homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-7

#115 2011-05-03 14:51:21

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47

cmin, multumesc puss  am incercat si eu, nu are nici un efect.

Ma gandeam aseara , faptul ca mi s-a strans iar lichidul acela pe trompe o avea vreo legatura cu durerile pe care le am?Aseara m-a durut rau de tot ..si durerea persista mai mult pe partea stanga....am luat in decursul zilei: 3 pliculete cu aulin , 4 pastilute algocalmin, 3 supozitoare diclofenac , 1 pastiluta   diclofenac si 4 pastilute no-spa..si am adormit cu lacrimi pe obraz

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-05-03 14:59:35)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#116 2011-05-03 14:57:57

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna Maya puss succes la eco !

Ce cumnate aveti yikes
A mea e problematica de felul ei...dar personal nu am avut conflicte cu ea. inca big_smile
in afara de cazul in care i-am adus cadou de ziua ei si m-a alungat din camera, tipa ca nu are nevoie de cadouri de la nimeni ca era nervoasa pe nu stiu cine... pe moment eram suparata si am plans...dar dupa..am inteles-o, dupa cum am zis e bolnavioara... sad

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#117 2011-05-03 14:58:45

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

geo cioco noaptea never ever.. papă cioco p?nă ?n ora 14:00 puss vai Doamne ce oameni... sigur trăiesc pe planeta asta? wow

angel n-am păpat multe retas dec?t să-mi fac pofta chicot

mayya puss mulțumesc kram păi ce mai aștepți? pune-te pe slăbit big_smile

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#118 2011-05-03 15:01:49

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

angel puss da mi-a placut de ea, e mai tanara si pare implicata ..o sa vedem mai incolo ce si cum...

georgy puss off nu stiu sa iti zic daca are legatura, dar ai luat prea multe medicamente ..si aulin sa nu mai iei , cica e interzis in multe tari, sa incerci cu nimesil, sau nurofen forte ..la mine cu nurofen trece.. sper sa te simti mai bine kram
sa stai linistita in pat, poate cu ceva caldut la burta..stiu ca nu e prea indicat dar ajuta de multe ori

almi puss eu nu stiu cum sa fac, ca de mancat mananc cam putin, cateodata ma trezesc seara ca am mancat numai un covrig..trebuie sa fac miscare ..dar cu programul meu mai greu

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-05-03 15:03:30)

#119 2011-05-03 15:02:35

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Geo, imi pare rau ca ai dureri sad Si pe mine de cateva luni ma dor cam in fiecare zi ovarele.. nu atat de puternice incat sa plang ... dar puternice neutral si in momentul asta ma doare ovarul stang...parca ma inteapa cineva cu un obiect ascutit
tot credeam ca e de la ovulatie...dar am inceput sa ma indoiesc de cand fac graficul

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-05-03 15:04:03)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Publicitate

loading...

#120 2011-05-03 15:05:16

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Almi am tot vrut sa iti spun dumbom  ... imi plac blogurile tale ... si e frumos ca ai rabdare sa faci ce iti place ...ma refer la unghii , machiaj si mai nou mancarica ...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#121 2011-05-03 15:17:42

bunea georgeta
Platinum member
Site

mayya, nurofenul nu are nici un efect la mine...aulin am luat ca nu mai suportam, il evit pe cat posibil stiu ca nu este bun...am luat multe ieri dar nu am mai suportat.

elena, este tare nasol cand sunt dureri mari si ele persista.

#122 2011-05-03 15:20:31

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

smart si bebe puss

poke puss, mada puss multumesc de informatie. azi n-am apucat sa-mi notez cum se numeste pastila asta pt raceala ca m-a luat sotul pe nepregatite in oras, dar maine imi achizitionez

tatiana puss, spor si tie la facut bebei tongue

alirox puss, succes sa reusesti din prima cu sarcina. daca nu, cum ti-a zis si angel, esti abia la inceput, tre sa ai putina rabdare wink

elena puss bine-ai revenit acasa. spor la invatat si bafta multa la examen!

ana si bebe puss. au dreptate fetele, spune-i cumnatei sa-ti aduca materiale ca-i faci eseul. altfel de unde sa stii tu? si daca e suparacioasa ce? tu fii sincera si spune-i, succes! apropo, despre ce e eseul?

georgi puss, cum te simti astazi?
- esti de coma, ce i-ai facut cumnatei tale rotfl. da nici ea nu-i cu toate doagele acasa, cate faze face, sa razi de ea si sa-ti plangi de mila
- sper sa nu fie nimic grav cu durerea ta de burta/ partea stanga, sa dea DD sa nu fie nimic din ce te gandesti tu

sonia puss, sa ai o zi buna!

far puss, imi pare rau de uratii, capul sus si da-i inainte, sa fie cu succes luna viitoare!
- vad ca si tu ai un specimen de cumnata. e cu capu, ce se baga ea intre frati? asa le urasc eu pe astea de se cred desteptele lumii si se baga intre frati, intre soti. ce treaba au nu inteleg, lasa omu' sa-si rezolve singur problemele. na ca mi s-a urcat la cap sangele cand am citit de cumnatele voastre...

eu am un cumnat tanar, e in clasa a 12-a, il stiu de cand avea 6 ani si e painea lui Dumnezeu. multumesc cerului ca familia sotului e normala, mai e cate unu mai altfel, dar orice padure are si uscaturi

almi puss, somn dulce azi sa recuperezi noaptea pierduta! sigur e stricat cantarul care arata 73, la cat mai putine kg!

