|
Nu esti logat.
Se poate sa fiu insarcinata?#1 2011-05-04 13:46:24
se poate sa fiu insarcinata?buna. de obicei faceam dragoste neprotejata cu prientenul meu. de vreo luna miau aparut dureri la ovare si de mai mult de o luna nu ma simt prea bine (asta mai bine din cauza lipsei de vitamine si tensiunii mici) durerile erau la ovarul drept, erau niste chisturi acolo, dar miau zis ca sunt din cauza menstruatiei; durerile sau ameriorat si au disparut dar la sf saapt au reaparut in partea stanga(e din cauza menstruatiei?deoarece au durat putin si acum sunt la ciclu). am fost in mai multe locuri la fel si fel de medici, am facut 4 ecografii az zis ca totul e in regula, nu se vede nimic ce ar trebui sa ma nelinisteasca (dar nam zis nicaieri ca miam inceput viata sexuala). in general sunt foarte stresata, oricat as dori sa ma linistesc nu reusesc (e adevarat faptul ca daca sunt stresata nu ranam insarcinata?) menstruatia imi este normala, regulata (doar acum mia venit dupa aproape 7ani de ciclu fara niciun semn). am motive de ingrijorare? Offline #2 2011-05-05 09:06:39
Re: se poate sa fiu insarcinata?Stresul nu este metoda contraceptiva deci nu e adevarat ca nu ramii gravida daca esti stresata.....durerile prin zona ovarelor pot avea mai multe cauze, medicul care te consulta e in masura sa iti spuna de la ce sunt. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-05-05 12:17:04
Re: se poate sa fiu insarcinata?medicul mia zis ca totul e in ordine, probabil mau durut din cauza faptului ca sau pregatit de ovulatie sau ceva asemanator. Ultima oara a fost editat de terrakan (2011-05-05 12:27:14) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|