homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-176

#3326 2011-05-16 09:48:11

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47

Neata dragelor, va pup pe absolut toate si va doresc o zi super ok. puss puss

Elena, merci, a fost super cu nepoteii, mi-au facut ziua super frumoasa.

Far merci, bine ati facut, a fost super timpul, noi suntem bine.

Sonia draga mea cred ca data trecuta te-ai suparat pt ce ti-am zis, sper sa nu te supar si acum, imi pare atat de rau ca esti trista, vreau sa te rog sa incerci sa nu mai zici, sa nu mai gandesti ca tristetea ta va tine mult timp de acum incolo, incearca sa gandesti ca in curand o sa fi fericita, o sa treaca tristetea, eu cred ca te va ajuta mult daca vei incerca sa-ti spui zilnic "voi fi fericita si linistita peste cateva zile, curand" si sa incerci sa crezi ca se va intampla asta. Ai zis ca tu crezi ca ai probleme si de aia nu vine bebe, ca nu conteaza stresul, nu te contrazic, poate e asa, dar poate nu. Uite iti spun de mine, am trecut prin asta, stiu cum e si poate te ajut de aia iti spun, eu cand auzeam de o problema noua eram aproape sigura ca am si aia si cealalta si de aia nu vine bebe, gandeam ca am trompe infundate, ca nu raman din cauza chiuretajului, etc. A spus Vrabi de acel film, l-am vazut, l-am crezut, m-a ajutat si am inceput sa cred ca gandesc gresit cand spun ca am anumite probleme desi nu mi-a dovedit medicina ca le am. Vrabi a mai zis ca a crezut cu tarie ca va ramane si isi spunea des: luna asta raman. Asa am facut si eu, cat am reusit am inceput sa gandesc ca sunt sanatoasa si vine bebe, am mers la un dr nou care atat de bine mi-a zis ca sunt ok incat am inceput sa-l cred si la 2-3 sapt am aflat ca bebe e in burtica. Eu cred ca ajuta gandirea pozitiva. Sper ca te-am ajutat putin, de ce sa nu crezi ca esti ok, ca nu ai probleme pana mergi la medic si afli ca e asa sau nu? Poate chiar nu sunt probleme. Eu din moment ce am ramas si nu am probleme cred ca a contat si stresul si gandirea mea. Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu ce am zis. Sper Sonia sa citesc peste cateva zile ca esti mai increzatoare, ca esti mai bine, eu cred ca Dumnezeu iti va da un bebe si tie. Sunt alaturi de tine.

Giorgi sper ca esti mai bine, nu ai mai intrat.

Nici Mika nu a mai intrat.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, dar sunt alaturi de voi toate. par

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#3327 2011-05-16 09:52:01

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

mucoasa, asa incepusem si eu sa patesc si am renuntat la temp pt ca ma stresa. Apoi mi-am dat seama ca ma chinui degeaba sa o iau, ca oricum nu am cum sa raman natural....si oricat as incerca sa avem contact in ziua ovulatiei e tot degeaba. Asa ca acum ne iubim cand avem chef fara stres, fara temp. La mine oricum e delimitata bine per fertila, am secretie egg destul de multa in perioada aia si uneori si dureri de ovar, deci cu aproximatie oricum stiu cand e ovulatie. Dar, cel mai important sotul habar nu mai are cand e ovulatia si cand ar tb sa-mi etc...

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#3328 2011-05-16 09:53:59

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

ana si bebe puss
fetelor mersi, am pus sleep deprived, dar am lasat temp de la ora 6.sa vedem in continuare cum va fi nustiu
ati avea ceva sfaturi sa-mi dati ca sa nu ma mai trezesc noaptea? chicot

diri am avut teste de ovulatie pozitive, cu secretie si intepaturi de ovar in ziua 13-14 a cm, dar la mine cred ca problema e ca nu e de calitate sau ca nu se elibereaza ovulul din folicul nustiu
daca nu te deranjeaza, ai putea sa-mi spui ce probleme ai?

