homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-165

#3117 2011-05-13 17:17:58

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47

Poke e graviduta ???????? wow wow am citit putin in fuga..
Felicitari Poke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sarcina usoara si bebe sanatos!! majoretamajoretamajoretamajoretamajoretamajoretamajoretamajoretamajoreta
super! chiar dupa nunta imediat! hjarta applause puss puss

Love, Felicitari si tie si sarcina usoara !!!!! majoretamajoretamajoreta

Elena, bafta multa!! goodluck goodluck

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#3118 2011-05-13 17:24:21

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Myla multumesc puss
Vad ca timpul a trecut ca vantul... esti deja in 37 + !! Nastere usoara si baietel sanatos! majoreta

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#3119 2011-05-13 17:31:42

LoveDream
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-04-29

Buna fetelor,

Va multumesc tare mult ca ati fost alaturi de mine. Dupa fericirea de aseara insa...sad Azi dimineata pe la 8 m-am trezit ca ma durea tare burtica. Am fost la baie si am vazut o pata mica, maronie. Am crezut ca e doar o "insemnare", dar dupa cateav ore am fost iar si am eliminat cateva cheaguri sad M-am alarmat, am sunat-o pe doctorita si mi-a zis sa iau Utrogestan si sa merg sa fac HCG. Am fost, la Medicover si maine dupa-amiaza am rezultatul...Cand am ajuns am mai facut un test si nu mai e pozitiv...Doctorita zice ca e posibil sa fi facut un avort spontan, dar vedem maine, la control...Nici 24 de ore nu a durat bucuria sad
Sotul meu e la munca si cand i-am zis m-a incurajat si a zis sa vedem dupa control cum stau lucrurile si sa ne apucam de treaba serios.
Asa a vrut Doamne Doamne

Pokemon,

Ma bucur enorm pt tine si iti doresc tot ce e mai bun! Sa fie sanatos, ca iubit va fi cu siguranta smilehjarta Sa ai o sarcina usoara si sa iei acid folic! smile

Elena,

Si mie mi se pare ca vad o liniutza, destul de vag insa. Eu cred ca mai bine ai mai face un test cu prima urina maine, sau poimaine, daca mai ai rabdare.

Va pup pe toate si va multumesc pt ca ati fost alaturi de mine:*

Vreau o minune in viata mea bebe

#3120 2011-05-13 17:38:46

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

ceau dragele mele puss

poke  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta felicitari draga mea puss sa ai o sarcina usoara, fara stres, o nastere si mai usoara si un bebe sanatos si mancacios puss puss

elena puss  goodluck la urmatorul test

imi pare rau ca nu v-am citit, am vazut doar de poke si de elena...
va pup dulce pe toate puss puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#3121 2011-05-13 17:40:25

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

fetelor m-am intors... cu o durere mare de cap cand am vazut ca sotului ii este mare camasa cumparata ieri, cu o mare durere de burta ca a inceput in sfarsit sa curga, dar cu unghii proaspat lacuite si sprancene abia pensate rotfl

am de recuperat putin din urma, inainte de toate insa vreau sa va multumesc la toate ca ati fost alaturi de mine, ca m-ati incurajat, ca ati fost mai nerabdatoare decat mine, sunteti niste fete de milioane. sincer va spun ca nu sunt trista nici in butoi, incepe o noua luna cu noi sanse de a ramane gravida pusspusspusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#3122 2011-05-13 17:43:09

elena.plahatca
Addicted member

Love sad Imi pare tare rau pentru cele intamplate ...
Iti doresc putere sa treci peste si sa ramai din nou in curand si sa nasti un bebelus sanatos puss

Nera puss multumesc

Onu bravo puss puss puss imi place cum gandesti! Va veni bebe si la tine

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-05-13 17:44:17)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#3123 2011-05-13 17:48:26

Onutza23
Insomniac member

elena, la toate va veni bebe. vezi ca usor usor cate una din noi pleaca la burtici, cu rabdare si prestari la maxim big_smile o sa ajungem si noi

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#3124 2011-05-13 17:53:25

elena.plahatca
Addicted member

A venit sotul cu acid folic si femina, 1 test banda si unul caseta big_smile maine va fi ziua adevarului
sa vedem daca is nebuna si ved linii rosii peste tot rotfl

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#3125 2011-05-13 17:58:44

Onutza23
Insomniac member

am recuperat, gata

diri puss, nu te teme ca nu ramai singura la burtici dupa avalansa asta de bebei, eu raman cu tine wink

angel multumesc de cafea puss
- felicitari pt imprumut si pt viitoarea ta achizite, o masinuta care sa te aduca acasa
ah, imi pare rau de ceapa ta si de toata munca din primavara. n-am auzit in viata mea sa faca ceapa viermi

ana puss multumesc, dar nu e bebe luna asta  supa

sonia, ziua ta sper ca a fost mai usoara decat de obicei puss

dea puss bafta la doctor azi, sa-ti schimbe tratamentul cu un medicament care se gaseste mai usor!

any puss imi pare rau ca am intrat asa tarziu si n-ai mai prins rezultatul meu la test, dar n-ai pierdut mare lucru ca e cu o singura liniutza smile. am vazut ca ai fost mai agitata si decat mine, multumesc puss

mada puss ma bucur ca ai iesit din butoi si esti din nou optimista, asa te vreau!
- distractie placuta la munte, weekend romantic in doi hjarta

alirox puss multumesc pt reteta, o voi incerca si pe asta cu siguranta

almi puss imi place atitudinea ta, ce bine ca esti optimista inca de acum, bravo! mult succes cu stimularea, sa dea rezultatele maxime si sa ne dai si tu o veste mare in curand!

