|
Nu esti logat.
Sa fie sarcina??#1 2011-05-03 22:40:41
sa fie sarcina??buna ....as avea si eu o intrebare.....acum 2 luni am trecut printr-un moment f neplacut......dupa 3 ani jum de asteptari pt un bebe,am avut un avort spontan....insa..nici acum nu mi-a venit menstra...de ap o sap am stari de greata ,de ameteala si de 2 zile am valuri de caldura....la prima sarcina am avut aceleasi simptome numai ca am avut si sani durerosi in schimb acum nu .....mi-am facut un test acum 2 zile si e negativ...nu stiu ce sa zic....sa mai astept si sa fac altul?sau s-ar putea sa fie vreo boala? Offline #2 2011-05-04 12:24:20
Re: sa fie sarcina??
Offline #3 2011-05-04 22:22:47
Re: sa fie sarcina??Un test e relevant la 3 saptamani de la ultimul contact. Calculeaza si fa-l atunci. Bafta "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #4 2011-05-05 09:10:02
Re: sa fie sarcina??jessy10 Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2011-05-05 12:53:46
Re: sa fie sarcina??Am ovare polichistice si nu am menstruatia regulata....porblema e ca nu sunt in tara si medicii astia de aici sunt dusi cu pluta ...la ei totul e ok...inainte de avort am avut un eco si mi s-a spus ca totul e ok.....asta a fost vienri dimineata ,iar sambata seara s-a prosdus avortul....dupa ce s-a produs am fost la spital si nici macar nu m-au controlat...au zis ca pana la 8 sapt iese tot afara .am cerut medicului de familie un eco sa vedem dak a mai ramas ceva inauntru desi nu am mai sangerat dupa 7 zile de la avort;si in ziua de azi astept sa ma trimita la eco ala....au zis ca e normal e sa sangerezi intre2-4 sapt...dar din moment ce mi s-a oprit sangerarea pot sa incep viata sexuala si sa incerc pt un alt baby.....aici nu ai cu cine.....totul e ok...de aceea am apelat la servicile dvs pt ca am citit pe o gramada de site-uri tot felul de cazuri ...sa fereasca Dzeu pe toata lumea Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|