornincoffee si ceai de buruieni  mornincoffee

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2382 2011-05-11 08:28:05

dirida
Insomniac member

am niste poze angel, incerc acum sa le incarc in albumul nostru. Noua ni l-a facut socrul, e expert rotfl. De aceea nu ne-a ajuns f mult, numai materialele, ca manopera nu am avut de platit  chicot Unu cumparat ma ajungea mai bine de 4 ori mai mult.

#2383 2011-05-11 08:29:48

angel_sweety
Platinum member

Diri mersi, pai si mie tot sotul o sa il faca, el e expertul, dar tot cautam asa niste modele si nu reusesc sa ma decid

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#2384 2011-05-11 08:30:10

AnaArc
Hero member
Inregistrat: 2010-08-31

Neata dragelor, va pup pe absolut toate si va doresc o zi usoara.

Diri iti raspund intai tie, nu m-a deranjat deloc, ceva ai omis insa: ca nu am mai intrat cateva zile si nici macar nu am anuntat, te inseli, am anuntat ca nu mai intru cateva zile daca vin uratii pt ca ma simt rau, au fost maxim 5 zile, daca stiam ca deranjeaza ca ma intorc dupa cateva zile si anunt ca Dumnezeu mi-a dat minunea nu mai intram sincer. Imi amintesc ca am citit din urma si voi v-ati intrebat oare ce e cu mine si cineva, nu mai stiu cine, dar cineva si-a amintit ca am anuntat. Au mai fost fete in situatia mea, dar doar la mine va referiti (de exemplu, imi vine acum in minte Savannah care intra destul de rar si dupa o absenta indelungata a intrat si ne-a zis ca a ajutat-o Dumnezeu, imi amintesc ca ne intrebam daca o fi facut fiv, Savannah sa nu te superi pt ca te-am amintit). Ma rog asta e, cu sfaturile mele insistente am crezut ca ajut, tocmai de aia au fost insistente, spun unele fete ca ele mereu sfatuiesc :capul sus, maine va fi bine ; oare daca si ele vin mereu cu aceleasi sfaturi nu sunt insistente? Probabil doar eu, oricum o sa-mi pastrez sfaturile pt mine si o sa incerc sa stau mai departe ca sa nu mai deranjez. Ma bucur ca mi-ai zis, iti multumesc, asa am inteles ca e mai multa lume deranjata de ce scriu eu, poate deranjeaza ca desi sunt gravida sunt destul de activa la aspirante, dar am vrut sa ajut, cand am lipsit o saptamana pt ca mi-a fost foarte rau, am inteles ca nu am facut bine ca nu am fost alaturi de fete, nu mai inteleg cum trebuie sa procedez. Iti doresc spor la munca si sa rezolvi usor problemele cu ochii.

Giorgi, merci, sper si eu.

Andreea cu ce pot o sa te ajut.

Angelus sa porti cu placere ce hainutele si opincutele.

Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat, va pup pe toate si scuze ca am stat prea mult la acest topic si pt ca am insistat cu sfaturile mele, credeam ca ajut, asta e. O zi buna tuturor.
puss

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2385 2011-05-11 08:33:49

mucoasa
Insomniac member

dirida ce frumos  hjarta
dar sa stii ca e mult stres si de lucru cand faci o casa de la O, dar asta e, noi alta posibilitate nu am avut.
sa stapaniti casa cu mult drag, iar de modificari o sa aveti timp sa le faceti, incet si cu treaba buna(cum zice iubi meu) goodluck
si cum e casa noua, iti urez  gravida  bebe  sa vina cand nici nu te astepti si cat mai repede goodluck

angelus, sa-ti iasa bine tortul si eclerele goodluck  puss
ana puss

merg sa mai citesc ce s-a mai intamplat ieri

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-05-11 08:35:38)

5 iunie 2012

#2386 2011-05-11 08:41:56

dirida
Insomniac member

andel, am pus acum in album vreo 2 poze. Poti sa te uiti. Varul era inca umed cand am pozat, acum culoarea e mai deschisa.

ana, ma bucur ca ai inteles mesajul asa cum am vrut sa-l transmit, fara interpretari. Nu am zis ca nu mai intri la noi, si sa fii f activa, din contra, insa incearca sa sustii fetele nu sa le stresezi, asta era ideea. Probabil ca nu mai tin eu bine minte cum a fost atunci, poate n-am vazut cand ai anuntat, dar nici n-am de gand sa fac ca almi sa caut nush cate casute in urma ca sa vad care e adevarul.

