homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help

#1 2011-05-03 16:48:15

dianaalex10
Membru
Inregistrat: 2011-05-03

help

buna ziua... am si eu nevoie de un sfat urgent... de vreo 2 luni am o secretie albicioasa abundenta dar nu miroase deloc urat...am incercat sa ma duc la ginecolog dar a fost in concediu si acum m-ar programat peste cateva sapt pt ca are gravide, doctora de familie mi-a zis ca este o secretie cauzata de hormoni acestia fiind in exces, de curand i-au aparut si prietenului meu pe capul penisului 3 bubite ca niste basici... s-a mai intamplat cuiva?ma puteti ajuta cu un sfat pana ajung la doctor? sunt si in perioada dinaintea bacului si nu pot sa lipsesc de la sc sa ma duc in alt oras..va rog mult

#2 2011-05-03 17:34:19

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: help

Poate e vreo candida asimptomatica nustiu Poate ar trebui sa folositi prezervativ pana faci analizele si vezi ce ai tongue Iar apoi, bineinteles, tratament amandoi.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-05-03 17:44:11

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Re: help

Ca sa numai deschid al topic o sapun si eu aici o intrebare : Pe 23 aprilie , sambata adica acum destul de mult timp mi-a venit menstruatia . Normal m-a tinut cam 7 zile si de atunci pana acum, mai exact a 11 a zi, imi tot curge un sange de culoare inchisa , spre negru nustiu Nu este mare cantitativ ...  Ideea e ca asa mi se intampla totimpu, dar acum parca a exagerat. Si as fi vrut si opinia voastra ... Nu stiu daca este ceva rau cesafac

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.