homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-173

#3269 2011-05-15 11:13:40

mi_ka
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47

Ana  puss . Oamenii nu sunt rau intentionati(imi place mie sa cred acest lucru).Numai ca ei nu au de unde sa stie eforturile noastre si consumul asta emotional prin care trecem noi.Noi trebuie sa invatam sa facem fata si momentelor astora mai dificile.Mie imi este groaza cand ma intalnesc cu familionul pentru ca toti au aceeasi intrebare.....

Elena acum am vazut ca ai facut test.Imi pare rau  puss . Capul sus ,o sa vina si randul nostru .
Ti-am lasat un mail.
Nera o duminica frumoasa si tie.
Angel distractie placuta azi.
Mayya nu te mai gandi la altii.O sa ai si tu bebelul tau.Eu am noroc .In cercul meu de prieteni sunt putini care au copii .Tipele sunt toate nebune ,carieriste si nici macar nu se gandesc la asta.Recunosc ca ma ajuta mult acest lucru .

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#3270 2011-05-15 11:29:26

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Mi_ka  puss spun asta pt ca la noi ne intrebau mai mult cei care stiau ca ne chinuim sa raman, mereu auzeam: nu ai mai ramas? Raspundeam: nu, ei: ooo, deci de asta spun, cumnata mea si nasa cu burtica imi povesteau mai mult decat era nevoie despre ele, sincer, despre ce traiau ele fiind gravide, imi mai spuneau si de cutarica si cutarica ca a ramas, desi eu s-a intamplat nici sa nu cunosc acea persoana. Intelegi? Cred ca am mai exagerat si eu, dar si cei de langa noi exagereaza, mi s-a intamplat sa ma intrebe de 2-3 ori pe luna, pai cand sa raman? Doar numai o ovulatie este intr-o luna, dar asta e, e bine cand putem sa nu-i bagam in seama prea mult, eu eram foarte afectata.

Va pup, eu ies, ma pun la pat.  puss  puss  wave

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#3271 2011-05-15 11:38:58

mi_ka
Sr. member

Da Ana ,stiu ce zici.....dar asta este ,nu ai ce sa faci.Asteptari prea mari de la oameni eu nu am  asa ca nu-mi ramane decat sa fiu eu mai puternica si sa nu ma las coplesita atunci cand sunt luata la intrebari.
Odihna placuta Ana.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#3272 2011-05-15 12:38:41

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Neata!

Maya multumesc de incurajare puss ai sa fii si tu graviduta in 2011 si o ia iasa un bebeic frumusel foc hjarta

Sonia, ce frumos, te duci la manastiri hjarta o zi placuta sa ai acolo!

Poke chicot ala era termometrul malefic

Angel distractie placuta la acvariu!! puss

Green puss plimbare placuta

Nera puss acum am vazut la semnatura ca e baietel puss : sa-ti traiasca!!!

Mi-ka puss Nu stiu exact ce varsta ai dar pe mine ma iau la intrebari rudele acum la 21 de ani lol  ..imediat iti raspund si la mail

Ana puss multumesc frumos de incurajari  si odihna placuta!

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#3273 2011-05-15 13:17:19

mi_ka
Sr. member

Elena puss  ,eu am 32 de ani. La 21 nici macar nu indrazneau sa ma intrebe la cat de zanatica am fost eu.Dupa 30 au inceput  bang Si pe buna dreptate........
Ti-am raspuns la mail.

Publicitate

loading...

#3274 2011-05-15 13:31:43

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

elena puss multumesc kram

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#3275 2011-05-15 14:09:57

AnaArc
Hero member

Mi_ka ai mare dreptate. Sa fi puternica si sa incerci sa nu-i bagi in seama atat cat poti.

Elena cu placere.
Va multumesc si eu, chiar m-am odihnit, acum imi astept nepoteii, o sa-mi petrec ziua cu ei.

puss wave happy

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-05-15 14:11:21)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#3276 2011-05-15 14:12:20

mi_ka
Sr. member

Ce liniste azi pe aici......Toata lumea cred ca a plecat la plimbare.Eu is singurica acasa si-mi fac de lucru pe aici.M-am plictisit de moarte... bang  bang  bang
Ana have fun  puss
Nera ce dragut este tickerul cu bebelul care se misca in burtica.

#3277 2011-05-15 14:38:12

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

mi_ka puss multumesc kram l-am facut cu ajutorul lui mika big_smile

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#3278 2011-05-15 15:15:27

far_away
Hero member
Inregistrat: 2010-06-28

salutare fete....acum am ajuns acasa de la tara neutral
acolo n-am avut net si am plecat pe nepregatite...n-am avut timp sa va anunt puss
sa aveti o duminica linistita, merg sa citesc din urma
acusica trecem in casuta noua puss
va pup pe toate pusspusspuss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#3279 2011-05-15 17:21:38

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello! puss am intrat să vă pup dulce pe toate și pe ziua de azi puss puss puss

mayya06 a scris:

almisor puss ai sotior acasa , ma bucur pt tine , sa o tii tot asa cu feelingul si ne dai o veste buna cat mai repede goodluck

da  partydance feelingul e la locul lui chicot sper și eu să vin cu vești ?mbucurătoare c?t mai repede kram puss

pokemon a scris:

almi, sa va bucurati de fiecare secunda impreuna!

mulțumesc mult puss

vă pup.. mă bag la un film.. noi mai pe seară mergem să facem băița finuței  dance și nu știu dacă mai intru azi puss wave

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-05-15 17:22:04)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#3280 2011-05-15 19:58:42

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

Hola fete dragi! Nu am mai intrat de o vesnicie. Sper ca sunteti toate bine. Am vazut ca avem si burtici noi. Va pup pe toate si puii vostri!