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-05-16 09:59:57)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#3329 2011-05-16 09:56:47

dirida
Insomniac member

mucoasa a scris:

ana si bebe puss

ati avea ceva sfaturi sa-mi dati ca sa nu ma mai trezesc noaptea? chicot

da, sa nu-ti mai iei temp  rotfl2

#3330 2011-05-16 09:57:45

mucoasa
Insomniac member

diri chicot
am editat mai sus

5 iunie 2012

Publicitate

loading...

#3331 2011-05-16 09:57:52

far_away
Hero member
Inregistrat: 2010-06-28

anuca puss sa stii ca m-am gandit tare mult la ce mi-ai zis tu de gandirea pozitiva puss si sa stii ca ma ajuta mult de tot...parca si timpul trece mai repede cand esti increzatoare, eu nu mai pot sa ma gandesc doar la bebe.... smile ma simt bine daca gandesc pozitiv...acum pt mine e valabil "ce va fi va fi"....cred ca si din grafic se vede....tongue e atat de punctat lol numai a grafic nu seamana tongue
nu stiu cand va veni si luna mea, dar sunt sigura ca Dzeu are grija de toate treburile hjarta
sonia, sper sa te molipsesti de la mine, pt ca luna asta sunt extrem de increzatoare big_smile

muco, cred ca ai citit mai sus ce am scris despre ovulatia ta.....de aia zic sa fii incresatoare si sa speri puss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#3332 2011-05-16 10:02:34

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Neata gagicute kram

O saptamana frumoasa si roditoare smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#3333 2011-05-16 10:03:22

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Muco asta cu dormitul e nasoala rau , am patit si eu intr-o luna, pur si simplu ma trezeam asa aiurea noaptea, sper sa iti revii ca e stresant rau
daca tu crezi ca temperatura te streseaaza atunci renunta la ea , fa test de ovulatie

Ana , Smart puss

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-16 10:05:21)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#3334 2011-05-16 10:03:42

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

in sfarsit am recuperat din urma, n-a fost mult dar am citit greu

Diri puss, asa e, un nou ciclu menstrual, o noua sanse de a face un bebe. Nici n-am avut timp sa ma gandesc la asta si chiar a fost bine, de acum asa o sa fac, traiesc clipa fara sa ma mai gandesc oi fi sau nu gravida?
- ma bucur pt tine ca esti atat de entuziasmata de casuta cea noua, de curte, de straturi. Mergi si la sala acum, bravo. Felicitari si s-o tii tot asa. Iar cu banii nu fi suparata, azi ii ai in buzunar, maine au disparut. Sa fim noi sanatosi sa-i facem la loc. Mai ales tu ca sa poti face IA sau FIV si sa ai un bebe mic
- a fost groaznic de plictisitor la nunta. muzica a fost jalnica, m-am simtit de parca am mers in club. nu mi-a placut deloc, mancarea a fost nasoala, lumea se vedea cat de plictisita sta la masa (ma refer la cei de la 30 ani in sus), norocul nostru a fost ca am stat la masa cu rudele si macar am avut cu cine sta de vorba

Poke puss f frumoasa reactia lui tati. Cate idei si ganduri iti faceai despre modul in care ii vei spune de bebe, si pana la urma a iesit altceva. Si parintii vostri cred ca sunt la fel de fericitiFoarte frumos, sunt fericita pt voi, felicitari inca o data si o sarcina cat mai usoara!
- spor la practica, sa treaca repede de tot!

Elena puss imi pare rau ca a fost negativ testul, dar e prima luna de incercari asa ca nu trebuie sa te descurajezi. Si eu ma gandesc ca poate nu pot avea copii si sincer ma innebuneste gandul asta, dar prefer sa uit. Am analizele facute si acum sunt toate bune, doar trompele ma bantuie acum si sper din suflet sa fie in regula. Poate o data cu vizita la gineco o sa gasesti si tu mai multe raspunsuri la intrebarile tale. Bafta la doctor vineri, sa ne aduci vesti bune la eco si la analizele pe care le-ai facut! goodluck
- imi pare rau pt ce ti s-a intamplat in trecut, nu cred ca are vreun rost sa te acuzi si sa te simti vinovata, asa a fost sa fie, de acum uita si lasa totul in urma.. sper sa te ajute doctora asta sa dai de capat problemelor!
- oare sa ma apuc si eu sa iau acid folic? Mi-am cumparat, e in doza dubla decat cea recomandata ca nu am gasit altfel, dar nu l-am mai luat

