homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-14-141

#2661 2011-07-11 12:10:17

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-14

buna mamici si burtici pusspuss

kata puss multumesc pt sfaturi, cu siguranta le voi urma. cum am spus, chiar daca acum ma cam tem de o nastere naturala, sper sa pot naste asa, pana la 9 luni o sa fac tot ce pot sa fiu pregatita pt asta. si legat de intalnit, poate ne vedem si in iasi, medicul ginecolog de acolo e si vin cam o data pe luna

poke si bebe pusspuss ma bucur ca ati petrecut frumos la gratar si la piscina

nera si bebe pusspuss eu stiam ca ti se pun carceii daca stai mult in picioare

razu pusspuss

ana si bebe pusspuss serviciu usor!

angel si bebe pusspuss cum sunteti azi?

cmin si bebe pusspuss spor la treaba!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2662 2011-07-11 12:11:20

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Onutza23 a scris:

buna mamici si burtici pusspuss

kata puss multumesc pt sfaturi, cu siguranta le voi urma. cum am spus, chiar daca acum ma cam tem de o nastere naturala, sper sa pot naste asa, pana la 9 luni o sa fac tot ce pot sa fiu pregatita pt asta. si legat de intalnit, poate ne vedem si in iasi, medicul ginecolog de acolo e si vin cam o data pe luna

a!

aaa, da? ce dr ai? poi hai, daca te plictisest vreodat'... io-s mai mereu afara, mai putin cand il adorm/doarme

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2663 2011-07-11 12:12:22

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

nera  puss
din cate am inteles carceii se fac de la lipsa de magneziu ... si eu am din cand in cand ...

app de problemele voastre cu marimea burtii  ...  ma intanlesc ieri cu o tipa cu care am vb ocazional, adica de vreo 3 ori pana acum ... ea era cu fii-sa in brate, avea cred ca vreo2 luni  ... "buna, buna ... cum te simti etc .. cate luni ai? ... pai 6 ... mmmmm dai ai burta cam mica pt 6 luni   skitarg   box  box  box  ...
bai frate de unde atata nesimtire nu stiu ... eu nu am zis nimanui ca are copilul mic sau mai stiu eu cum ... ce ii freaca pe toti grija de mine ...  bang  bang   

una peste alta eu de vreo 2 zile am contractii dese  cesafac  ... simt si niste junghiuri dar nu-mi dau seama daca sunt de la marirea uterului sau de la contractii  cesafac

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2664 2011-07-11 12:18:59

Onutza23
Insomniac member

kata merg la nechifor mihaela, de vreo 4 ani, are cabinet in policlinica de recuperare din nicolina
te anunt cu intalnirea wink

cmin nu mai pune la suflet ce spun altii. tu vezi-ti de burtica ta ca e perfecta wink

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2665 2011-07-11 12:26:41

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Onutza puss azi suntem bine

la tine cum mai sunt greturile? te-au mai lasat?

Neruc puss si eu stiam ca e lipsa de magneziu (la carcele me refer )

Cmin te-as bate , acum ceva timp imi ziceai mie sa nu pun la suflet si tu ce faci , lumea asta e atat de rea cateodata , insa de cele mai multe ori eu consider ca la multi vorbeste prostia din ei

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Publicitate

loading...

#2666 2011-07-11 12:33:14

cmin
Addicted member

angel nu pun sa suflet  forgetit  ...  dar ma uimesc unii oameni ... forgetit

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2667 2011-07-11 12:35:15

Onutza23
Insomniac member

angel stau bine cu greturile, nu mai sunt asa nasoale ca saptamana trecuta, ma lasa repede si s-au diminuat ca intensitate. in schimb azi mi-e foame una-doua spranceana

#2668 2011-07-11 12:38:46

cmin
Addicted member

onu si asta e de-abia inceputul cu mancarea lol  ...

nera, vroiam sa te intreb .. ai stat pe tocuri la nunta?  big_smile

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-07-11 12:44:45)

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2669 2011-07-11 12:44:27

angel_sweety
Platinum member

Onutza baga mare, si asa ziceai ca nu poti manca, uite ca ti-a venit foamea chicot

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#2670 2011-07-11 12:48:11

Onutza23
Insomniac member

da, am o treaba de acum rotfl

#2671 2011-07-11 13:57:51

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

si eu stiam ca e de la lipsa de magneziu asta cu carceii.... o sa il intreb pe dr daca pot lua supliment...

angel puss sa vad ce zice nenea dr....

cmin puss am stat pe tocuri la nunta o ora rotfl2 dupa care am trecut la slapi lol simteam ca mi se rup picioarele... dar am avut rochie lunga si nu s-a vazut chicot
tu nu mai pune la suflet tot ce zice lumea de burtica ta... ca si eu ar trebui sa ma supar cand zic mirati: oooo dar asa burta mare ai la 6 luni va cand ii aud si mie imi vine sa le dau cate un sut....

