homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-23

#419 2011-05-04 14:23:40

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47

wave i'm back

cafelutza s-a transformat in pranz, am papat o salata  bestiala cu somon afumat, am furat reteta

puss puss puss puss la toata lumea

#420 2011-05-04 14:27:45

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

maya  drool

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#421 2011-05-04 14:36:54

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

puss si eu gagicile care au intrat peste mine

Vai Muco lol ce-am ras cand am citit asta cu temperatura de mort . Sa stii ca eu de ex axial nu am avut niciodata mai mult de 35.6 si asta cel mai mult. De obicei aveam in jur de 35 de unde si autosuspiciunea ca as fi frigida chicot

La noi in casa nu se mai gateste cu carne de pui . I-a bagat cineva in cap sotului ca e plina de hormoni in special aripioarele si cam de 1 luna si ceva bagam numai vita sau porc. Si alea ar avea dar cik intr-o cantitate mai mica.
Aaaa si nici peste oceanic nu mai bagam, decat d-asta autohton de balta sau de prin rauri. Cam multi pitici intr-o singura casa.... parca erau suficienti ai mei

Ultima oara a fost editat de smart lady (2011-05-04 14:38:18)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#422 2011-05-04 14:42:49

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Smartule te intreb si eu asa, cand te duci la piata asa-i ca alegi mereu fructele si legumele cele mai mari si cele mai frumoase ? ca doar nu o sa le iei pe cele cu viermi, asa ca nu imi vorbi de hormonii gainii si mercurul din pestele oceanic  wink

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#423 2011-05-04 14:48:38

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

rotfl  Elena mi-a placut bancul
Muco, eu cred ca termometrul e mort big_smile Schimba-i bateria sau canta-i de adio.
Eu am reusit sa ma arunc putin in fotoliu dupa ce am calcat un munte de rufe, ca daca tot ploua afara, m-am gandit ca e o zi mult prea frumoasa pt calcat...rufe, sotul fiind la munca  chicot
Smart si eu am auzit treaba cu puii, dar noi ne ferim de aripioare, ca cik acolo ar fii injectat chimicul, oricum ni se ofera ce-i mai prost...

Ultima oara a fost editat de Alirox (2011-05-04 14:52:11)

Publicitate

loading...

#424 2011-05-04 14:52:37

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Angel crezi sau nu eu la piata de regula evit sa cumpar ce nu e de la noi : legumele ce pot fi congelate le congelez, ce nu trecem peste iarna fara ele. La piata aleg merele cele mi mici, mereu din acelasi loc, de la o tanti ce stim sigur ca aduce numai romanesti. Si unele sa stii ca au si pete negre pe ele. In general nu ma infig in ce e mare si frumos, ba din contra le evit.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#425 2011-05-04 14:52:38

