|
Nu esti logat.
Durere in zona pelviana#1 2011-05-04 01:52:09
durere in zona pelvianabuna ziua. numele meu este andreea si am 27 de ani.sunt casatorita si am viata sexuala normala, nu am copii dar imi doresc foarte mult. problema mea a inceput acum un an de zile aproape, am fost plecata 3 luni de zile si in aceasta perioada am stat intr-un mediu mult prea rece pentru mine. Ultima oara a fost editat de gya83 (2011-05-04 02:00:04) Offline #2 2011-05-04 13:14:47
Re: durere in zona pelvianaPt inceput trebuie sa faci un set de analize complete,la secretie,analiza secretie vaginala,analiza pt culturi din col,si cele pt ureaplasma,mycoplasa si clamydia,care sunt separate..aceste analize descopera daca ai vreo infectie la nivelul colului,care ar putea produce boala inflamatorie pelvina(anexita),Papanicolau(pt depistarea cancerului de col si a infectiei cu Hpv,rana pe col....)sumar de urina si o urocultura.toate acestea ar fi.ca sa elimini varianta pe sfera genitala si ti-as mai recomanda o ecografie abdominala,pt toate organele interne.. Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-05-04 13:17:49) Offline #3 2011-05-04 13:59:06
Re: durere in zona pelvianamultumesc pentru raspuns Offline #4 2011-05-04 14:42:21
Re: durere in zona pelvianasi eu ti-as recomanda o ecografie abdominala, pentru toate organele interne ... si chiar o colonscopie (in prealabil un control la un gastroenterolog)...sanatate Offline #5 2011-05-06 19:11:16
Re: durere in zona pelvianamultumesc pentru raspuns Offline Publicitateloading...
#7 2011-05-07 19:38:43
Re: durere in zona pelvianaAceeasi problema o aveam si eu. Nu puteam sta in picoare de durere, ma lua cu transpiratii si daca ma fortam sa ma mentin apareau starile de greata. Nu mai stiam ce sa fac , nu puteam sa ies in oras la magazine ca ma apuca.Am observat si eu ca dupa ce aveam scaun se ameliora durerea. Tot ce stiam era ca aveam o anexita. Am luat 5 zile celebrex dupa care n-am mai avut probleme o buna perioada de timp. Dar reapar Asa ca o data la cateva luni 5 pastile de celebrex, in cazul meu, sunt binevenite. Offline #8 2011-05-10 09:52:12
Re: durere in zona pelviana
medicul de familie ar trebui sa te poate trimite pentru investigatii suplimentare...daca nu poate/nu vrea, eu cred ca e bine sa mergi la un internist, eventualitatea ca sa nu fie o problema de sfera genitala e maricica...eu una as investiga neaparat posibilitatea ca durerile sa fie din pricina coloanei vertebrale(cum cred ca se intimpla in cazul lui Britney de ii trece cu celebrex)...asa ca o radiografie macar de coloana(daca nu un CT sau un RMN) e musai necesara Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2011-10-20 12:48:09
Re: durere in zona pelvianaFetelor si eu am o problema legata de dureri De o saptamana am fost pelcata la tara si am stat si eu intr-un mediu mai rece ..mereu frig la picioare la spate si tot asa ..Am inceput sa simt usor usor disconfort la urinare ca mai apoi am urinat mai ciudat in sensul ca aveam impresia ca imi curg si firicele de sange dar astea nu au durat decta o zi faza cu firicelele de sange Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|