homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-169

#3193 2011-05-13 22:21:40

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47

wave hello dragelor
va pup pe toate puss puss puss

eu azi am avut o zi tare frumoasa, am fost in parc, ne-am plimbat ,apoi am fost la o terasa, am papat pizza si clatite ..mai stateam dar a inceput sa ploua sad

fug sa citesc din urma

#3194 2011-05-13 22:23:57

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Maya imi pare bine ca ai avut o zi frumoasa puss  smile
eu nu am apucat sa ies

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#3195 2011-05-13 22:32:08

ale_creatza
New member
Inregistrat: 2010-07-15

Multumesc Almi puss asa voi face...abia astept aceea data...si sper ca va fi cu noroc de la Dumnezeu. Va doresc o seara placuta fetelor si somnic usor tuturor... pusspusspusspusspusspuss

...si eu imi doresc un bebica ....
Dumnezeu sa ne ajute sa avem cat de curand curand bebelasi sanatosi hjarta rugaciune

#3196 2011-05-13 22:39:47

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Eu ma bag la un film, va urez noapte buna puss puss puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#3197 2011-05-13 22:48:32

mayya06
Insomniac member

green puss  goodluck sa treaca repede cele 2 luni si sa vina bebe cat mai repede
alirox puss drool vai cum arata
dirida  supa trist ce povestesti tu , e asa nedrept
ana si bebe puss
onutza  supa imi pare rau de test si de urati ,  goodluck luna urmatoare sa vina bebe
elena puss haios clipul, eu nu vad o liniuta dar  goodluck  goodluck  goodluck sa fie bebe acolo
mada puss sa ai un weekend placut, sa te linistesti si  birthday , am inteles ca e ziua voastra
angel si bebe puss aiurea cu ceapa, pacat de munca ta
cmin si bebe puss
any puss
myla si bebe puss mai ai putin si iti vezi minunea  majoreta  majoreta
love puss supa imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, te inteleg perfect, doua luni la rand am patit acelasi lucru
cat depre incercat si luna urmatoare nu e nici o problema, mie cel putin doc mi-a zis ca sunt sanse mari sa raman din nou dupa avort menstrual..am ramas dar tot nu a fost sa fie
nu iti pierde speranta puss puss
analizele preconceptie le-ai facut? sunt ff importante
dar sunt de acord si cu almi, testele barza sunt recunoscute pt rezultatele fals pozitive
neruca si bebe puss puss puss am citit la prenatal ..multa putere, sunt sigura ca bebele va fi bine rugaciune  rugaciune  rugaciune suntem aici pt tine
poke si bebe puss puss asteptam reactiile taticului
sonia puss
almi puss
mika puss
ale puss bine ai venit goodluck sa vina bebe cat mai repede

georgy puss puss puss puss puss

noapte buna tututor celor care au plecat la somnic puss puss puss

Publicitate

loading...

#3198 2011-05-13 22:59:22

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

mayya puss multumesc frumos kram

eu ma culc wave puss puss noapte buna

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#3199 2011-05-13 23:01:09

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

sonia somn dulce! multumesc, te pupacesc pe obrajori!

mika distractie placuta la aniversare!puss

mayya ma bucur pt ziua ta frumoasa puss
legat de test eu nu sunt supi, fii bucuroasa pt mine ca in sfarsit imi curge ca la carte si nu ma mai duc uratii cu zaharelul

elena vizionare placuta la film si somn dulce dupa! puss

ale bine-ai venit printre noi, sa ramai repede gravidutza si sa pleci la burtici!goodluck

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#3200 2011-05-13 23:03:55

mayya06
Insomniac member

nera noapte buna puss puss puss

onutza puss ma bucur ca gandesti asa, luna viitoare o sa fie cea norocoasa majoreta majoreta

#3201 2011-05-13 23:11:13

Onutza23
Insomniac member

Mayya eu imi doresc din suflet un bebe si ma rog la DD sa mi-l dea cat mai repede. Vreau sa-mi pastrez optimismul si sa nu ma las invinsa de absolut nimic!