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#3281 2011-05-15 20:31:46

AnaArc
Hero member

Mi_ka merci, m-am distrat frumos cu nepoteii, dar sunt franta acum. puss

Far ai aparut, chiar ma gandeam ca nu ai mai intrat. puss

Almi ma bucur ca te simti la fel de bine, tine-o tot asa. smile

Priga puss

puss pt toata lumea si noapte buna. wave

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-05-15 20:36:45)

#3282 2011-05-15 20:35:22

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello! puss
am terminat si noi cu primul gratar la casuta noastra chicot
mi_ka, multumesc kram
fetelor, sa nu va suparati pe mine, eu zic ca lumea intreaba bine intentionata de ce nu vine bebe...spuneti si voi ca voi sunteti pregatiti, cand va vrea el sa vina va fi binevenit.nu stiu, ceva in genul, ca sa nu va mai suparati kram
prigatel puss ne bucuram ca ai mai revenit!sper ca sunteti ok!
almi, sa te asezi pe cadita dupa ce o golesti. cica e ceva in genul buchetului de mireasa: esti urmatoarea! smile
eu acum mi-am amintit ca in ziua in care am ramas gravi, am aprins o lumanare la manastirea curtea de arges in care ma rugam sa vina bebe si la noi cat mai repede smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#3283 2011-05-15 20:57:05

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fete puss

am venit de la plimbare pe la 5,am facut pui la rotisor,am mancat,am stat de vorba,a fost fff frumos.o sa imi lipseasca.acum o ora plecara,ca maine sunt si ei de serviciu.sper sa mai vina vara asta.

ma_ya puss sunt putin mai bine.azi.

anuca puss eu si luna trecuta am fost la manastiri sa ma rog sa imi dea si mie Dumnezeu un bebe in burtica

elena puss imi pare rau de test. goodluck luna urmatoare

va pup pe toate puss

neruchi,felicitari pt baietel! puss

eu nu vreau sa ma intrebe nimeni de ce nu vine bebe-bine ori rau intentionata.nu mai vreau si o sa le raspund urat.depinde cum ma prind.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-15 21:06:39)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#3284 2011-05-15 21:13:21

pokemon
Diamond member

sonish, stiu ca nu mi-ai cerut parerea si poate o sa te superi pe mine, insa nu ma pot abtine sa nu iti repet a mia oara: esti mult prea stresata si faptul ca pui toata raspunderea pt fericirea ta pe umerii viitorului copil,nu face bine la nivel energetic. pe tine te nemultumeste orice e in jurul tau, singura spui de multe ori ca doar un copil te-ar face fericita. asta inseamna deja ca nici sotul, nici relatia ta nu te mai fac fericita....
de cate ori ai x-uit si nu te-ai gandit daca o sa ramai sau nu gravi?ai grija de tine si de sufletul tau, de relatia ta! stii tu vorba aia din batrani, rau la rau trage...
imi cer scuze, stiu ca te-am mai batut la cap si cu alte ocazii cu teoriile astea, dar esti mult prea trista puss si ma tem ca nici macar acel copil pe care ti-l doresti asa de mult nu te-ar mai scoate din tristetea asta....

#3285 2011-05-15 22:01:41

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Am fost plecata pana la mama , a doua oara pe ziua de azi lol

Mi_ka puss

Nera puss

Ana, cum a fost ziua cu nepoteii? puss
Somn usor!

Poke puss ai zis ca

.spuneti si voi ca voi sunteti pregatiti, cand va vrea el sa vina va fi binevenit.nu stiu, ceva in genul, ca sa nu va mai suparati

cam asa le raspund si eu, ma intreaba cand vine bebe? si le zic scurt " va veni el..." probabil e mai greu pentru fetele care incearca de mai mult timp...

Prigatel puss

Sonia puss

Tot e mic traficul pe forum azi chicot Cat am lipsit eu 3 zile s-au scris 50 de pagini rotfl2

Fug sa fac o baita, mama mi-a facut cadou o spuma de baie cu miros super si am de gand sa o folosesc acum . smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#3286 2011-05-15 22:08:17

far_away
Hero member
Inregistrat: 2010-06-28

poke + bebe, puss si te felicit din tot sufletul pt testul ala frumos pe care ni l-ai aratat goodluck mai departe si sper ca noul sufletel sa va faca fericiti si impliniti hjartahjartahjartahjartahjartahjarta
anuca + bebe, puss am fost pe afara azi, daca a fost o vreme atat de frumoasa smile tu cum mai esti?
fetelor care au mers sau mergeti la somn va doresc o noapte buna si linistita!
eu mai frunzaresc forumul putin , apoi o sa merg si eu la somn
am recuperat tot, dar dupa ce am vazut testul lui poke, chicot nu mai stiu ce am dorit sa va zic big_smile
va pup pe toate pusspusspuss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#3287 2011-05-15 22:10:10

pokemon
Diamond member

far, esti o dulce! pupic dulce puss
elena, chicot si eu ma tot mir de ce putin s-a scris. se vede treaba ca s-a facut vremea frumoasa...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.