homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-153

#2889 2011-05-12 20:10:07

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47

Sonia, gura lumii n-o astupa nici pamantul  forgetit  ignora, nu merita  forgetit

.

#2890 2011-05-12 20:10:43

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

onu puss sunt trista,da de ,ce-o pregati Dumnezeu si pt mine...

imi vine s-o omor pe-aia.cum isi permite sa faca ea afirmatii cand habar n-are despre ce vorbeste?

mikule,nu pot... skitarg

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-12 20:11:09)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2891 2011-05-12 20:12:29

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Fetelor, v-am citit , incerc sa scriu...dar nu sunt deloc in apele mele..unele
probleme personale m-au demoralizat complet.

Diri , da si mie ni-a ploacut ce mi-a scris mayya puss

cmin , sper sa te simti mai bine cat de curand puss  gandeste-te la bebe sa nu-i faci rau

sonia, poate ne vom intalni...multumesc frumos. puss  iti doresc din suflet , sa ti se implineasca visul..visul de a deveni mamica

angel , eu chiar daca nu mai sunt o aspiranta tot nu ma pot lasa de forum , atunci cand timpul imi permite puss

Ana puss , minuni exista...dar nu in cazul meu

mucoasa, multumesc. puss  si eu am avut probleme cu prolactina, am luat parca vreo 6 luni brocriptin. bafta multa si tie

mada, iti doresc din suflet sa-ti tii in brate cat mai curand bebelul puss

mi_ka, multumesc frumos. puss  ma bucur sa aud ca te simti bine..bafta in tot ce ti-ai propus sa ti se realizeze

Mika, multumesc inca o data puss  intelesese C gresit..si tie iti doresc, cat de curand sa existe un sufletel in casa ta si sa-ti spuna mama

da, Almi puss , am realizat dupa ce am cautat pe net si am vazut ca este Panadol, de fapt stiam , dar ma gandeam ca s-o fi deschis vreo clinica noua....d-zeu cu siguranta te va rasplati cu un bebelus atunci cand va considera el , ca esti pregatita sa devii mamica

mayya puss  dr astazi i-a spus sa faca RMN-ul...stii , probabil d-zeu ne incearca sa vada cata rabdare avem noi si daca ne dorim asa mult un copil..ne testeaza , poate ani ..dar imi doresc ca atunci cand ne vom cunoaste , tu sa ai burtica

va pup pe taote puss  puss  puss

Ma bucur ca v-am cunoscut , chiar daca a fost virtual...imi cer scuze, tuturor celor pe care eu le-am suparat..
    Probabil ca am facut si greseli ortografice, scuzati-ma... nu sunt in apele mele.

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2892 2011-05-12 20:17:21

sonia30
Moderator

geo puss  par sa nu pleci de langa noi! kram

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#2893 2011-05-12 20:18:08

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

sonia, eu m-am dus sa citesc sa vad ce a spus si nu-s decat 2 postari acolo...

georgi puss nu vreau sa te stiu asa. eu cunosc o georgi puternica, pe care nimic si nimeni n-o doboara, care nu se lasa invinsa. si eu ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc, pe tine si pe celelalte fete, si ca mi s-a oferit ocazia sa invat atatea de la voi. aici am invatat sa fiu puternica, sa nu ma las doborata. azi probabil te-au afectat problemele personale, daca sunt cele pe care le-ai mentionat candva te inteleg sincer si-ti sunt alaturi in tot. mesajul tau a sunat a ramas bun...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#2894 2011-05-12 20:19:58

sonia30
Moderator

onu,la aia cu buna,a scris mai sus de 2 specimene.eu m-am certat cu asta acu cateva zile dupa ce scrisese beata pe forum

#2895 2011-05-12 20:24:38

bunea georgeta
Platinum member
Site

Onu  puss , uneori trebuie sa ne luam la revedere de la trecut si sa ne continuam viata

sonia puss

Fetelor , voi fara sa stiti m-ati ajutat foarte mult pe mine..in momentele mele de tristete , intram pe forum si uneori uitam putin de problemele mele..care uneori nu au rezolvare

#2896 2011-05-12 20:29:10

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Geo puss  par  ce s-a intamplat?  supa  niciodata nu te-am vazut asa

Sonia, nu citisem  neutral

.

#2897 2011-05-12 20:37:01

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

geo... kram
eu ma pun la un serial pana vine sotoiul sa vb pe net

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2898 2011-05-12 20:38:46

sonia30
Moderator

geo,nu ne parasesti,nu? supa  puss

da,miku neutral

#2899 2011-05-12 20:40:20

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Onutza puss ma simt bine doar ca de cateva zile ma lupt cu niste arsuri insuportabile. rugaciune sa nu mai vina uratii. Am citit ca e doar spoting.

Giorgi puss sunt alaturi de tine si te rog sa crezi ca intr-o zi o sa ne dai vestea ca ti-ai primit minunea ta. Sunt sigura ca e pregatita acolo sus si intr-o zi se va muta in burtica ta. Iti doresc sa te simti mai bine cat mai repede.