Si din ce am citit din urma:

Love puss sa dea DD ca luna viitoare sa fim si noi norocoase! Ma bucur din suflet ca esti mai bine kram
- cred ca poti incerca fara probleme sa ramai insarcinata cat de curand, nu ai facut avort. Ba chiar stiu ca mayya zicea ca dupa un avort menstrual sansele de a ramane insarcinata sunt mult mai mari

Angel puss chiar nu sunt in butoi, nu ma simt trista, ci doar cu speranta ca o sa am mai multe sanse data viitoare. Cred ca tre sa prestez mai putin , ca la tine si la poke vad ca a functionat smile
- cu camasa am rezolvat, a fugit la piatra neamt repede si a schimbat-o, nu e la fel, ba chiar mult mai draguta si el e un tzutz cu papion hjarta

Ana si bebe pusspuss, sa nu-ti para rau, chiar sunt bine, multumesc par
- somn dulce dulce la amandoi

Green puss weekend placut!

Sonia puss kram, sa fie ok cauciucurile de data asta!
- imi pare rau de warbn-ul primit
- sa ai un weekend frumos petrecut cu prietena ta, sper ca dupa ce veti sta de vorba sa-ti mai revii putin cu moralul

Almi puss multumesc, acum chiar ca am unghiute

Georgi puss ma bcuur sa te vad la noi, sper ca esti mai bine astazi. Orice ar fi, tu fii barbata! puss kram

Elena puss bafta la test maine, sa fie pozitiv!

Nera si bebe pusspuss iti sunt alaturi in tot, sa dea DD sa fie bine. Somnic dulce!

eu ies, ma pregatesc sa preiau si sa plec acasa, mai am multe de facut pana la somn. va pupacesc pe toate, maine nu stiu daca mai am timp sa intru sa va salut macar, va urez acum weekend placut, distractie la maxim celor care petrec in alta parte decat acasa, si sa ne citim din nou in curand. somn usor si vise soricoase! puss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-13 23:28:13)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#3202 2011-05-13 23:33:07

mayya06
Insomniac member

onutza puss asa sa faci , crede=ma face enorm sa fii optimista puss puss

distractie placuta maine puss puss
noapte buna puss

#3203 2011-05-13 23:43:25

Onutza23
Insomniac member

noapte buna scumpa, multumesc!

#3204 2011-05-14 00:16:20

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

onu distracție plăcută! puss

mayya puss

somn ușor și de la mine kram

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#3205 2011-05-14 00:17:09

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Onutza, multu  par distractie frumoasa maine!  puss

va zic si eu noapte buna!  par  wave

.

#3206 2011-05-14 00:42:45

mayya06
Insomniac member

somn usor almi puss

somn usor mika puss

#3207 2011-05-14 07:54:39

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna dimineata!

Am intrat special sa vad testul elenei, insa nu a aparut inca. Tb sa precizez ca netu imi merge f naspa, si totusi am facut un efeort rotfl

Love, imi pare tare rau. Nu stiu cat de vizibila a fost linia la barza, dar vreau sa-ti zic si eu ca barza sunt cele mai rele teste. Sunt foarte cunoscute pt rez fals pozitiv. Si minut la fel. Daca a fost avort menstrual atunci imi pare rau si sper sa-ti revii rapid...si da, poti incerca imediat daca se elimina singura...doar in cazul unui chiuretaj se impune p[erioada de restrictie min 3 luni. Dar daca nu a fost sarcina, at iti recomand sa nu mai fol in veci teste barza, sunt f proaste.

Onutza, imi pare rau pt urati...dar las ca ciclul asta ai o noua sansa.

Poke, am inteles, m-ai convins cu sanii, insa vezi, te doare burtica....deci un semn tot e. Eu cand am ramas am avut multe simptome de inainte sa0mi vina: dureri de burtica, secretie creamy multa, sani durerosi...
Astept sa ne pov reactia taticului!

Mikado, punem lacatul pt noi astea care incercam demult, dar lasam deschis cate putin pt viitoare aspirante wink. Las, ca o sa reusim si noi odata. Tu chiar anu asta wink Eu mai am mult timp de asteptat din pacate.

sonia, nu stiu pt ce ai luat warn, dar din cate am inteles nu esti suparata de asta. orice probleme ai avea, tb sa ai incredere ca le vei depasi. Si noi o ducem destul de rau cu banii acum, avem datorii inca, si incercam sa le platim, plus ca mai avem multe de pus la punct la casa si tot apare cate o cheltuiala neprevazuta. Nu mai zic ca vin cheltuilelile cu masina...rca, itp, service, rovigneta, etc...toate is odata si expira acum la inceputul lui iunie. Asta e, o s-o scoatem la capat noi pana la urma.