Almi puss super avatarul tau, super noua semnatura, dar mai ales super atitudine, bravo!
- si ti-a venit si sotul acasa, nu mai esti singurica de acum si va puneti si pe treaba dupa ce mergeti la bcuuresti la doctor goodluck

Sonia puss ma bucur pt weekend-ul cu prietena, cred ca ti-a prins foarte bine atat vizita ei cat si iesirea la manastire
- draga mea, incearca sa te mai detasezi putin de gandul la bebe. Nu-mi place sa te stiu atat de trista si cufundata in buoti, am sa-i pun o grenada sa nu mai mergeti nici una pe la el. Capul sus, trebuie sa ai incredere in DD si in voi!

Mayya puss, cred ca e trist sa vezi ca toate prietenele tale au burtica sau copii, dar nu uita ce atitudine ai avut zilele trecute, cea care trebuie neaparat sa o ai si de acum inainte. Tu in primul rand trebuie sa crezi ca vei ramane, si sunt sigura ca se va intampla cat de curand asta!

Angel si bebe pusspuss cum a fost la acavriu? Cred ca super...

Nera si baietel de nera, felicitari! pusspuss

Mi_ka puss asa sunt oamenii, ei intreaba ca sa se afle in treaba fara a sti ca poate sunt ceva probleme la mijloc, fara sa-si dea seama ca ranesc. Tot ce conteaza e sa nu-i bagi tu in seama, sa spui ca ei si sa faci ca tine!

Far puss in sfarsit ai aparut pe la noi. imi place atitudinea ta, s-o tii tot asa!

Any puss ma bucur ca te-ai simtit bine la intalnireaa de 10 ani, insa imi pare rau ca fiind la ovulatie nu ai putut fi cu sotul tau sad
- legat de temperatura eu ce stiu de la fete e ca se ia in fiecare dimineata la aceeasi ora, dupa ce ai dormit macar 3 ore. tu asa te trezesti in fiecare noapte? abia la 9 cand ti-ai luat temperatra aveai 3 ore de somn, dar nu stiu ca e de relevant ca intr-o zi s-o iei la 9, urmatoarea la 3, apoi la 6. fetele sa ma corecteze daca gresesc

Georgi puss kram

Ana si bebe pusspuss

Smart si bebe pusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-16 10:09:04)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#3335 2011-05-16 10:04:37

mucoasa
Insomniac member

da far am citit chicot , sa stii ca si pe mine ma ajuta faptul ca nu ma mai stresez asa de mult , sunt optimista ca si eu voi reusi sa am un bebe candva  dance  toate vom avea goodluck
inca nu m-am hotarat cat timp imi voi mai lua temperatura, dar daca tot asa ma voi trezi noaptea, voi adopta tehnica diridei chicot

5 iunie 2012

#3336 2011-05-16 10:09:21

Onutza23
Insomniac member

am promis o poza de la nunta, poftiti

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-19 14:32:11)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#3337 2011-05-16 10:09:45

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Onutza pai normal ca trebuie sa iei acid folic, se ia cu 3 luni inainte de a ramane graviduta , asa ca pune mana si ia-l

la acvariu a fost frumos, relaxant , imi doream de mult sa merg , doar ca la un anumit tip de pesti (la cega, sturion) in loc sa ma uit ce frumosi sunt mi-i inchipuiam pe gratar  rotfl

Ce frumosi sunteti, bravo, si bolero a iesit perfect  applause iar sotului tau ii sta bine cu papion

