homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-192

#3630 2011-05-17 09:48:50

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47

CAND AM CITIT CA VREI SA TE DESTAINUI , MUCO, M-AM GANDIT LA CINE STIE CE (scuze pt caps, dar mi-e lene sa mai sterg). Scuze, dar m-a bufnit rasul cand am citit mai departe rotfl. Tu esti culmea, cum adica sa te abtii de la orice. Ia si traieste viata , si nu te mai gandi atat la bebe ca din cauza asta nici macar nu poti sa te distrezi. Uite la mine, cate am putut sa fac intr-o luna, si care sunt daunatoare pt cazul in care as fi insarcinata. Si daca as afla maine ca sunt gravida, m-ar mustra un pic constiinta, dar asta e, nu pot sa traiesc fara sa fac nimic la gandul ca daca voi ramane. Pai si daca nu raman, nu trece timpul de-aiurea pe langa mine?

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#3631 2011-05-17 09:53:35

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

madut si sonish, la multi ani, dragelor! puss

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#3632 2011-05-17 09:56:24

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

aveti dreptate fetelor rodnar  dumbom , doar ca cateodata trebuie sa ajung EU la concluzia asta, nu sa-mi zica cineva chicot  si aseara am stat si am meditat ca nu procedez bine, in iulie fac 28 de ani si ca nu-mi mai permit sa nu ma distrez cand ni se iveste ocazia dance
acuma parca ma simt mult mai bine, parca mi s-a luat ceva de pe inima happydance

mada puss  ma bucur ca v-ati distrat si ati petrecut frumos
la multi ani  birthday

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#3633 2011-05-17 09:57:54

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Muco te-ai spovedit, aacum spor la pacatuit  popa

Mada  birthday frumos, ma bucur ca te-ai relaxat

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#3634 2011-05-17 09:59:39

mucoasa
Insomniac member

da angelus chicot

5 iunie 2012

Publicitate

loading...

#3635 2011-05-17 10:09:25

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

asa sa continui cu ce am citit din urma big_smile

duminica

ana si bebe puss felicitari pt fetita hjarta
far puss , poke si bebe  puss , sonia puss , elena puss , neruca si bebe puss
almi puss ma bucur ca e la locul lui feelingul , de acum asteptam rezultatele  goodluck
prigatel si bebe puss  ne bucuram ca nu ne-ai uitat

luni

any puss , angel si bebe puss , onutza puss , sonia puss , cmin si bebe puss , mi_ka puss , tatiana puss , smart si bebe puss , green puss,mika puss
almi puss ma bucur ca esti fericita
dirida puss aiurea cu oamenii insistenti cu intrebarile lor, la mine singura persoana care ne seaca la cap e soacra-mea ..de fiecare data cand vb la tel cu ea , ne intreaba "ceva noutati? " pe un ton foarte sugestiv ..m-am plictisit deja
cool super program v-ati facut, fitness, tenis, zumba
poke puss spor la practica, faci la o agentie de turism?
onutza puss ati fost superbi la nunta
dirida puss au revenit vecinii tai ..ce trist .. si  wow panama ..interesanta locatie .aiurea ca pica fix cand v-ati facut planuri
mika puss superba locatie, cred ca v-ati simtit super
love puss ma bucur ca esti ok, cum au zis si fetele trebuie sa faci analize mai amanuntite ..si eu acum ma pregatesc de analizele de trombofilie si sindrom antifosfolipidic ..si la fel sunt de acord cu tine, mai bine asteptam sa vedem ce nu e ok, decat sa mai suferim odata , goodluck sa gasesti cat mai repede problema si sa vina bebe repede
sonia puss vad ca esti tot tristuta, sunt sigura ca dupa concediu te vei simti mai bine puss puss
elena puss esti suspecta rau big_smile, umbre pe teste, stare de lesin goodluck sa vii cu vestea cea mare pana vineri puss
mika puss mi-am completat garderoba de vara, sotul a fost tare darnic si rabdator , ma mir ca a avut rabdare cu mine  lol , mi-am luat 4 rochite, 2 perechi de pantaloni, o camasa si un tricou , el nimic rotfl, dar vine ziua lui saptamana viitoare si va primi destule big_smile
georgy puss puss puss

azi

dirida puss imi place cum gandesti, sper sa nu te inseli big_smile

any puss , angel si bebe puss , poke si bebe puss , cmin si bebe puss , sonia puss , onutza puss ,
sonia puss  birthday sa fiti fericiti si sanatosi si sa vina minunea cat mai repede puss puss puss
angel puss am scris mai sus mikai ce mi-am luat, si  majoreta sa fie bine pana la 40 +
any puss imi place cum gandesti, asa am fost si eu in ultimii doi ani, acum ma bucur de fiecare clipa
mada puss felicitari pt masinuta, sa o stapaniti sanatosi , ma bucur ca ai avut un weekend frumos si  birthday sa fiti fericiti si sanatosi, si cu un bebe mic in brate cat mai repede puss

#3636 2011-05-17 10:12:51

pokemon
Diamond member

mayya, da la agentie de turism fac!
sa porti cu placere ce ti-ai cumparat!