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2672 2011-07-11 14:03:15

Onutza23
Insomniac member

abia astept sa vad si eu maine cum stau cu analizele spranceana

#2673 2011-07-11 14:05:58

nerama
Insomniac member

onu puss goodluck sa iasa toate bune kram

#2674 2011-07-11 14:09:06

angel_sweety
Platinum member

Onutza or sa iasa bune , mie mi-e teama mereu mai degraba la urocultura decat la analizele normale

Neruc faci si eco joi ? ce potriveala , si eu tot joi merg la doctor , dar nu la eco ci doar control de rutina
iar miercuri la donat sange si urina iar

#2675 2011-07-11 14:09:49

cmin
Addicted member

neru eu merg sambata la nunta si ma gandesc daca sa ma risc pe tocuri sau nu ..am si rochia fff lunga si mi-e ca matur cu ea pe jos

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2676 2011-07-11 14:15:33

Onutza23
Insomniac member

nera multumesc puss
goodluck joi le eco

angel si mie mi-e teama la urocultura. acum vad maine, ca daca nu iese infectie vine maine si rezultatul la asta, daca nu vine ramane pe joi sa-mi dea si antibiograma. deci maine voi sti daca e ceva sau nu...
goodluck pe miercuri la analize si joi la control, sa fie totul in regula

si eu mi-am facut mai devreme programare la gineco, pe 29.

ce vroiam sa va intreb: voua vi se intampla sa va usture jos? la urinat nu am nimic, nu doare, nu ustura, dar in rest ma simt cam nasol. si asta de cand am mers la gineco, prima zi m-a usturat dar am pus-o pe seama controlului. 2 zile mai tarziu la contact sexual tot m-a usturat, dar nu asa tare. ieri am renuntat sa mai facem dragoste pt ca ma ustura numai daca punea mana, dar sa mai bage altceva smile

#2677 2011-07-11 14:17:43

cmin
Addicted member

onu .. pe mine ma ustura tare .. dar eu aveam motiv  rodnar

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2678 2011-07-11 14:18:41

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
va pup pe toate! puss
noi suntem extreme lol care are burta prea mare, care prea mica chicot important e sa fim sanatoase si noi si bebeii!
azi am probat si eu rochia de mireasa, vreau sa zic ca nu se vede absolut nimic! ieri l-am pus pe iubiloi sa imi faca niste poze, dar nu a ales cel mai bun unghi si nu prea se vede nimic. o sa incerc sa imi fac eu si sa vad cand  am timp sa le si descarc, ca acum fugim pe la decoratori, degustam vinuri, tre' sa cumparam sucurile...o gramada de bagaje avem. plus constructia smile
asta-noapte cred ca bebic mic al meu s-a fatzait dance am fost pe la 2 noaptea la pisu si dupa ce am golit vezica si m-am trantit iar in pat, stand pe spate, am simtit ca niste bule de apa minerala in uter hjarta cred ca el a fost. soacra si cumnata zic ca nu are cum, ca tre' sa se simta ca un falfait de aripi  forgetit  chicot , mami zice ca nu are cum ca din batrani se zice ca bebe misca la fix 4 luni jumate  dumbom iar iubi e sigur ca a fost bebe si ca s-a facut si el mare  hjarta mie-mi place ultima varianta! hjarta
am fost saptamana trecuta la doc de familie si mi-a masurat circumferinta burticii. eu aveam 76-77 si la ea am avut 84 chicot acum inteleg si eu de ce nu ma mai cuprind pantalonii  angel  mai merg si maine ca atunci avea multi pacienti si decat m-a cantarit si masurat, maine imi face si alte chestii. nu stiu ce.
in rest, eu nu am nimic...mananc normal, nu am greturi, arsuri, absolut nimic...doar ca as baga placinte cu branza in nestrire si la 8-8.30 dimineata cand plecam noi din oras e al naibii de greu sa gasesti deschis. iar ziua e la fel de greu sa gasesti loc de parcare  huh  grater
neruc, imi pare rau de tot pt carcei. sper sa poti lua ceva... tati ia in fiecare zi 2, timp de 10 zile pe luna anticarcel si nu mai are probleme. dar el nu e gravid....
onu, ma bucur ca nu mai ai asa greturi! sper sa se duca de tot!
kata puss ce ma enerveaza pe mine ca toata lumea incearca sa ma convinga sa fac cezariana. ete ca NU vreau!  butter  iubi a fost incantat cand i-am spus de masajul perineului rotfl2

va pup!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2679 2011-07-11 14:19:21

nerama
Insomniac member

angel puss eu de fiecare data cand am fost la dr mi-a facut eco.... ma gandesc ca imi face si joi ca sa vada cum e bebele

cmin puss eu zic sa nu te chinui cu tocuri... eu zic sa nu te chinui sa stai pe tocuri... decat daca sunt micute... poate ti se umfla si picioarele.... oricum, toata lumea o sa se uite la burtica hjarta nu la picioare cu ce esti incaltata... eventual du rochita putin la scurtat... cat sa nu dai cu ea pe jos, asa e si a mea, e sub glezna, mai are 2 cm pana ajunge la pamant

onu puss

poke puss hjarta ce frumosss hjarta sigur a fost bebe... ca si eu l-am simtit pe la 13 saptamani... dar doar cand stateam linistita in pat... si cum tu stateai inpat sigur a fost bebe hjarta hjarta
la mine acu muta burta si cand merg cu masina lol nu numai cand stau linistita hjarta

Ultima oara a fost editat de nerama (2011-07-11 14:24:15)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.