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
m-am intors de la scoala. m-ati intrebat de ce nu ma bagat in examen: pt ca am primit seara mail-ul ala in care eram anuntati ca vom da scris. si la inceputul semestrului, ne-a zis ca ori dam dosar, ori dam scris. asa ca eu am citit ce am apucat si am plecat la scoala fara sa mai iau dosarul la mine. si pt asta nu m-a bagat in exam, desi i-am spus ca ori merg acasa sa il iau si in juma de ora dupa exam sunt inapoi, ori sun sa mi-l aduca cineva pana sa ies din sala. nu a vrut sub nici o forma! o colega il daduse la printat, pt ca nu avea imp[timanta si i-a spus ca se duce 2 min jos, la xerox sa il ridice. nici pe ea nu a bagat-o in exam cesafac
asta e! s-a suparat p[e niste colegi de la alta grupa si a intors foaia! e adevarat ca puteam sa iau si eu dosarul la mine ca nu imi cadeau mainile, dar efectiv am inteles ca se da scris si tinand cont de faptul ca stiam ce se vb la inceput de semestru am omis sa il iau.
smart, arata frumos graficul meu, dar asa au aratat in fiecare luna lol eu oricum m-am cam hotarat sa mai iau temp vreo 2 luni pana la nunta. daca nu se intampla nimic pana atunci, o sa merg sa fac si eco vreo 2 luni si apoi o sa vad daca investighez mai departe...dar as vrea sa  las sa se prinda cand o vrea el, fara sa ma caut prea mult....stresul meu mare era ca nu ovulez, dar vad ca pana acum nu m-a sarit timp de 4 luni. deci nu-i rau smile
angwl, am facut si eu macaroane cu branza si stafide rotfl
muco, eu cred ca s-a imbolnavit termometrul tau lol cred ca ai fi gheata daca chiar ai avea temp asa...
smartuc, sa stii ca si noi am cam renuntat la puiul cumparat. acum nu prea mai avem la tara ca abia au 2 saptamani, dar pana una alta am tot papat miel, ied si porc smile de tara.noi am renuntat si la mezeluri si incet-incet vom papa legume din productie proprie sau cumparate dar de la cei mai sarmani tarani din piata....
ana, foarte buna atitudine adopti!
dea, in carrefour testele sunt langa prezervative si plasturi, asa cum ti-au zis si fetele...
pupici pt toate puss

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#426 2011-05-04 14:57:10

angel_sweety
Platinum member

Smartule e bine asa, sincer eu am vazut multe doamne care vai de mine ce speriate sunt de hormonii gaainii dar in piata le vad ca se cearta cu taranii daca are vreo pata leguma si nu e vorba doar de italience (pe care eu le consider la un nivel scazut de inteligenta)

Poke ti-am facut pofta ?  rotfl

poke apropo de productie propie, sa sti ca si eu tot din gradina propie manac, dar ca sa plantez cumpar seminte, apoi sa sti ca inclusiv semintele alea sunt modificate genetic , asa ca nu ne putem feri la nesfarsit

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-04 14:59:05)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#427 2011-05-04 14:59:57

pokemon
Diamond member

angel, nu mi-ai facut pofta tongue ca le aveam in plan de azi dimineata lol
vai, noua ne-au plecat mesterii acasa ca ploua si acum a iesit un soare de numa'....si luni am patit la fel! deloc n-au rabdare si ei! ieri au muncit prin ploaie, acum cand e soare, au plecat sad

#428 2011-05-04 15:01:47

angel_sweety
Platinum member

Poke ii platiti la zi sau la lucrare? ca de e la zi au tot interesul sa traga de timp

#429 2011-05-04 15:04:37

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

hELLO!!

angel , prezent! big_smile  puss

mika, o zi usoara sa ai puss

muca, puss  daca ma mai bati te musc kapitulation  big_smile ...'' temperatura de mort'' rotfl2  rotfl2
far, multumesc puss  ma simt bine astazi wink  goodluck la analize si spermograma
Onu, multi ani inainte! puss
dea, noi te asteptam cu o veste buna big_smile  puss
Alirox, nu trebuie sa fii dezamagita, trebuie sa fii optimista puss ..Sper ca stii de gluma, eu sunt optimista de vreo 7 ani lol  iar tu dupa  numai 11 zile?? rotfl2  rotfl2 scuza_ma...de multe ori mi-a picat si mie optimismul neutral  te inteleg puss
  poke, o zi usoara puss
Ana, ma bucur ca esti vesela dupa zi de ieri cand ai fost suparata puss
elena, bafta la dr luni puss
sonia, o zi usoara puss
mada, bafta la analize  puss 
mayya, sa-ti fie de bine ce-ai papat puss

va pup pe toate puss  puss  puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#430 2011-05-04 15:06:03

pokemon
Diamond member

angel, noi am stabilit cu seful de echipa un pret. care e mai mult decat ok, comparativ cu preturile pe care le au alti prieteni la echipele lor-suntem vreo 5-6 care am inceput casele in perioada asta- si el ii plateste zilnic pe lucratori. si nu ii convine sa le dea bani, ca trag ei de timp si el alti bani nu mai vede in plus....
d-asta au si plecat acasa azi, ca sa nu pierda ziua. nu ii condamn, ca pana acum 2 ore plua afara, acum a iesit soarele...
bunea rotfl puss

