homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-14-43

#799 2011-05-20 14:56:27

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-14

Poke kram

Eu va las acu, ma bag la dospit ca iar am mancat ca vaca big_smile puss

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#800 2011-05-20 14:57:34

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Smartuc  puss  wave  odihna placuta  wave

Ma pun si eu un pic in pat  wave

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#801 2011-05-20 15:02:40

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Poke , sa ai pofta puss
Angel, spor la gratarel puss
Smart,Ana wave puss
si eu cred ca o sa ma pun in pat cascat mai am cateva zile de liniste chicot

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#802 2011-05-20 15:03:08

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

asa mai dragelor, ca tremurau picioarele de foame lol
nu stiu ce se intampla, dar bebe cred ca si-a mutat gurita la mine in stomac, ca acum fac plinul si in 2 ore nu mai e nimic acolo, se face burta plata-plata nustiu
asa...ca tot suntem la capitolul asta, spuneti-mi si mie, voi ati auzit cumva ca nu e bine/voie sa papam branza de la tarani? ca mie asa mi-a zis cumnata, sa pap numai din asta din comert care e pasteurizata, nu din aia de taran ca nu stim cum o face si sa nu iau ceva....
diseara la 6.30 ne asteapata nea doctorul la el...sper din suflet sa fie ok! smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#803 2011-05-20 15:06:00

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

asa e poke cu branza ... mie mi-a spus doc :fara lapte si branza de la tara... ca nu sunt preparate ok , adica nu se distrug div microbi ... si e risc de toxoplasma si listeria ..
la fel e cu carnea in sange, cremwursti, maioneza si alte alimente insuficint preparate termic ...

ai fost la doc?

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-05-20 15:06:34)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

Publicitate

loading...

#804 2011-05-20 15:09:31

pokemon
Diamond member

de carne si maioneza stiam. bun! deci trecem pe branza cumparata!
aoleu si eu nici nu am anticorpi de toxoplasmoza. eu care inainte stergeam rosiile in palma,sa ma vedeti acum ce le lussstruiesc la jet de apa lol
diseara la 6.30 ne asteapta doc smile sa veden broscoiul chicot ma rog, bobul de mac big_smile

#805 2011-05-20 15:11:31

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

odihna placuta fetelor

Ana nu am vrut sa te contrazic, iar faptul ca am un copil nu inseamna ca eu stiu tot, din contra , eu inca invat cum e sa fi mama, si voi invata toata viata mea
am vrut doar sa imi spun parerea mea (asta nu tine de faptul daca ai sau nu deja un copil )

Poke  goodluck  goodluck la doctor faci eco ?

Cmin asa auzisem si eu cu branza, oricum si sa vreau aici nu as avea de unde sa iau tarani  chicot

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#806 2011-05-20 15:15:18

cmin
Addicted member

asta e poke .. de acum nu poti sa te mai gandesti doar la sanatatea ta ... ai in maini o responsabilitate mare pt un om mic  big_smile
eu repet analiza de toxo la 1 luna jumate... in rest am anticorpi la tot

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#807 2011-05-20 15:16:39

pokemon
Diamond member

angel, eu asa sper lol
nu stiu exact, ca iubi a vb cu doc, dar eu cred ca da smile
fug sa ii fac de mancare la sotoi si dupa aia bag un nani smile asa ca ne citim mai pe seara!
pupici puss
si eu sunt aigurata pt restul. si, culmea...toxoplasmoza am avut la 10 ani, dar am pierdut anticorpii  mad  lol

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-05-20 15:22:26)

#808 2011-05-20 15:24:01

cmin
Addicted member

cum sa pierzi anticorpii ?

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#809 2011-05-20 16:05:23

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

am trecut sa va salut  wave
sper ca sunteti bne toate..am citit un pic din urma...
eu am mancat branza..dar dintr o sursa foooarte sigura...n am mai cumparat branza de vreo 4 ani...maioneza am mai mancat..tot asa cu oua de la tara de la soacra mea..bine,din toate cate putin asa tongue  de mezeluri chiar m am ferit..si daca am mancat ceva au fost salamuri uscate si asta asa de pofta...cremvusti,salamuri crude,nu mancati....fast food am mancat odata toata sarcina...o shaorma ca numai puteam de pofta...tongue...
in ultima luna mancam foarteeee mult...si ma mai mir de ce are bebe 4 kg lol dar eu toata sarcina am luat 14 kg..acum nici nu stiu cat am lol

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#810 2011-05-20 16:29:01

cmin
Addicted member

pucca si bebe de pucca  puss  puss

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#811 2011-05-20 18:01:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

cmin a scris:

cum sa pierzi anticorpii ?

se poate... eu i-am facut pierduti pe aia de rubeola lol

poke, io cred ca foamea ta e... psihica big_smile nu de alta, dar la varsta asta, gurita din stomac nu ar tb sa faca diferente semnificative si vizibile big_smile

si eu am mancat de toate (naturale).... branza numai de la tara (dar ca si pucca, sursa verficata), carne preparata.... la foc, pe bat big_smile, toate fructele posibile etc. nu zic sa faceti ca mine, dar eu prefer o branza de la tara decat o treaba plina de e-uri din comert.