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-16 10:11:16)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#3338 2011-05-16 10:11:58

mucoasa
Insomniac member

onutza mersi puss
esti absolut divina hjarta  puss

5 iunie 2012

#3339 2011-05-16 10:13:57

dirida
Insomniac member

mucoasa, de unde stii ca nu e de calitate? Poti sa zici ca un ovul nu e de cea mai buna calitatea daca se eleibereaza prea devereme sau prea tarziu. Dupa testele tale de ovulatie cred ca totusi tu ai ovualtie cat de cat normala, la mijlocul ciclului. Totusi nu vad sa se reflecte ovulatia in temperatura, ar fi tb sa creasca de acum  nustiu

Sotul are spermograma extrem de rea, in sensul ca nu avem gigei nici macar de IA (nu mai vb de natural de acum ca sansele sunt aproape 0), si nici de FIV normal , doar de FIV cu ICSI(se injecteaza spermatozoidul in ovul, cea mai complexa procedura). A facut deja toate analizele, control urologic, nu avem o explicatie logica din cauza careia sa se fi deteriorata asa mult, mai ales ca eu am ramas o data natural. A facut deja un taratament, nu a fost nici o imbunatatire, acum il termina pe al doilea, si o sa vedem cand repeta daca e vreo schimbare, dar nu prea imi fac sperante. La barbati cand e nasol, greu mai remediezi. Din pacate cu asta ma confrunt sad

onuta multumesc si iti doresc si tie sa vina bebe cat mai repede  puss

#3340 2011-05-16 10:17:25

AnaArc
Hero member
Inregistrat: 2010-08-31

Any puss

Faruc puss ma bucur foarte mult pt cum gandesti, incearca sa o tii tot asa, nu strica in nici un caz. Bravo, o sa vezi ca o sa ai burtica curand, Dumnezeu ne ajuta pe toate.

Onutza, Angel puss

Onutza foarte frumosi sunteti, pacat ca nu vad cum trebuie de pe tel.

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#3341 2011-05-16 10:17:26

mucoasa
Insomniac member

diri imi pare extrem de rau supa
sper sa reusiti prin FIV cu ICSI goodluck  puss  popa  si tratamentul pe care il ia sotul tau sa aiba rezultatele scontate goodluck  puss

tocmai de aceea am zis ca poate la mine nu e de calitate deoarece temp nu creste deloc, cum am zis mai sus, poate adopt tehnica ta chicot

5 iunie 2012

#3342 2011-05-16 10:22:20

dirida
Insomniac member

multuemsc mucoasa, si eu sper, insa deocamdata nu avem bani sa facem FIV, anu asta sigur nu, speram la anu sa reusim, si sa dea Domnu sa ne reuseasca din prima, ca de un al doilea nu stiu cand o sa mai avem bani. Din pacate de acum visul meu depinde de situatia financiara.

#3343 2011-05-16 10:30:10

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ana, kram iti multumesc pt cuvintele frumoase.nu m-am suparat nici data trecuta.stiu cum ziceai ca poate ai si tu ba o boala,ba alta...eu ma refeream si la al meu.poate ne ajuta Dumnezeu si nu e mai rau.tristetea mea e amestecata cu supararea mea pe viata si cu oboseala.imi trece mie...

far puss acum cand mi-au venit nu uratii,ci monstrii,nu am mai plans,pt ca nu am mai sperat

onu,esti superba!va sta perfect impreuna.mersi pt cuvintele incurajatoare puss

DIRI puss  kram  rugaciune

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#3344 2011-05-16 10:36:13

Onutza23
Insomniac member

angel am inteles, o sa ma apuc de el. stiu ca am mai intrebat, nu e o problema daca e dubla doza recomandata? poke parca zicea ca se elimina surplusul prin urina. aia la farmacie mi-a zis sa rup pastila in doua, dar nush cum as putea rupe o capsula fara sa pierd ce e in ea pana sa iau cealalta jumatate
- ma bucur ca a fost frumos la acvariu, si mie imi place sa merg ca ma relaxeaza pestii
- asa-i ca-i sta bine cu papion? imi venea sa-l mananc

any, ana multumesc  rodnar puss

diri multumesc. multa bafta sotului, sa iasa spermograma mult mai buna tura asta. si la anu sa dea DD sa aveti bani de FIV  goodluck

sonia multumesc puss. doamne cate cuvinte frumoase pt mine  rodnar

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.