angel puss, n-am citit bine de cumnate ca am dat de soacra-ta. dupa ce nasti sa vezi ce se va lauda ca ei i se datoreaza totul...
- e in regula oja la inceput de sarcina? eu stiam ca vopsea si oja in primele luni nu e indicat

mayya puss, ma bucur ca s-a rezolvat cat de cat la doctorul de familie si ai dat si peste o doctora mai capabila si cu care poti discuta. bafta la eco vineri, sa fie totul bine si joi daca faci analizele! goodluck

fac si eu ca mika ieri, pe mine nu ma baga nimeni in seama? spranceana
ma duc sa fac prajitura

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-03 15:23:17)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#123 2011-05-03 15:22:58

cmin
Addicted member

onuta uite  puss  de la mine ...
eu de oja nu stiam nimic .. de vopsea intradevar stiam dar de oja  nustiu  nustiu

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#124 2011-05-03 15:24:10

mayya06
Insomniac member

georgy totusi poate nu ar fi bine sa stai asa cu durerile astea, luna trecuta a fost la fel de dureros ? poate totusi o legatura este..stiu ca ati decis sa luati o pauza cu medicii dar poate ar fi bine sa mergi macar tu sa vezi care e problema..ca nu e bine deloc sa iei atatea calmante

#125 2011-05-03 15:24:45

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Am revenit si eu, dar am o gramada de treaba  cesafac

Almi, da, luna asta am ovulat mai devreme, in ziua 10. puss
Mayya, ma bucur ca ai rezolvat o parte din probleme puss
Georgy, iei prea multe calmante wow nu e normal.
Te rog eu, du-te la un doctor. Trebuie sa existe o solutie pt durerile tale  supa  puss

Va pup pe toate care ati mai intrat puss

#126 2011-05-03 15:26:35

mayya06
Insomniac member

onutza puss te-am pupacit si pagina trecuta , dar mai dau o tura puss puss

mada puss

#127 2011-05-03 15:28:51

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

cmin, intrebam de curiozitate, ca am auzit la cineva. si eu chiar nu cunosc

mayya am vazut, tu esti exclusa big_smile, m-ai pupat sa-mi treaca raceala repede

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#128 2011-05-03 15:30:44

cmin
Addicted member

onu am googalit si am gasit o chestie cum ca nu numai in sarcina nu ar fi ok dar si in per de alaptare si in preconceptie  wow  ... am intrebat si mamicile poate stiu ele mai multe ...

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#129 2011-05-03 15:31:48

bunea georgeta
Platinum member
Site

mada, stiu ca am luat prea multe calmante... neutral

mayya, asta este cred ca a treia luna de cand am dureri....lunile trecute am luat : algocalmi , no-spa si saridon.....Ma intreba si C aseara , daca au legatura durerile cu trompele mele cesafac

Onu si eu imi doresc sa nu fie nimic din ce gandesc eu puss

#130 2011-05-03 15:35:46

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Am revenit putin, mi-ati scris cate ceva, dar nu mai retin deja cine, va pup, va multumesc, asta e, ma chinui si fac ceva si alta data nu ma mai bag, o sa refuz din prima, 2 motive le-am facut la tema 1 mai am unul.  puss

Giorgi imi pare rau  puss  supa

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#131 2011-05-03 15:36:34

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

am disparut ca am papat

Georgi nu imi place deloc ce ai scris tu acolo , sincer eu zic ca ar fi cazul sa mergi la un control macar , pe cuvant de eram acolo te duceam cu forta , daca degenereaza in ceva mai rau, nu te mai juca asa cu viata ta, fi barbata ce naiba, un control nu te omoara
scuze daca am fost dura dar meriti catevaa palme sa te trezesti la realitate, si eu oricum ti le dau cu dragoste

Onutza pai nu are cu ce sa se laaude, ca nu e vorba doar de mine, nici sotul nu vrea sa o vada, doar ca ei ii place sa spere ca noi o primim aici  rotfl cand am avut cu adevarat nevoie si era fata mica mi-a spuc ca cine stie sa se f... sa faca copii sa ii si cresca ca ea nu are chef de copilul meu , deci iti dai seama ca nici in poza nu o sa il arat pe bebe
cat despre oja e prima oaraa cand aud asa ceva, stiam si eu de vopsea de par dar de oja?  nustiu
sa ai spor la bucatarit si sa iti iasa prajitura delicioasa

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#132 2011-05-03 15:41:00

bunea georgeta
Platinum member
Site

Ana, vad ca tot il  faci puss

angel , nu am de ce sa ma supar puss da, trebuie sa ajung la dr..sa-ti fie de bine

#133 2011-05-03 15:43:03

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

cmin puss mulțumesc de aprecieri.. pe blogul cu m?ncare nu știu c?nd apuc să mai pun lol a venit mama și și-a luat ?n primire ?camera? (=bucătăria) e clar că nu mai am acces la gătit rotfl

mayya eu am minim 2 mese principale pe zi pe care mă străduiesc să le iau ?nainte de ora 16:00 maxim 17:00 (de obicei ultima masă sănătoasă o iau la 16:00) și ?ntre mese mai ronțăi c?te ceva.. după ora 16:00-17:00 nu mai măn?nc nimic, mă rezum la consumat lichide (?n special apă plată).. cam asta e metoda mea.. a dat rezultate și astă-vară și văd că dă rezultate bune și acum big_smile

onu puss să dea Domnul să dau jos măcar p?nă la 65 kg chicot

mădă puss

angel stfdb big_smile

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.