elena puss amuzant clipul tau, ai avut ceva de munca, bravo!
- m-am uitat si eu la testul tau dar nu vad umbra, mai stai linistita cateva zile si repeta-l, daca e bebe va fi acolo si atunci wink
- acum am citit ca faci maine dim  goodluck  sa fie cu 2 liniute

myla si bebe pusspuss, se apropie marele moment cu pasi repezi

cmin puss spor la shopping, sa-ti iei toale faine tongue

love puss imi pare rau. fii tare si mult succes luna viitoare! puss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-13 18:00:48)

#3126 2011-05-13 18:09:53

elena.plahatca
Addicted member

merci onu puss
eu merg sa fac treburi de gospodina harnica  tillfreds
curat2  rufe  bucatar  sexinpat

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#3127 2011-05-13 18:20:52

Onutza23
Insomniac member

sa ai spor

#3128 2011-05-13 18:27:00

LoveDream
Full member

Va multumesc din suflet dragele mele  puss  par . sunt mai ok acum, dupa ce am plans si m-am descarcat. Luna viitoare sper sa fie ok, daca doctorul ne da unda verde... patfierbinte
Onu, luna viitoare sper sa fim amandoua gravida  hjarta

#3129 2011-05-13 18:31:32

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Love imi pare rau

Onutza asta am incercat sa iti zic azi, ar fi trebuit sa iasa din prima testul, ma bucur ca nu esti la butoi, felicitari pentru noua manechiura , cum ai rezolvat cu camasa sotului?

deci caut de nebuna pe net sa vad ce e cu ceapa, am gasit in sfarsit, se cheama musca cepei si distruge culturi intregi, deci am muncit pentru viermi in primavara asta  supa

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#3130 2011-05-13 18:57:44

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

puss pt toate viitoarele burtici.

Angelus imi pare rau, stau la sat, in fiecare an punem ceapa, dar nu am auzit de asa ceva, groaznic.

Elena multa bafta sa fie 2 liniute pe urmatorul test dimineata. goodluck

Love imi pare atat de rau. Iti doresc sa ai puterea necesara sa treci peste si luna viitoare sa fie bebe si sa fie bine. rugaciune

Onutza imi pare rau, dar ma bucur ca esti optimista. O sa ai si tu burtica cu bebe curand. goodluck

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#3131 2011-05-13 19:01:38

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

angel puss imi pare rau insa e din ce in ce mai greu sa feresti culturile de invazii de insecte/viermi etc
love puss imi pare rau dar sper insa sa aveti unda verde mai rpd
elena super desenul si ceea ce faci. cat despre test..oi purta eu ochelari dar mi se pare ca e o linie f f vaga. astept vesti maine dimi
onu puss ma bucur ca ai dat butoiul deoparte
eu am intrat in weekend. probabil voi umbla aiurea, daca cumva nu apar pe aici va pup de pe acum

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2011-05-13 19:02:41)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3132 2011-05-13 19:03:37

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
am ajuns acasa! va multumesc din suflet fiecareia in parte, pt ceea ce mi-ati urat!  par 
diri, nu e nici un fel de modificare la nivelul sanilor! toata ziua m-am palpat si nu simt nici o durere, intepatura, furnicatura...in schimb, azi m-a intepat prin burtica. si zilele trecute lam mai simtit, dar am crezut ca se pregatesc uratii sa apara.
deci, sincer va spun, nu am niciun fel de simptoma care ar putea prevesti ceva. insa testul ala e foarte clar. sper sa fie bine pana la final! eu sunt optimista wink
love, imi pare rau pt ce s-a intamplat . sunt alaturi de tine kram
... sad
eu iau acid folic de acum 3 luni. azi am uitat sa cumpar ca s-a terminat, dar am timp...
din pacate, n-am gasit nicaieri sa imi faca puzzle inainte de luni. si nu pot astepta atat pana sa ii spun lui iubi, asa ca diseara cand o sa intre pe usa o sa ii arat pur si simplu testuletul. ii pun si o funtita si gata smile
elena, poate e prea devreme... eu am facut testul cu prima urina de dimineata, in 13 dpo.... tu esti abia in z9 si ai facut si in miezul zilei test...
almi, am citit ca luna asta esti optimista! succes cu tratamentul!
nu mai stiu ce am citit....fac dus si revin! smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#3133 2011-05-13 19:12:44

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Elena acum mi-am amintit ca ai zis ca nu ai greturi si din cauza asta ti-e teama ca poate nu e bebe. Greturile pot aparea devreme, mai tarziu, sau deloc asa ca spera in continuare. Eu nu vad bine poza pt ca sunt de pe tel. goodluck

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#3134 2011-05-13 19:26:32

LoveDream
Full member

Angel  puss
Ana puss
Green puss
Pokemon puss  majoreta  sa ai grija de  bebic  si vezi ca acum, ca esti  gravida  nu ai voie sa te stresezi iar iubitul tau va fi fericit oricum hjarta  majoreta

Sunt sigura ca o sa fie bine

#3135 2011-05-13 19:27:45

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fete wave  puss

imi pare rau ca plecai fara sa va pup,da intarziai la scoala...

onu,imi pare rau puss nu fu mai usoara ziua mea,da asta e...

love,imi pare rau. goodluck luna viitoare

elena goodluck

mada,weekend placut! puss

va pup pe toate puss

noi lasaram o gramada de bani la cumparaturi si acu al meu pleca la 40 km sa ia roti...iar roll

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-13 19:29:52)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.