Ultima oara a fost editat de dirida (2011-05-11 08:43:27)

#2387 2011-05-11 08:43:18

angel_sweety
Platinum member

Muco mersi, am un chef in reluare dar nu am ce sa fac  chicot

Ana multumesc puss

Diri , am vazut, e super, imi place, sa il stapaniti sanatosi si sa va bucurati de el cu prietenii , am o intrebare, e pus pe structura de fier ? ca mie asa mi se pare

exact la poze ma uitam cand ai scris  chicot mi-ai dat idee super, sotul vroia ceva mai complicat iar eu vroiam ceva util si frumos, o sa ii arat si lui diseara

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-11 08:44:45)

#2388 2011-05-11 08:47:35

dirida
Insomniac member

da angel, pe structura de fier, si ridicat din boltari (n-am avut bani de caramida pt ca e mai scumpa) si apoi placat pe ici colo cu gresie.  Aspectos nu stiu cat e , dar mie imi place, insa e f util si destul de mare.

#2389 2011-05-11 08:48:19

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
eu ieri am disparut, inglodata in probleme cesafac inca nu am primit un raspuns, sper azi...
pana una-alta, am intrat sa va pup, vad ca inca nu s-au terminat discutiile, dar nu am timp sa citesc in spate, ca azi ma duc la schimbat buletin si apoi sa impachetam lucrurile la socrella.
cate un pupic pt fiecare si o zi frumoasa si fructuasa!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2390 2011-05-11 08:49:39

far_away
Hero member
Inregistrat: 2010-06-28

anucule + bebe supa nu-mi place sa te vad asa supa trebuie sa fii alaturi de noi
angel puss ce ai descoperit la analize si nu e chiar asa cum ar trebui??? (doar daca vrei sa ne spui, eu inca citesc din urma tongue)...ce tampenie aia cu rh-ul...ma bucur ca a fost bine si rez sunt bune puss pt tine si puss si pt bebe

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#2391 2011-05-11 08:52:00

angel_sweety
Platinum member

Diri mersi mult, as mai avea intrebari dar ti le zic maine dupa ce il arat sotului

Poke puss neata, deci devi oficial doamna si in buletin  chicot nu mai ai cale de scapare  chicot

Parfumel am scris deja , mersi mult , un pup si de la bebe puss

#2392 2011-05-11 08:54:14

AnaArc
Hero member

Diri puss am inteles, fii sigura ca am anuntat, nu mint, in legatura cu cat de activa o sa fiu eu cred ca e mai bine asa, simt ca deranjez daca intru prea des, o sa-mi fie greu pt ca mi-ar place sa fiu la curent cu tot, dar sa citesc tot si sa stau in umbra nu-mi place. Ma descurc eu cumva.

Any, Angel va pup inapoi.

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#2393 2011-05-11 08:56:20

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

da, angel....nu mai am cum sa scap lol
asa nu am chef de nimic....as sta smile
diri, am citit ca iti e greu sa faci curatenie in casa. si noi ne-am gandit la treaba asta si ne-am luat un aspirator care si spala. in felul asta, macar nu mai pierzi timpul de 2 ori. atunci cand aspiri, speli si pe jos...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2394 2011-05-11 09:00:31

AnaArc
Hero member

Poke puss

Far puss ma faci sa plang, o sa fiu alaturi de voi, sau ma rog de cine are nevoie de mine, dar e mai bine asa mai rarut ca e mai dragut.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.