Va pup pe toate
ma duc sa ma apuc de treaba, sa pun masina la spalat, sa fac curat in casa ca maine vin prietenii la gratar, si apoi treaba in gradina, mai avem juma de teren de sadit cu gazon, si poate ne punem si noi 2 straturi de patrunje, marar, usturoi (mai mult de fun cred ca nu stiu ce o sa ne iasa). Dar vreau sa ma laud, ca am pus niste seminte de floricele acum vreo 3 sapt si acum am vazut ca au iesit , au cate 2 funzulite micute micute ...am fost asa fericita...sunt primele floricele care le-am pus in pamant  chicot Si la 3 copacei din 6 le-a dat funzulita  hjarta

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#3208 2011-05-14 08:54:02

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata fete cucuiete puss

Diri puss ce frumos , cred ca esti super incantata cand vezi ca iti ies floricelele , pomii infrunzesc  applause spor la treaba si uite o ciocolata calda  mornincoffee

Mika puss distractie placuta azi la petrecere

Georgi puss te pup si sper ca esti mai linistita putin

Onutza puss distractie placuta si wk frumos , cat despre prestat, sincer, si eu as fi prestat mai mult in luna respectiva daca as fi avut cu cine  rotfl la noi asa s-a nimerit

Poke puss sa ne spui ce a zis tati micului\micutei  pikachu

Elena  goodluck la test 

Almi puss scuze intelesesem gresit, se vede ca nu eram in apele mele , eu zic ca tu esti mult prea potimista si fericita luna asta ca sa nu se intample ceva deosebit , nu te-am mai vazut de mult asa si imi place de mor

va pup pe toate si va invit la cafea   mornincoffee  ciocolata calda   mornincoffee  si ceai de buruieni   mornincoffee

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-14 09:03:31)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#3209 2011-05-14 08:57:04

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Neata fete dragi, va pup pe toate, nu am reusit sa citesc chiar tot, a venit nepotica mea la mine, sunt si aglomerata la lucru, va doresc o sambata frumoasa. Pupici la toata lumea.

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#3210 2011-05-14 09:49:03

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

neata! m-am treazit mai devreme ca sa vin sa dau raportul smile
a fost asa: a venit acasa cu tot cu mami, am stat de vroba vreo ora si ceva. eu fierbeam smile s-a dus la dus, eu m-am imbracat de plecare si el era in camera, se imbraca.
am scos dintr-un sertar testul si i l-am aratat, dar din cauza funditei mari nu se vedea ce e. am dat funda la o parte  si el a inceput sa se prefaca: ce e asta? ce scrie aici...preg... lol si dupa aia a inceput sa ma pupe smile
mai dragut a fost cand am ajuns la club si imi flutura mainile prin fata sa se duca fumul, s-a dus sa imi caute suc neacidulat si chestii din astea chicot si aseara a vorbit cu burtica hjarta
astazi le spunem si alor mei lol sa vedem reactie, ca ei nici nu stiau ca noi incercam pe bune smile
cate un pupic pt fiecare fata, si cate 2 pt cele tristute hjarta
diri chicot dar intepaturi in burtica au inceput cu o zi inainte de ziua cand ar fi trebuit sa vina cm, si doar cand ridicam ceva mai gru...

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-05-14 09:50:41)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#3211 2011-05-14 09:51:07

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss

angelus ,multumesc ce cafea puss

maya,ce bine ca te-ai simtit bine! puss

onu,iti multumesc puss si eu sper.drum bun!

diri,neata puss ce frumos!floricele,casuta... hjarta sa dea Dumnezeu sa reusiti in tot ce v-ati propus!

eu ma trezii iar devreme,da reusii sa mai adorm.acum beau cafeaua si ma apuc de sters prafu,ca nu am avut cand ieri.al meu taie cartofii pt piure si pregatii cotoiasele.si pleca la ta so la bar.il astept.el pregateste mancarea chicot

va pup pe toate puss

poke hjarta  hjarta  hjarta inca o data felicitari si multa sanatate!nu mai am cuvinte...

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-14 09:53:10)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.