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-05-04 15:06:57)

#431 2011-05-04 15:06:40

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Poke  kram

Giorgi  kram  si eu ma bucur ca esti mai bine azi, sa fi tot asa mereu, sa nu mai ai probleme. puss

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-05-04 15:08:13)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#432 2011-05-04 15:07:10

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

scuzati lipsa, m-a luat sotul pe fuga si ne-am dus pana la falticeni, n-am apucat sa va mai scriu. mi-am luat pantofi pt nunta, sunt incantata  happy

angel asa e, eu o sa ma simt ca acasa abia cand ne vom muta si voi sti ca nu mai platesc chirie. si unde stau acum ma simt bine, mi-e familiar apartamentul pt ca am copilarit in scara vecina smile

poke ai dreptate, usor usor o sa ne facem si casuta. imi pare rau pt examenul de ieri, dar se rezolva toate

sonia bafta sa mergi la dermato sa scapi de tot de bubite. o zi usoara si fara ploaie!

mika
spor la treaba! puss

mada sa ai spor. vremea asta e numai buna de stat in casa si facut copii. serviciul nu are loc, dar din pacate si eu tre sa plec in curand la munca.  goodluck luni la analize
- snitele am facut si eu alaltaseara, le-am servit cu mujdei de usturoi cu smantana si cascaval ras deasupra, au fost delicioase

smart si bebe pusspuss, o zi frumoasa si voua!

mayya puss, o sa-mi notez unde sunt testele, sa-mi iau si eu. nu inteleg de ce le ascund asa bine... bafta maine la analize!
- vreau si eu reteta la salata big_smile

dea o zi frumoasa si sa nu vina uratii!

elena, multumesc, multe luni inainte si voua! ma bucur ca te-ai programat asa repede la gineco, succes!

ana, ma bucur ca ai rezolvat cu tema 2, bravo!

any ce temperatura ai azi smile, de la termometru cred ca se trage

georgi puss cum te simti astazi, mai ai dureri?

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-04 15:14:26)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#433 2011-05-04 15:09:38

pokemon
Diamond member

bine ca a adus onu aminte lol si eu am azi in plan o salata si fur ideea de la mayya cu somonul hjarta
si ca tot vb de peste, am avut la cununie tartine cu ansoa hjarta hjarta hjarta as fi mancat numai din alea rotfl
da, mie-mi place pestele-ala fara oase, ca de are oase nici cu kuru' nu ma uit la el lol si fructele de mare in unt si cu lamaie si patrunjel hjarta

#434 2011-05-04 15:10:03

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Buna, georgy puss multumesc.
Onu, ai dreptate cu statul in casa, dar nu se poate. eu o sa fac snitele cu o salata ceva.

#435 2011-05-04 15:10:05

danutza2783
Full member
De la: Suceava
Inregistrat: 2010-04-19

hopsieu

#436 2011-05-04 15:10:28

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Da, Onutza, dar de pe internet  big_smile  puss , oricum am muncit putin, am mai scos, am mai scris si din capsorul meu, dar m-am scapat, sper sa nu fie nesimtita sa ma intrebe daca nu-i mai fac altul ca mi-e ca sunt  dumbom  si mi rusine si nu zic nu, asa sunt eu mai fraiera. kram Ma bucur ca esti multumita de pantofi. smile

Danuta  puss

Numai de mancare vorbiti azi  punish

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-05-04 15:12:26)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#437 2011-05-04 15:11:12

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

Georgi  rotfl2  sunt optimista ce-o fi o fi!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.