#3637 2011-05-17 10:13:36

angel_sweety
Platinum member

Mayya multumesc , si pupic de duminica puss , pupicul de ieri puss si hai sa iti mai dau inca unul azi puss

tu nu ai fost asa la o shopinguiala mica, tu ai fost de ti-ai reinoit garderoba, chiar a fost darnic sotul tau  chicot

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#3638 2011-05-17 10:17:46

mucoasa
Insomniac member

maya sa porti cu placere hainutele  puss
pune poza daca ai timp

5 iunie 2012

#3639 2011-05-17 10:22:04

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Neata! puss

Nu stiu daca o sa am timp sa citesc din urma,ca am cam pierdut!Dar va rog sa imi spune-ti si mie daca sunt ceva noutati! kram

Eu ieri am fost la Cluj la clinica privata unde lucreaza doc mea,si mi-a facut eco: pe ovarul stang 2 foliculi mari,unul de 23 mm si celalat de 20!Mi-a facut 1 fiola Pregnyl de 5000 ui si astept rezultatele!

Acum sunt la munca si am de recuperat ziua de ieri ca am lipsit!
Sunt prin zona!

puss tuturor!

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#3640 2011-05-17 10:24:36

mayya06
Insomniac member

poke puss super, eu tot la o agentie de turism lucrez big_smile , multu

angel puss ce de pupici , molipsitori sper chicot

any puss  multu , acu is la munca, poate diseara

da bine sa nu va ganditi la nu stiu ce rochii, din astea de vara , de in, matasica , erau atatea modele , si imi placeau 4 si nu ma puteam hotara care ..si atunci a zis al meu hai ia-le pe toate hjarta  ,nu stiu ce l-a apucat dar tare bine a fost chicot , restul pantaloni si camasa, aveam nevoie big_smile

#3641 2011-05-17 10:25:20

mucoasa
Insomniac member

deea ai foliculi buni, tin pumnii in continuare sa dea roade pregnylul si sa faci un out kinder majoreta  goodluck

maya eu ador rochitele astea de vara hjarta  sunt sigura ca sunt foarte frumoase si iti vin super puss

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-05-17 10:27:32)

5 iunie 2012

#3642 2011-05-17 10:29:28

pokemon
Diamond member

mayya, stiu...imi place si mie mediul, mai ales ca a inceput sa fie vanzoleala hjarta imi place vanzoleala hjarta
si imi plac si rochitele de vara hjarta
dea, doamne ajuta ce foliculi  bucalati! puss goodluck
eu nu stiu daca e de la mancare sau de la bebic, dar imi e greata cesafac
m-am si indopat cu 3 felii cu paine si unt, dar asta manacam in mod normal dimineata si nu am mai patit sa imi fie greata. si la ultima lingurita de iaurt, am simtit ca mi se ridica stomacul in gat...

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-05-17 10:30:35)

#3643 2011-05-17 10:30:22

angel_sweety
Platinum member

Dea puss neata a vesti bune se pare  goodluck in continuare

Mayya rochite de vara , asa lejere o sa imi trebuiasca si mie , dar poate ma innoiesc cand vin acasa in Romania  chicot momentan nu mai am gand de cheltuiala ca vreau sa le fac documentele sotului si fetii ca au expirat, vreau sa imi iau masina si sa vin acasa macar 2 saptamani

Poke ualcom in da clab  rotfl

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-17 10:32:01)

#3644 2011-05-17 10:31:55

mucoasa
Insomniac member

poke cred ca isi face simtita prezenta pokachu chicot
pup puss  sa treaca greata

5 iunie 2012

#3645 2011-05-17 10:33:02

pokemon
Diamond member

muco, eu cred ca totusi e cam devreme sa fie pikachu lol dar nici nu am mai patit sa imi fie greata..mai ales ca dupa m-am dres cu un iaurt nustiu

#3646 2011-05-17 10:33:22

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Neata, eu stau 10 minute ca trebuie sa plac la scoala...Am avut o noapte cam nasoala , mi-a fost rau toata noaptea...am fost balonata si aveam o stare de voma....parca umblau balauri sprin stomac lol Ce prostii oi mai fi mancat!?

Diri, Any puss am zis ca nu se vede tare linia de uscare. Cu ochiul liber insa e evidenta, mai ales daca te utiti dintr-un anumit unghi la lumina naturala smile

Diri, minuni se intampla! Am un coleg care are si el 21 de ani. Mama lui s-a chinuit multi ani sa-i faca un fratior. La un moment dat a renuntat, avand probleme de infertilitite mari, fiind statistic imposibil da ramana gravida. Printr-o minune, el acum are un fratior de cateva luni smile a ramas gravida si nu stia.

Dea goodluck sa fie foliculii norocosi puss

Pup pt toate aspirantele si burticutele puss multumesc pentru incurajari dar nu e bebe luna asta sunt sigura puss

Am o mica intrebare, daca temperatura creste sau se mentine sus, nu au cum sa vina azi uratii?
Am vazut cam la toate graficele ca o zi-2-3 scade temperatura si apoi vin uratii...

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#3647 2011-05-17 10:35:19

pokemon
Diamond member

elena, succes la scoala!
poate ascunzi ceva acolo wink

#3648 2011-05-17 10:35:20

mayya06
Insomniac member

dea goodluck sa fie luna norocoasa

poke big_smile , ai sa te saturi chicot , isi face bebe simtita prezenta zic eu big_smile

angel puss goodluck sa le rezolvati pe toate sa poti veni in vacanta

any da is dragute, bineinteles ca toate le-am luat mulate pe sani si apoi largi, pt o eventuala burtica big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.