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2900 2011-05-12 20:45:22

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am revenit și eu că am fost p?nă ?n oraș ...

geo kram sunt sigură că și pe tine te va răsplăti Dumnezeu cu un bebic puss celu puțin cu unul chicot

pup pe toată lumea că nu știu ce-am mai citit.. și nici nu mi-e bine sad puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2901 2011-05-12 20:50:26

sonia30
Moderator

almisor puss

ma duc la treaba.revin mai tarziu.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-12 20:54:20)

#2902 2011-05-12 21:05:51

Onutza23
Insomniac member

sonia, am deschis la buna, dar nu sunt decat 3 mesaje, mai noi de la postarea lui sumire de la ora 17. nu aici http://forum.anticonceptionale.ro/t3474 … .....html?
spor la treaba

green vizionare placuta la serial puss

ana, deocamdata doar spotting. macar de-ar veni sa stiu una si buna, asa mai mult imi fac griji

almi puss ce-ai patit, ce te doare?

in sfarsit am reusit sa recuperez din urma:

mika puss tortul ala cu portocale arata super, o sa-l incerc si eu cat de curand  ca mi s-a facut pofta big_smile
- ce sunt drogheriile DM? smile

mayya puss mi-a placut ce ai spus aseara, ca sunteti tineri si ca trebuie sa profitati de perioada asta ca nu o sa mai fie niciodfata la fel. te felicit sincer ca ai ajuns la concluzia asta, e un lucru pe care oricare din noi aspirantele trebuie sa-l invete de la tine. bravo pt atitudine!

diri puss multumesc (ai facut o greseala, testul meu a fost negativ big_smile). eu nu sunt suparata. oricum vad ca uratii se joaca cu mine luna asta, ba vin, ba nu vin. si simptome n-am nici de urati, nici de sarcina. curaj am sa fac teste, nu-mi lipseste, asa cum am curaj si sa infrunt un rezultat negativ. sunt puternica si orice ar fi, dau inainte, sunt abia la inceput
- succes cu tratamentul la ochi, sa dea rezultatele asteptate

angel puss multumesc, bolero-ul a iesit super  partydance . multumim ca , burtica fiind, esti alaturi de noi si ca in sufletul tau tot aspiranta te simti puss

cmin puss sa gasesti puterea sa mergi inainte. trebuie sa fii puternica pt bebe, o sa-ti tratezi anemia, totul va fi bine. nu te lasa daramata de nimic ce se intampla, ti-ai indeplinit un vis, acela de a ramane insarcinata, acum trebuie sa-l duci pana la capat. sa fii tare! kram

any puss

mada puss multumesc, inca astept sa vad ce e, stau in stand by, vin sau nu uratii?
- am vazut ca tot spotting ai si acum. nici nu mai stiu ce sa spun... azi ai voie sa fii in butoi, de maine trebuie sa te ridici usor usor si sa o iei de la capat. o noua luna, o noua sansa. sa nu te mai aud ca nu vei ramane niciodata, cine te-a mintit pe tine in halul asta? kram
- bafta multa la analize si la hsg pt cand le vei face goodluck
- super ca aati avut sansa de a va cumpara masina, sa o stapaniti sanatosi! si la cati mai multi km cu ea, am vazut ca incepeti in forta cu un weekend la munte.  birthday si multi ani de casatorie inainte, pana la batranete!

mi_ka puss bine-ai revenit printre noi. ce afacere puneti pe picioare?

dea puss multa bafta maine la doctor goodluck, sa fie foliculii suficient de mari si sa gasesti medicamntul de care ai nevoie cat mai repede
- mi-am amintit ca nu ne-ai mai aratat rochia ta de nasica chicot

almi puss cred ca ai inceput sa numeri zilele pana duminica. te admir ca ai rabdare sa-l stii plecat atata timp departe de tine!

love puss goodluck sa nu-ti vina uratii si sa se pozitivizeze testul cat mai curand!

elena puss imi pare rau de faza cu testul. nici al meu n-a fost o alegere buna, dar macar avea linia de control... bine macar ca ti-ai recuperat banii
- spor la desenat, cand ne arati si noua?

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-12 21:07:10)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2903 2011-05-12 21:07:48

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

wave a venit sotul , am mancat, am udat in gradina , am stat la taifas cu vecina  chicot si acum sunt iar la voi

Sonia puss nu pune la suflet ca nu merita

Georgi puss ma sperii , niciodata nu te-am simtit asa , dumnezeu sa va aiba in paza lui si sa va ajute sa treceti peste toate obstacolele

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2904 2011-05-12 21:09:08

sonia30
Moderator

onu,mesajul 186 e pt mine.mersi puss

acu fug

#2905 2011-05-12 21:10:17

bunea georgeta
Platinum member
Site

smile ..

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-05-15 00:59:33)

#2906 2011-05-12 21:11:21

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

onu mă doare burta cesafac
ms puss

geo te pot ajuta cumva? par

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2907 2011-05-12 21:13:02

Onutza23
Insomniac member

georgi nu ne poti spune mai multe si sa editezi apoi? as vrea sa te ajut, dar nu stiu cum, doar sunt langa tine kram

almi ia o pastila

de ce oare acum primesc in mail de fiecare data cand postati voi aici?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.