IN SCHIMB daca stiti ca voi/sotii aveti alergii in fam, sfatul meu (cu copil suuuper-alergic, nu doresc nimanui sa stie cum e) este sa reduceti cat mai mult toti alergenii (lapte de vaca si derivati, albus de ou, capsuni, alune&co etc). culmea, sunt exact ce imi place mie grater si ce am bagat la greu in sarcina, sustinand ca alergiile astea sunt o fitza. or fi, da' una nasoala... eu la sarcina nr 2 s stiu ca mananc paine cu elevit, dar pe astea le evit.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#812 2011-05-20 18:16:15

pokemon
Diamond member

iegzact ca si kata mi s-a intamplat cu anticorpii!
kata, acu' eu nu zic ca n-o fi psihica, dar zau ca dupa 2 ore mi se goleste stomacul. e adevarat ca mancare gatita nu am prea mancat, ca nu ma trage ata...adica nu imi place nimic. asa ca mancarurile mele consta in rosii, castraveti, ceapa verde, branza, salate, in general, cu cate un ou fiert sau snitele din dovlecei, sau cate o bucata de carne pe gratar, mica.....cat podul palmei smile
noi branza cumparam de la cineva si nu pot baga mana in foc cat de corect o prepara. pana acum nu am patit nimic, dra exact cum zice kata de chestiile alergice, parca asa ma feresc si eu de branza asta....
eu mezeluri nu mai mananc deloc de 2 luni de zile, daca pe la vreo nunta oi mai scapa nu e foc. in rest, pe legume si fructe se bazeaza dieta mea. cu laptele crud nu ma prea omor, dar iaurtul hjarta , la capsuni o sa dau o raita mica, fiind in gradina, dar atat...alunele nu imi plac, ou mananc de 2-3 ori pe spatamana in combinatii: paneuri, snitele...chestii din astea..

#813 2011-05-20 18:21:37

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Poke, ce ai insirat tu acolo drool drool
eu am dormit putin cascat

in primele 3..4 luni nu prea am mancat mezeluri si maioneze..apoi nu m`am mai ferit deloc pt ca aici in fiecare dimineata se mananca mezeluri si daca toti mancau mancam si eu.. poate nu chiar in fiecare zi dar am mancat destul cesafac

si eu am capsuni in gradina...doar ce am savurat cateva drool abea astept ciresele

Ultima oara a fost editat de mylacik (2011-05-20 18:22:15)

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#814 2011-05-20 18:36:30

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

ce e debandada asta aici cu atatea mancaruri  drool  drool  drool

Poke e psihic, zau, dar jur ca nu ai ce face, am patit si eu cum ti-am zis, de nu mancam, vomitam si zaceam in pat de rau ce imi era ,si doar stiu si eu ca e psihic , tu dai inainte , kg le numaram la sfarsit  chicot

eu as manca branza de casa  drool dar nu am de unde sa iau , eu la fata am mancat de toate si nu am avut nimic (mai putin mezeluri, ca nu imi plac de fel )

azi am devorat un salau afumat  drool

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#815 2011-05-20 19:08:54

cmin
Addicted member

kata uite chsestia cu alergiile nu o stiam .pai si daca eu sunt alergica la puf si par de animale e tot aia adica trb sa ma feresc de ce zici tu acolo?  cesafac  cesafac
si eu mai scap la cate un ou prajit semimoale sau un piculet de branza de tara cand nu am cumparata dar ff putin.
eu asta cu foamea o consider o chestie pe care ti-o cere organismul, nu bebe ... dar corpul isi face probabil rezerve. si eu aceiasi senzatie ca daca nu mananc vomit sau lesin.

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#816 2011-05-20 19:24:06

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

aaa,da si oua am mancat big_smile..io am fost cam nebuna asa..adica daca am avut incredere de unde au fost luate:P

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#817 2011-05-20 19:34:00

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

nerama a scris:

aaaa si al doilea medic care a zis ca e putin spre limita superioara si nu e inca de speriat e chiar profesorul munteanu, cel care a facut prima oara FIV la noi in tara, om umblat prin lume cu studii multe... si e si neam cu moshu meu... deci dupa care sa ma iau???

Nu e de speriat nici 11, 12, eu stiu ca dupa 15 se pun anumite probleme. eu zic sa te iei dupa prof. dr. Munteanu pt ca stie ce spune.  smile  si inainte de toate, sa te iei dupa instinctul tau de mama care iti spune ca totul e bine cu puiul tau. nu stiu cum sa te incurajez pt ca si eu am trecut prin acelasi lucru dar vreau sa iti spun ca te inteleg f bine. sa nu cumva sa te sperii, stiu ca e greu dar trebuie sa fii calma pt ca starea de neliniste o transmiti puiului tau, asta e o certitudine!!! ai sa vezi dupa ce se naste ca totul e in regula, ca ai un copil perfect si abia atunci vei rasufla usurata.  Pana atunci incearca sa nu te mai gandesti la eco., masuratori si alte prostii, bucura-te de perioada asta de vis ca iti va fi dor de ea!  hjarta

Te pup!  par  kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.