|
Nu esti logat.
Sangerare vaginala neidentificata#1 2011-05-04 16:05:22
Sangerare vaginala neidentificataIn urma unor simptome tipice de candidoza (scurgere albicioasa cu aspect branzos, mancarimi si usturimi) am mers la medicul ginecolog. Inainte de examenul clinic am mers la toaleta si am observat un nou simptom, sangerare. Medicul mi-a prescris tratament pentru candidoza, ovule si crema Pimafucin si Omicral si mi-a dat si antibiotice , Ciprinol, pentru ca la control m-a durut la examninarea ovarelor. Nu a putut totusi identifica motivul sangerarii, a zis doar ca e undeva de pe peretele superior al vaginului. Offline #2 2011-05-04 18:59:00
Re: Sangerare vaginala neidentificataPai daca medicul nu si-a dat seama..noi nici atat..sangerarile vaginale pot avea multe cauze..de ex .rana pe col,anexita,infectie cu clamydia,avort spontan,cancer cervical,sarcina extrauterina,endometrioza,fibromul uterin,dereglari hormonale,consumul de anticonceptionale,infectii vaginale..ar trebui sa-ti faci niste analize ale secretiei complete,culturi din col, si un Papanicolau,eventual o ecografie transvaginala..poate sa fie o anexita.. Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-05-04 19:08:34) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|